Dalam usaha mencapai terbaik dalam coklat gelap

Dalam usaha mencapai terbaik dalam coklat gelap

Aroma kaya, kuat rasa kesemutan pada setiap bud rasa, tantalizing, memuaskan perasaan anda dapat selepas itu. Apa-apa yang dapat tandingi sekeping coklat, terutamanya gelap coklat berkualiti tinggi. Sama ada anda menikmati ia sebagai snek yang cepat atau Menyelam ke pencuci mulut tercabul, anda tahu betapa pentingnya coklat betul. Jika anda dalam usaha mencapai coklat gelap yang terbaik, anda perlu tidak lagi. Memilih yang terbaik dalam coklat gelap adalah seperti memilih wain, anda perlu menyelidik, mengkaji dan tahu apa yang memisahkan kualiti dari kesederhanaan. Mari kita mengambil satu perjalanan melalui coklat tanah.

Apa yang membuatkan coklat gelap begitu istimewa? Pertama sekali, ia dihasilkan dengan menambah gula dan lemak koko, menggunakan lebih kurang susu daripada susu coklat atau dalam sesetengah kes, susu tiada pada semua. Coklat ini adalah lebih serba boleh di mana ia boleh dinikmati oleh makan sendiri atau savored dalam masakan untuk rasa yang lebih kaya, semakin berani. Sama ada anda memanggilnya coklat gelap, biasa coklat atau coklat hitam atau sama ada anda memilih coklat semisweet atau Kumpulan bittersweet chocolate, anda menang bukan hanya rasa yang hebat tetapi juga manfaat kesihatan.

Coklat gelap, hanya meletakkan adalah baik untuk jantung anda. Kerana coklat berasal dari tumbuh-tumbuhan, anda akan menyerap faedah yang sama, anda akan mendapat jika anda memakan sayur-sayuran yang gelap tetapi sudah tentu dengan rasa yang lebih baik. Tambahan kesihatan ini datang dari flavonoid (pigmen dalam tumbuh-tumbuhan yang mengurangkan kerosakan kepada badan anda) yang bertindak sebagai antioksidan. Antioksidan ini seterusnya boleh menghalang radikal bebas yang menyebabkan penyakit jantung. Malah, coklat gelap mengandungi hampir 8 kali bilangan antioksidan yang ditemui dalam Strawberi. Bahan-bahan utama ini juga boleh membantu tekanan darah rendah, mengurangkan kolesterol dan mengandungi serotonin, anti-depressant untuk. Sekarang bahawa anda tahu apa coklat gelap, apa ia diperbuat daripada logam dan manfaat kesihatan, ia adalah masa untuk mencari jenama coklat yang sempurna.

Ghirardelli telah di barisan hadapan apabila ia datang untuk memilih kualiti, coklat gelap. Pengeluar powerhouse ini telah wujud sejak tahun 1852 dan mempunyai salah satu heritages terkaya di kalangan Syarikat-Syarikat Amerika yang coklat. Ghirardelli kekal dengan Koko kacang dari permulaan untuk kelahiran melalui satu proses roasting yang unik, satu kaedah penapisan untuk mendapatkan tekstur baldu yang muktamad dan conching untuk membawa keluar satu-of-a-jenis perisa, kacang pilihan. Dari kaedah ini sengit dilahirkan di “sengit gelap” garisan coklat. Coklat gelap, mendalam mewah ini diadun dengan perisa lain sengit untuk memberi mulut anda rasa tergesa-gesa. Anda boleh memilih toffee, laut garam atau hazelnut campuran. Anda juga boleh mendapatkan peratusan gelap yang berbeza-beza coklat seperti “Malam mimpi” dengan 60% Cacao atau “Tengah malam Reverie” dengan 86% Cacao. Anda benar-benar boleh menikmati sisi gelap anda dengan pelbagai kemungkinan.

Coklat Astor dikenali secara meluas untuk menjadi premium coklat gelap. Perniagaan milik keluarga telah ditubuhkan di New York pada tahun 1950. Syarikat sentiasa mempunyai prided sendiri untuk mewujudkan coklat berkualiti. Apa yang membuatkan Astor begitu istimewa? Semua produk-produk mereka dibuat daripada coklat Belgium, undisputedly terbaik di dunia. Coklat ini adalah semua tentang keghairahan dan produk mereka Daftar sentimen itu. Individu Bar coklat gelap yang emblazoned dengan bandar-bandar U. S. pelbagai juga bukan sahaja lazat tetapi patriotik. Coklat gelap juga dicampur dengan buah-buahan eksotik seperti Delima yang memberikan anda halus Gabungan kaya dengan buah-buahan yang lazat dan coklat. Dengan pembungkusan yang unik dan rasa yang terkenal di dunia, Astor adalah sentiasa memilih yang baik.
Manakala dalam usaha coklat gelap, rawatan perlu diambil. Ia bukanlah satu tugas yang harus dipandang ringan. Tidak semua coklat akan diwujudkan sama jadi mengambil perjalanan ini sepenuhnya, sepenuh hati dan Tempahan penting, tastily!

Untuk maklumat lanjut berkenaan dan membeli-belah untuk coklat gelap, sila lawati MyReviewsNow.net kedai di rumah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *