Dapatkan kulit yang licin

Dapatkan kulit yang licin

Semua orang mahukan kulit yang licin, dan mendapat dan mengekalkan kulit yang licin adalah lebih mudah daripada anda berfikir. Kulit yang sihat adalah tanda tubuh yang sihat, dan jika anda inginkan kulit yang licin, yang akhirnya akan membuatkan anda kelihatan lebih muda, maka berikut adalah beberapa tips yang akan membantu anda untuk bermula untuk mencapai dan mengekalkan kulit yang hebat.

Berikutan rejim penjagaan kulit yang sempurna yang kerap akan membantu untuk membawa satu cahaya yang sihat untuk kulit anda dan nada kulit yang lebih sihat. Menggunakan pembersih yang sesuai untuk jenis kulit anda, dan terutamanya jika anda berminyak akan berkesan mengawal kecacatan, membubarkan solekan dan kekotoran lain. Jika anda mempunyai kulit yang kering, menggunakan pencuci yang sesuai untuk jenis kulit anda ia akan melambatkan penuaan pramatang dengan melindungi kulit daripada kehilangan lembapan.

Menggunakan pelembap kulit anda setiap hari selepas pembersihan terus ia supple menyeluruh dan bersinar. Pelembab banyak merasa baik atas permohonan tetapi cepat evaporate dari kulit. Pelembap yang baik bukan sahaja membantu untuk menjaga kulit anda dengan betul terhidrat, tetapi ia akan berlangsung sepanjang hari. Petua: Jika anda mempunyai kulit berminyak, cuba kita tanpa minyak kering cecair dan/atau tekanan pemulihan losyen. Kedua-duanya bagus untuk kulit berminyak, dan minyak dan wangian yang percuma.

Sekurang-kurangnya sekali seminggu, anda harus panik untuk buff dari garis-garis halus, dan mengurangkan liang-liang yang kasar atau diperbesarkan. Pengelupasan kulit anda sentiasa menjadi kulit kasar sel-sel mati dan liang yang tersumbat kekotoran. Pengelupasan merangsang pembaharuan sel kulit yang membantu untuk melambatkan tanda-tanda penuaan. Petua: Cuba Camphor campuran pengelupasan Gel jika anda mempunyai berminyak, jerawat kulit terdedah; Syarikat penapisan muka yang berbuih jika anda mempunyai kulit normal atau sedikit berminyak, atau The Scrub muktamad jika anda mempunyai kulit yang kering.

Minum banyak air setiap hari membantu mengekalkan kulit yang licin dengan mengekalkan kulit terhidrat. Jadi Simpan kulit anda licin dan halus dengan minum sekurang-kurangnya lapan gelas air setiap hari.

Terlalu banyak garam, rokok dan alkohol menyebabkan puffiness menarik dan dullness, dengan itu menjadikan rupa kulit yang tidak sihat. Pendedahan cahaya matahari yang berlebihan bukan sahaja menyumbang kepada risiko kanser kulit, tetapi juga menyebabkan selaran matahari dan penuaan pramatang. Penggunaan spektrum pelindung matahari untuk melindungi kesihatan kulit anda adalah penting setiap kali anda teroka di luar. Petua: Cuba pelindung kami ultra semata-mata, ultra lembut Solar Pembela SPF UVA/UVB spektrum matahari untuk melindungi kulit daripada UVA dan sinar UVA penuaan, serta untuk mengekalkan kulit yang sihat.

Ganjaran daripada penjagaan kulit anda akan menjadi kulit yang cantik, sihat dan licin. Nada kulit yang sihat akan bernilai kerja-kerja yang terlibat untuk mencapainya dan anda akan bukan sahaja kelihatan lebih sihat, tetapi anda akan lebih bahagia dengan pujian yang banyak yang akan akan datang menemui anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *