Cukai makanan organik menghapuskira

Cukai makanan organik menghapuskira

Saya akhirnya bersedia untuk mempunyai cukai saya dilakukan malam ini. Itu adalah betul, saya pula meletakkan off hingga minit terakhir. Saya telah menimbangkan apa yang menulis kira-kira untuk artikel hari ini manakala bahagian belakang kepala saya, memikirkan apa yang perlu saya bawa ke pejabat cukai malam ini. Saya teringat satu idea yang hebat yang aku kira-kira masa ini tahun lepas mengenai cukai kami dan membeli makanan organik.

Anda mendengar tentang hal ini dalam berita, rancangan TV dan dari ahli-ahli politik Amerika yang mendapat “lemak”. Ianya bukan hanya berat seberapa banyak yang ia adalah kesihatan kita secara keseluruhan bahawa kita harus prihatin tetapi dalam ekonomi hari ini adalah amat sukar bagi orang-orang yang banyak makan sihat. Ia pasti membantu mempunyai insentif dalam fikiran apabila membuat keputusan untuk beralih kepada diet yang sihat dan ramai yang masih ragu-ragu mengenai beralih kepada makanan organik, menganggap bahawa ianya hanya satu trend. Ia adalah sedikit lebih mahal untuk makan organik tetapi kebenaran adalah bahawa ia adalah pilihan yang terbaik yang kita boleh membuat untuk kesihatan kita.

America telah menyedari tentang kelebihan “berterusan hijau” dan membuat kemajuan ke arah memperbaiki alam sekitar kita tetapi apa kita juga harus mengambil berat tentang adalah memperbaiki kesihatan kita. Jika kita boleh membuat America yang sihat satu langkah pada satu masa, satu permulaan yang hebat akan membolehkan pembayar cukai untuk menghapuskira beberapa kos barangan runcit organik. Bukan sahaja akan orang makan sihat mengetahui bahawa mereka akan dibayar sebahagiannya pampasan bagi kos, ia akan memberi manfaat kepada negara keseluruhannya dalam pelbagai cara.

Orang-orang yang hidup yang sihat akan memerlukan rawatan perubatan yang kurang. Ini berkemungkinan besar akan mimpi paip, tetapi ia tidak akan mencederakan jika insurans kami akan meliputi ubat-ubatan Homeopati yang asli serta rawatan seperti Akupunktur dan Perkhidmatan Urutan terapi, dan lain-lain. Rakyat sihat adalah rakyat yang lebih produktif. Pekerja akan lebih produktif di tempat kerja kerana mereka akan lebih peka, fokus dan gembira kerana mereka tidak akan penuh toksin yang boleh menyebabkan masalah emosi, kesukaran menumpukan perhatian dan banyak lagi. Kanak-kanak yang makan makanan organik fungsi yang lebih baik di sekolah dan kemungkinan besar akan mendapat gred yang lebih baik, meningkatkan peluang mereka untuk kerja yang layak sebaik sahaja mereka menamatkan pengajian. Saya berasa selesa menyatakan bahawa ekonomi boleh sahaja mendapat manfaat daripada perubahan tersebut.

Kami mempunyai dua laluan yang boleh kita ambil. Kita boleh menyokong perniagaan tempatan pemilik seperti petani serta syarikat-syarikat yang menawarkan produk yang lebih baik kesihatan dan meningkatkan umur panjang, vs memberi wang kita kepada makanan segera dan Syarikat-syarikat farmaseutikal. Mengapa sokongan perniagaan seperti McDonald’s yang menarik perhatian bakal pelanggan dengan visi cheeseburgers menari dalam kepala mereka ketika menghantar anak-anak kita makanan yang menjadikan mereka melihat dan merasa dahsyat, tidak termasuk daging dari lembu-lembu yang sakit, suntikan hormon. “Datang pada lelaki, Mama yang mengambil semua untuk McDonald untuk makan malam!” Saya tidak mendapat konsep dan kerajaan tidak perlu sama ada.

Kita seolah-olah untuk mengambil langkah-langkah bayi ke arah makan makanan yang betul. Bahagian organik di kedai-kedai runcit akan berkembang dan pengguna membaca label ini sebelum membeli produk. Sekarang kita hanya memerlukan sokongan daripada kerajaan. Jika kami tidak akan menghilangkan perusahaan seperti McDonald’s, mari kita sekurang-kurangnya menawarkan insentif yang lebih banyak (melangkaui jelas) bagi orang-orang untuk makan yang sihat. Jika wang kami pergi ke arah makanan organik sahaja, saya menjamin anda bahawa perniagaan akan mahu untuk menampung keperluan kami untuk berkembang dan negara kita akan hidup dengan makmur dari situ.

Ia adalah masa untuk keluar dari almari tentang makanan organik. Tidak, ini adalah satu trend yang akan berubah dari masa ke masa-tidak sebaik sahaja orang notis manfaat yang diet pemakanan yang boleh mempunyai penampilan dan kesihatan mereka. Sesetengah orang hanya perlu sedikit nudge dalam arah yang betul dan berehat cukai hanya untuk satu tahun hanya mungkin melakukan silap mata tersebut!

Anda boleh menyemak penemuan kesihatan dengan televisyen satelit rangkaian Dish.

Oleh: Frank Bilotta

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *