Cuba bina badan sebagai kerjaya

Cuba bina badan sebagai kerjaya

Anda mungkin tidak mempunyai dikenali bina badan yang benar-benar boleh memberikan gaya-hidup lumayan dan ganjaran yang anda cari. Anda boleh menggunakan otot yang besar sama ada menjadi jurulatih bina badan, seorang pemilik gim atau anda mungkin merasa cukup yakin untuk menubuhkan gimnasium kecergasan anda sendiri.

Pemikiran semua ahli bina badan yang membuat kekayaan adalah jelas tidak mungkin tetapi ahli bina badan tersebut dengan komitmen yang betul dan akan boleh akhirnya menjadi seorang bintang filem atau model yang terbaik, tetapi saya akan meliputi kawasan-kawasan lain yang boleh dilaksanakan dalam industri kecergasan walaupun mereka akan memerlukan latihan yang berkelayakan.

Anda perlu bersedia untuk latihan praktikal, belajar di rumah, pendidikan lanjutan atau kelas malam. Seorang jurulatih gimnasium sebagai contoh akan memerlukan kemahiran praktikal sebagai pengalaman kerja juga seperti saudara. Anda akan dikehendaki untuk memberi tumpuan kepada asas-asas Anatomi, fisiologi dan aspek-aspek pemakanan dan anda akan perlu untuk mencapai tahap di mana anda berasa yakin untuk mengajar maklumat ini untuk pembina badan lain.

Anda akan menjalankan kursus latihan fizikal sangat untuk untuk tempoh masa yang panjang. Ia adalah sangat penting bahawa anda terus bersemangat semasa anda di bawah syarat-syarat yang berat, tetapi jika anda boleh melakukannya di gimnasium anda boleh melakukannya di dalam bilik darjah juga. Anda akan diajar bagaimana untuk belajar penciptaan program peribadi, keperluan diet. Ini merupakan satu program latihan yang sangat sukar dan akan meletakkan badan dan minda anda untuk ujian dan saya akan mengesyorkan bahawa anda mengambil “insurans indemniti profesional”.

Anda akan mendapati ia sangat memuaskan untuk hanya menjalankan kecergasan Pusat, tetapi jangan buang mana-mana ini lebih tinggi dibayar pekerjaan lagi. Terdapat sering kekosongan jawatan di dalam Kesihatan dan kecergasan aerobik sektor, jadi anda juga mungkin mahu mempertimbangkan untuk menjadi seorang ahli Majlis pemakanan Pengarah aktiviti rekreasi, seorang pengajar latihan kecergasan, jurulatih bina badan untuk satu, kelab kesihatan dan kegiatan Pusat Pengurusan atau sediakan sendiri home gim kecergasan atau teras keras mengangkat untuk pembina badan yang serius.

Anda juga mungkin ingin mencuba pemodelan untuk sukan pakaian, peralatan, makanan tambahan dan lain-lain atau anda boleh juga menceburi pertandingan bina badan di peringkat tempatan, Kebangsaan atau antarabangsa, jelas memberi tumpuan kepada wang Hadiah yang boleh dimenangi. Ia terpulang kepada anda bagaimana keras anda bersedia untuk belajar dan dengan komitmen yang mencukupi anda boleh berakhir dengan menghabiskan baki kehidupan anda bekerja sebagai seorang jurulatih bina badan yang profesional.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *