Dalam Timex Ironman T5c401

Dalam Timex Ironman T5c401

Perwatakan:
Anda boleh melihatnya di kaca TV, di majalah-majalah, atau mendengar tentang hal itu di bilik persalinan perbualan. Lebih ramai orang akan babbling tentang ambang anaerobik, Max V dua dan kadar nadi semasa. Theres tidak dapat dinafikan ini semakin ramai orang semakin tertanya-tanya apa yang Timex Ironman T5C401 yang baru boleh lakukan. Dari pembuat alat sukan penting anda, monitor kadar jantung Timex ini baru ditetapkan untuk mengoptimumkan faedah kecergasan anda.
Dalam Timex Ironman T5C401 merupakan kuasa sukan masa dan kadar jantung pemantauan alat keluar di pasaran hari ini yang menggabungkan kedua-dua gaya dan fungsi terbaru. Rakyat sehari-hari yang ingin mencapai kecergasan atau kehilangan berat badan, monitor kadar jantung Timex ini lebih besar adalah sempurna. Ia adalah hebat untuk triathlon latihan, berdiri untuk keperluan kecergasan atlet. Ia dilengkapi dengan selesa Timex double ditembak poliuretana tali, mempunyai butang fungsi yang mudah untuk digunakan dan boleh juga dipakai dengan tali dada.
Alat ini membolehkan anda untuk mengira dan menentukan kadar jantung anda dan sasaran zon kadar jantung dengan bantuan zon penggera yang berhati-hati anda daripada keadaan fizikal anda semasa. Semua ini boleh dicapai dengan menggabungkan kecergasan harian anda atau prestasi regimen ke Timex ini. Ia juga mempunyai keupayaan untuk memaparkan jumlah kalori yang anda membakar selepas tempoh masa apabila bersenam. Ia tepat mengukur kadar nadi pada masa pemulihan juga. Ini semua dijalankan oleh ciri pemulihan-pemasa ciri yang membantu dalam mengoptimumkan faedah daripada regimen senaman jasmani atau harian anda.
Ciri-ciri:
T5C401 Timex Ironman yang baru di dunia ini berdaya saing monitor kadar jantung kekal kelas di atas yang lain dengan ciri-ciri inovatif dan praktikal.
Ia adalah sesuai untuk kedua-dua jantina kerana ia datang dengan gaya yang lebih baik dan ergonomik.
Sebagai monitor tali dada, ia berfungsi dengan jam tangan yang tepat mengira dan memaparkan zon kadar jantung sasaran dan masa dalam zon.
Bagi orang-orang yang berusaha menurunkan berat badan yang berlebihan, Timex T5C401 membantu terus menjejaki anak perbelanjaan tenaga anda pada tempoh masa dalam kiraan kalori yang tepat.
Ini adalah sempurna untuk triathlon latihan kerana ia mempunyai memori 30-lap, pemasa Hitung mundur 3-mod dan tahan air sehingga 165 meter atau 50 meter.
Ia adalah sesuai untuk penggunaan jangka panjang kerana ia mempunyai hayat bateri 3 tahun.
Teknologi berpaten lampu electroluminescent biru yang memaparkan data dengan satu Indiglo malam cahaya.
Mengapa anda perlu membeli
Peranti ini akan membantu anda mendapatkan melalui matlamat anda kecergasan dan prestasi sama ada anda adalah latihan profesional untuk acara marathon dan triathlon yang besar atau hanya sekadar bersenam untuk menurunkan berat badan dan sentiasa sesuai. Ianya juga menonton sukan yang memberikan anda semua maklumat yang anda perlukan untuk memantau latihan kecergasan dan latihan anda. Terdapat juga ciri-ciri kalendar yang akan penggera anda pada tarikh acara sukan besar anda. Yang sesuai untuk orang yang setiap hari, ia adalah sangat berguna kepada orang-orang yang hanya ingin menjadi sihat fizikal. Ianya juga bagus untuk orang yang digalakkan untuk melakukan senaman secara kerap untuk menguruskan keadaan jantung yang tertentu. Dalam Timex Ironman T5C401 dilengkapi dengan tag harga yang munasabah untuk memastikan anda latihan di peringkat yang betul.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *