Daniel Craig senaman – gaya hidup sihat

Daniel Craig senaman – gaya hidup sihat

Daniel Craig, bintang Hollywood terkenal, telah menjadi kegilaan di kalangan wanita kerana Susuk tubuh beliau yang menakjubkan di menguis James Bond tempahan, Casino Royale. Dia telah dapat masuk ke dalam bentuk melalui beberapa senaman kardio-vaskular. Mari kita telah melihat rancangan bersenam pelakon ini supaya pembaca boleh mempunyai idea dan boleh menggabungkan sama dalam rutin harian mereka.

bermula dengan bilangan latihan litar di mana salah satu beralih dari satu senaman yang lain tanpa mengambil rehat. Dengan berbuat demikian, salah satu ialah mampu membakar lebih banyak kalori daripada biasa bersenam. Modul latihan litar mengandungi beberapa latihan seperti Clean and Jerk, mencangkung, harga rendah dan Barbell Curls dan sebagainya. Dalam clean and jerk melibatkan merebut sebuah barbell kepada peha dan perlahan-lahan menolak mereka ke bahu anda. Sambil menolak, adalah penting bahawa anda menyedut seperti yang exhaling pada masa ini, akan membuatkan anda berasa lemah. Sekarang, tarik barbell kepada kepala anda dengan memberi orang brengsek. Dalam clean and jerk adalah cara yang ideal untuk kehilangan lemak dengan cepat. Berenang adalah senaman penting lain yang merupakan sebahagian daripada senaman Daniel Craig. Kaitan harga rendah, anda mesti hang dari bar dan sambil menghalang tangan lurus, merendahkan badan supaya tangan dibengkokkan pada sudut 90 darjah. Cuba untuk mengangkat badan anda ke kedudukan asal. Salah satu adalah dinasihatkan untuk menyimpan bahu dikunci bagi mengelakkan tekanan. Kebanyakan senaman pelakon melibatkan latihan dumbbell. Menimbulkan dumbbell dilakukan dengan ringan berat; lengan yang bengkok pada 90 darjah dan dumbbells ditolak ke atas untuk membawa mereka sehingga bahu.

Salah satu senaman yang paling sukar Daniel Craig senaman adalah tarik naik. Ia melibatkan berdiri lurus dengan tangan di arah untuk membuat cengkaman ke atas Bar tergantung, kemudian menolak badan anda ke atas supaya chin anda pergi ke Bar. Press-UPS adalah latihan regimen pelakon yang biasa. Dalam hal ini, satu terletak pada tanah dengan perut yang menghadap ke bawah dan tangan yang berada di bawah ke arah hadapan. Sekarang, cuba angkat bahagian atas tubuh dengan tangan yang masih berada di bawah. Ini boleh juga diterapkan dalam usaha ini dengan mengadakan dumbbells di tangan. Senaman bercangkung digunakan untuk membina otot-otot paha dan punggung. Di dalamnya, satu berdiri lurus dengan berat yang dipegang pada bahagian atas, dan kemudian dia cuba untuk membengkokkan lutut supaya batang tubuh itu mendapat lebih rendah, maka dia cuba untuk mendapatkan kembali jawatannya yang tegak.

Sekarang kata-kata yang sedikit makanan sihat itu mestilah mematuhi untuk mendapatkan pemakanan yang mencukupi. Berikut adalah senarai makanan yang sihat yang satu boleh termasuk diet-rejim beliau. Sayur hijau seperti bayam, fenugreek, cauliflower, kubis dan sebagainya adalah sangat baik untuk mendapatkan pemakanan dan vitamin. Seseorang mesti mempunyai banyak buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet beliau. Betik, epal, anggur, mangga dan buah-buahan sitrus seperti lemon, oren dll bermanfaat untuk badan dan memenuhi keperluan vitamin dan mineral. Seseorang itu perlu mengelakkan diproses dan menghalusi produk kerana mereka kekurangan mineral; Sebaliknya seseorang harus berpegang kepada produk gandum di mana sekam atau bahagian luar tidak dialih keluar. Bersandar daging, ikan, minyak zaitun, kacang, badam, raisins boleh juga dimasukkan dalam seperti yang jauh seperti rempah-ratus berkenaan, kayu manis, pudina, Halia, bawang putih, kunyit, sekarang, jintan putih dan Jintan hitam adalah pilihan yang baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *