Dekat Thomson Netg

Dekat Thomson Netg

Thomson NETg adalah salah satu jenis pembelajaran perusahaan global menawarkan bilik darjah dalam talian yang hidup dan penyelesaian yang pelbagai julat daripada bersepadu pembelajaran. Mereka menawarkan pembelajaran merangkumi kandungan pengajaran berkualiti tinggi, teknologi canggih yang membolehkan dengan pelbagai pilihan penghantaran, dan pelbagai perkhidmatan perundingan pakar.

NETg telah wujud selama 35 tahun, sebagai seorang pemimpin dalam pembelajaran dan profesional rakan pembangunan pilihan bagi organisasi-organisasi yang berinovatif di seluruh dunia. Penyelesaian bersepadu pembelajaran mereka direka untuk membantu syarikat-syarikat lain untuk membuka potensi orang dalam organisasi mereka untuk mencapai keputusan yang memerlukan setiap Syarikat.

Sejarah Thomson NETg pada tarikh kembali ke tahun 1971 Bilakah Syarikat memperkenalkan latihan berasaskan komputer kerangka utama, dan menjelang tahun 2005 NETg diperolehi KnowledgeNet, syarikat peneraju dalam pembelajaran secara langsung dan mudah alih, menawarkan alternatif pertama yang berdaya maju untuk latihan berasaskan bilik darjah.

Pada masa kini, beribu-ribu agensi-agensi kerajaan dan Syarikat-syarikat terkemuka seluruh dunia bergantung pada NETg apabila ia datang untuk mencapai peningkatan prestasi dan produktiviti perniagaan yang penting.

Syarikat-syarikat tersebut termasuk sebilangan besar industri-industri telekomunikasi, termasuk pembuatan, penjagaan kesihatan, farmaseutikal, peruncit, Perkhidmatan kewangan, Perkhidmatan manusia dan operasi juga ketenteraan.

Kawasan latihan NETg mengekalkan dua Katalog dalam talian yang berasingan, mereka sendiri NETg pembelajaran Katalog dan Katalog KnowledgeNet yang berikut selepas pemerolehan:

Kemahiran teknologi, termasuk teknologi Cisco:, Microsoft Technologies, CompTIA, Citrix, (ISC) ², Oracle pentadbiran pangkalan data, Pengaturcaraan Java, Sun Microsystems Solaris, Lotus Technica Nota-nota, UNIX dan Pembangunan Laman Web.

Kemahiran produktiviti termasuk Microsoft Office 2003, Microsoft Office XP (2002), Microsoft Office 2000, sistem operasi pelanggan, pengenalan kepada teknologi, Siebel, Lotus Notes dan pelayar Web.

Pengurusan projek dengan bidang-bidang berikut: projek pengurusan kemahiran, Project Management Institute.

Perniagaan dan pembangunan profesional yang termasuk pengurusan dan kepimpinan, kemahiran komunikasi, kemahiran pengurusan projek, pembangunan peribadi, jualan, Perkhidmatan dan pemasaran, orientasi pekerja HR/baru.

Katalog latihan NETg termasuk kursus-kursus e-pembelajaran yang pelbagai seperti pensijilan, teknologi maklumat (IT), Desktop, perniagaan dan pembangunan profesional, khusus, pendidikan profesional berterusan dan program akreditasi yang ditawarkan dalam kita Inggeris, di samping lain-lain dalam 12 Bahasa: Jerman, Perancis, Sepanyol, Belanda, Itali, Portugis, Hungary, Korea, Inggeris UK, Jepun, Turki dan China.

Bagi mereka yang berminat dalam pembangunan dan ia kerjaya, Thomson NETg menawarkan beberapa kursus-kursus Cisco (39), CIW (70), pelayan pelanggan (6), CompTIA (50), pangkalan data dan teknologi (3), e-perniagaan (15), IBM (85), Teknologi Internet (80), pengurusan IT (6), Lotus (33), Microsoft (356), rangkaian komunikasi (41), Novell (50), Oracle (311), pengaturcaraan (33), laporan dan analisis (6), SAP (4), UNIX dan Linux (23)Pembangunan Laman web (7).

Selain itu, Thomson NETg menyediakan hidup sekarang, bilik darjah maya untuk mendapatkan Cisco, Microsoft & projek pengurusan pensijilan kelas untuk membantu dan projek pengurus untuk memperolehi pensijilan profesional.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *