Dahi mengkerut talian dan bagaimana untuk menghapuskan mereka kelihatan lebih muda secara semulajadi

Dahi mengkerut talian dan bagaimana untuk menghapuskan mereka kelihatan lebih muda secara semulajadi

Apabila ia datang ke garis mengkerut dahi, apa-apa yang lain benar-benar menunjukkan umur kami yang jauh dan tanpa restart Botox untuk dahi mencari yang luar biasa yang berkilat dan luar tabii, Biar saya tunjukkan kepada anda bagaimana untuk menangani masalah mereka dengan bahan-bahan semulajadi.

Ini tidak akan dijumpai dalam nama jenama yang terkenal kerana mereka tidak secara umumnya berkesan untuk talian mengkerut dahi seperti yang anda mungkin telah mendapati dan juga penuh dengan bahan-bahan kimia yang berbahaya. Ini termasuklah:

Minyak mineral (dihadiri oleh penyelidik bagi lilin, petrolatum), parabens (perangkap, propyl) dan wangian yang boleh menjadi apa-apa bilangan beribu-ribu bahan kimia sekarang, dan juga dioxane, yang dikenali untuk Negeri California untuk menyebabkan kanser.

Salah satu sebab-sebab yang anda mendapat talian mengkerut ini adalah kehilangan keanjalan kulit anda disebabkan oleh pengeluaran kolagen dan elastin menurun kerana anda semakin tua. Protein ini membantu memastikan firma kulit anda dan supple, membantu ia untuk kembali ke tempat dengan pantas.

Krim arus perdana yang mengandungi kolagen dan elastin adalah sia-sia seperti molekul yang sememangnya terlalu besar untuk menembusi kulit yang meninggalkan sama sekali tiada manfaat pada semua. Ini adalah fakta saintifik supaya hanya pastikan yang anda tidak jatuh untuknya!

Untuk mengeluarkan garis-garis di dahi mengkerut berkesan anda perlukan bahan-bahan yang akan merangsang badan untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin dan satu-satunya yang tidak berkesan ini dipanggil TK Cynergy ekstrak semulajadi dari bulu kambing biri-biri ini.

Meningkatkan tahap anda begitu garisan dan kedutan beransur-ansur hilang dan kulit anda akan terasa lebih lembut dan licin.

Di samping itu, ia akan menyuburkan mendalam untuk mengunci lembapan dan bentuk halangan yang perlu keluar setiap hari kotoran dan kotoran. Ini bukan sahaja akan menggalakkan kesihatan anda secara keseluruhan tetapi membantu untuk menghalang kedutan dan garis-garis di dahi mengkerut kembali, memberikan anda satu penyelesaian yang mampan.

Keindahan lain bahan-bahan seperti ini adalah bahawa mereka mengandungi bahan kimia tidak berbahaya dan benar-benar baik untuk anda, tidak seperti majoriti di luar sana.

Jika anda mula menggunakan jenis bahan-bahan dalam pelbagai penjagaan kulit anda yang anda tidak akan kembali kepada alternatif kimia penuh sarat sekali lagi, seperti yang anda akan lihat dan rasa perbezaan dalam hanya minggu dengan kulit kelihatan lebih muda yang sihat.

Laman web saya, saya meliputi lain-lain bahan semulajadi yang menakjubkan saya telah terbongkar untuk membuang baris mengkerut dahi seperti Phytessence wakame, itulah rahsia orang Jepun menggunakan untuk memastikan mereka mencari muda, belum disediakan kepada kami di sini di dunia Barat melalui Internet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *