Dadah berbahaya: Nutratose, Ambratose, Glycobalance dan Limuplex

Dadah berbahaya: Nutratose, Ambratose, Glycobalance dan Limuplex

Nutratose, Ambratose, Glycobalance dan Limuplex adalah ubat-ubatan herba pelbagai yang bertujuan untuk digunakan oleh orang-orang yang ingin membina sistem imun badan dengan menyediakan nutrien phyto kepada badan. Semua ubat ini yang datang di bawah kategori ubat ubat tidak mengandungi sebarang bahan kimia toksik yang boleh menghasilkan kesan buruk ke atas orang-orang yang memakan mereka.

Semua ubat-ubatan ini direka bentuk untuk memberi rangsangan dalam memperbaiki sistem imun dalam badan orang yang menggunakan ia. Semua mereka menawarkan sistem imun yang kuat kepada semua orang-orang yang bersedia untuk mengambil formula mereka pada asas tetap.

Kerana tiada ubat-ubatan ini mempunyai apa-apa bahan-bahan toksik di dalamnya, kita tidak perlu bimbang tentang kesan-kesan sampingan penggunaan ubat-ubatan ini. Apa yang perlu kita tanya tentang ialah keberkesanan pelbagai bahan-bahan yang digunakan dalam membuat ubat-ubatan ini. Semua ubat-ubatan ini menggunakan ekstrak herba yang berbeza untuk membuat tambahan Pemakanan mereka. Jika anda ingin tahu kesan sebenar menggunakan ubat-ubatan ini, anda perlu berada dalam kedudukan untuk memahami penggunaan dan nilai ubat-ubatan bahan-bahan yang digunakan untuk membuat ubat-ubatan ini.

Nutratose, untuk semua semula jadi tropika penting pemakanan tambahan daripada mikro Nutra Kesihatan terkenal kerana bahan-bahan yang pengeluar ditambah kepada persediaan ini. Bahan-bahan yang digunakan untuk membuat Nutratose termasuk Mannose, Galactose Fucose glukosa, Xylose, N-acetylneuramic asid, N-acetygalactosamine dan N-acetylglucosamine. Semua bahan-bahan ini digunakan untuk membuat Nutrtose didapati amat berkesan dalam membantu tubuh untuk membina sistem imun yang kuat.

Kapsul Ambrotose, sebaliknya menggunakan bahan-bahan itu sebagai Arabinogalacten, Manapol, gel Aloe Vera ekstrak, gusi Ghatti dan gusi Tragacanth untuk membangunkan satu pemakanan tambahan yang bertujuan untuk meningkatkan sistem imun badan. Ia tidak kelihatan untuk menggunakan pelbagai herba yang penting petikan yang terdapat dalam penyediaan ubat-ubatan Kesihatan Nutra mikro.

Walaupun tidak semua, sebahagian daripada bahan-bahan yang digunakan dalam menyediakan Nutrtose juga boleh dilihat dalam Glyco-kira-kira. Tetapi penggunaan pelbagai ramuan yang digunakan dalam Glyco-baki saintifik masih belum dibuktikan. Jadi kita tidak berada dalam kedudukan untuk membuat penilaian yang saintifik daripada bahan-bahan yang digunakan dalam penyediaan perubatan ini.

Limuplex adalah nama lain yang kita perlu menyebut apabila kita membincangkan tentang pelbagai ubat-ubatan semulajadi yang bertujuan untuk membina sistem imun yang sihat. Ia mendakwa termasuk lebih 500 nutrien dalam membuat persediaan ubat-ubatan ini. Ia termasuk Fucoidan dan Laminaria Japonica. Kita tidak akan sedar tentang kesan semua nutrien ini 500 yang digunakan dalam penyediaan ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *