Daripada garis panduan dan juga peraturan-peraturan yang tiada bagi penggunaan daripada Provigil (modalert)

Daripada garis panduan dan juga peraturan-peraturan yang tiada bagi penggunaan daripada Provigil (modalert)

Ini menunjukkan bahawa ia memiliki mungkin penganiayaan. Ia menyalahgunakan dan mendapatkan ketagih kepadanya menyebabkan risiko-risiko yang berpotensi. Sebagai ubat dan bahan perangsang CNS, ubat Provigil (modafinil) boleh mencetuskan emosi keghairahan. Orang-orang yang memperoleh euphoria menyalahgunakannya bagi punca yang ia menyampaikan ‘tinggi’. Walau bagaimanapun, ketagihan atau penyalahgunaan generik Provigil (modafinil) menyebabkan keadaan bencana. Dalam kes anda Kekerapan penggunaan perubatan Provigil (modafinil) menimbulkan atau jika anda pernah mulakan membuat penggunaan dadah untuk tujuan nikah, ia menunjukkan bahawa anda akan mendapatkan ketagih kepadanya, dan juga begitu, anda harus mencari fokus Kesihatan sebagai awal sebagai dilaksanakan. Objektif utama menetapkan generik provigil (modalert) adalah untuk membantu individu-individu yang terus bangun. Generik yang provigil berlaku diluluskan hanya untuk orang yang merawat dengan sleepiness yang berlebihan, yang mungkin disebabkan oleh narcolepsy, ‘ sleep apnea ‘ tidur atau ketidakupayaan tidur Shift beroperasi (SWSD). SWSD boleh berlaku kepada pesakit-pesakit yang beroperasi dalam malam anjakan atau jika mereka menukar antara malam serta anjakan hari kerap.

Manakala sekitar subjek, penyelidikan yang dijalankan pada haiwan menunjukkan bahawa Provigil generik boleh mungkin disalahgunakan. Dalam pemeriksaan dengan monyet biasa dengan kokain, ia menyedari bahawa mereka memberi diri provigil generik (modalert) bila-bila masa yang mereka diperolehi kemungkinan. Ini menandakan bahawa generik yang provigil mempunyai kesan yang memperlihatkan, yang menunjukkan bahawa ubat Provigil (modalert) menawarkan kesan yang mendorong penggunaan berulang. Sebelum memberi kelulusan kepada mana-mana ubat, kajian telah siap untuk menentukan jika bahawa rawatan perubatan telah bakal penderaan. Di dalam keadaan haiwan terdapat tanda-tanda yang benar-benar jelas bahawa Provigil (modafinil) mempunyai calon untuk mendapatkan didera. Pengajian dengan ubat tertentu ini telah disempurnakan pada manusia yang mendapatkan sejarah penyalahgunaan dadah. Kajian ini menyarankan bahawa perubatan Provigil (modalert) disebabkan keputusan misalnya keghairahan, seperti methylphenidate, yang dikenal pasti sebagai Ritalin, ubat-ubatan dan bahan perangsang yang sering disalahgunakan.

Ubat-ubatan yang akan teraniaya boleh menyebabkan pengeluaran tanda-tanda amaran jika dihentikan. Dalam penyelidikan yang dijalankan dengan ubat Provigil (modalert), pengeluaran yang ketara isyarat tidak ada. Kemudian lagi, kajian ini telah dilakukan dalam orang-orang yang telah mengambil Provigil (modafinil) ubat-ubatan sesuai sebenar faktor kesihatan. Oleh itu kemungkinan kesan-kesan pengeluaran tidak diperintah dengan orang-orang yang memakan ubat ini tidak sepatutnya. Bahan ini diuruskan perlu tidak boleh diperolehi tanpa preskripsi. Malangnya, rawatan ini boleh didapati tanpa preskripsi di samping itu. Walau bagaimanapun, ianya adalah haram untuk membeli apabila tidak disyorkan. Memang Selain itu haram jika ia boleh dipasarkan tanpa preskripsi. Generik anda menyediakan provigil kepada orang lain adalah haram. Sekatan yang banyak secara semula jadi memberi tekanan yang bahawa generik provigil mestilah berhati-hati dan juga untuk tujuan tulen sahaja.

Snorting generik yang provigil boleh membawa kepada jangkitan. Ia boleh menyebabkan julat besar Provigil (modafinil) di dalam darah. Secara ringkas, ia boleh berisiko. Provigil (modafinil) bertujuan untuk pentadbiran lisan. Anda akan menemui tiada penyelidikan Keselamatan snorting provigil generik (modalert). Kemudian lagi, snorting Provigil perubatan dijangka lebih berbahaya daripada mendapatkan secara lisan. Sebab-sebab bagi ubat Provigil snorting adalah banyak. Ubat Provigil (modalert) mempunyai kediaman merangsang Pusat program saraf (CNS). Pesakit snort Provigil untuk ‘tinggi’ ia membekalkan. Pesakit yang perlu mempunyai tenaga tambahan snort dadah Provigil (modalert). Kita akan dapat memetik pelajar sebagai contoh, memerlukan perangsang untuk kekal berjaga sepanjang waktu malam. Beberapa orang snort perangsang bagi mencapai menurunkan berat badan. Perangsang meningkatkan metabolisma dan mengurangkan selera makan, membawa kepada penurunan berat badan. Ciri-ciri yang sama boleh menyumbang untuk meningkatkan tahap tenaga serta. Snorting menawarkan cepat keputusan hasil daripada entri cepat ubat dan bahan perangsang di dalam aliran darah.

Mereka menyebut teknik-teknik yang unik untuk mempreskripsikan ubat-ubatan ini. Sebuah organisasi yang menjual bahan terkawal dengan keluar preskripsi semulajadi beroperasi tanpa piawaian moral. Hasilnya, doktor anda adalah orang paling penting untuk anda sendiri, kerana dia boleh membekalkan anda sokongan untuk mengatasi penyalahgunaan provigil generik (modafinil), tetapi anda perlu telus terlebih dahulu dan boleh dipercayai tentang komplikasi anda dengan Provigil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *