D Mannose

D Mannose

Pesakit yang mengalami jangkitan tidak menyenangkan saluran kencing (UTI) pengalaman perlu membuang air kecil, perasaan ketidakselesaan kerana mereka membuang air kecil dan air kencing mereka juga mungkin mendung juga. Sebab UTI yang adalah jangkitan E. coli, dengan bakteria yang membuat meresap ke dalam buah pinggang atau pundi kencing. Manakala ia pasti discomforting mengalami UTI yang, rawatan disediakan dan ubat semula jadi seperti serbuk D Mannose adalah sangat berkesan dalam situasi ini. Semasa jangkitan bakteria cenderung untuk berpaut kepada saluran kencing tetapi D Mannose bertindak seperti ejen mengikat, menarik bakteria dari lapisan dalam saluran. Diambil secara lisan, D Mannose bekerja ia melalui cara badan yang mematuhi bakteria bahan duka, yang dipam keluar dalam air kencing.

Jika anda fikir anda mengalami dengan serbuk UTI D Mannose akan membantu untuk mengurangkan masalah kesihatan anda. Paket serbuk disediakan oleh pembekal produk-produk Culturelle dan lain-lain nama jenama yang terkemuka dalam sektor makanan tambahan.

Tertanya-tanya berapa lamakah UTI yang akan berlangsung sebaik sahaja anda telah mengambil D Mannose?

Dengan banyak aduan Kesihatan, ini sering berbeza dari seorang ke seorang. Beberapa orang yang bernasib baik. Mereka akan mengambil D Mannose dan mencari mereka merasakan manfaat dalam hanya beberapa jam. Kebanyakan orang perlu pesakit sedikit walaupun, dengan tanda-tanda pemulihan dalam tempoh 12 – 24 jam. Anda mungkin melihat 36 jam secara keseluruhan, tetapi adalah satu kemudahan yang anda boleh, anda tahu D Mannose pergi ke tempat kerja. Pada tanda pertama permulaan jangkitan saluran kencing yang mengambil D Mannose serbuk, anda akan dapati ia di rak kedai tempatan tambahan anda berhampiran produk pelbagai pelbagai Culturelle.

Boleh D Mannose digunakan untuk tujuan pencegahan penyakit?

Ya boleh. Walaupun kebanyakan orang hanya berfikir tentang UTIs apabila mereka mengalami jangkitan, sebilangan orang mengambil D Mannose secara kerap, untuk mengelakkan kemungkinan berlakunya E. coli bakteria memasuki saluran kencing. Dos harian yang kecil daripada D Mannose mungkin apa yang anda perlukan untuk menghalang UTIs pada masa akan datang. Hanya menggugurkan setengah sudu teh yang D Mannose dalam segelas air dan menikmati rasa manis ini jenis makanan tambahan kesihatan yang semulajadi.

Jika anda tidak dapat mencari D Mannose di kedai tempatan banyak tapak tambahan berasaskan web menjual dalam bentuk serbuk. Mencari ia dalam talian melalui pembekal Culterelle probiotik kapsul dan meletakkan akhir kepada jangkitan saluran kencing yang biasa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *