Cuba Anal Fissure rumah dibuat ubat untuk kelegaan segera

Cuba Anal Fissure rumah dibuat ubat untuk kelegaan segera

Jika anda suka anal fissure remedi rumah untuk rawatan klinikal, maka ia perlu berhati-hati tentang keadaan semasa fissures. Jika ini tidak berdarah atau teruk maka anda boleh memilih untuk remedi rumah untuk mengubati fissures dubur anda. Ubat-ubatan yang berbeza-beza antara bayi, orang muda, wanita hamil dan orang tua. Semasa anda memohon atau menyediakan ubat-ubatan, berhati-hati tentang situasi. Tidak termasuk unsur-unsur yang akan menyebabkan kegatalan, menahan sakit gatal-gatal dan akut.

Mengambil mandi dengan air suam dua kali dalam sehari akan memberi anda kelegaan, kerana ianya anal fissure rumah remedi yang terbaik. Fissures anda akan menjadi sangat lembut selepas mengambil mandian sebagai kehilangan tisu-tisu yang dijangkiti dan bakteria di dalam potongan berehat. Selepas beberapa ketika, anda mungkin merasa gatal-gatal atau radang beberapa, tidak melakukan hal ini sebaliknya, jangkitan boleh menjadi lebih serius atau pendarahan boleh berlaku. Jika kawasan itu sekitar dubur yang dijangkiti kemudian memohon CLS gandum minyak dan meningkatkan proses penyembuhan. Untuk mengurangkan kesakitan, memohon penyelesaian aloe, ini akan menyebabkan pembakaran yang kecil, tetapi selepas beberapa minit, anda akan merasa sakit. Ubat buatan sendiri ini berfungsi besar bagi membunuh bakteria.

Anal fissure remedi rumah termasuk terapi pelinciran yang boleh dilakukan dengan menggunakan beberapa Jeli petroleum di dalam rektum. Pastikan kawasan anus sentiasa kering dan meletakkan beberapa serbuk bayi selepas setiap mandian dan usus. Ini akan rendam kelembapan dan mengurangkan pendarahan dan bengkak. Cara terbaik untuk mengelakkan fissures tersebut menyakitkan adalah, anda perlu pengambilan buah-buahan, sayur-sayuran dan mesti mempunyai diet yang seimbang. Salah satu harus minum 8-10 gelas air bersih. Adalah dinasihatkan untuk mengelakkan pengambilan minuman sejuk dan Berbungkus susu bersama-sama dengan makanan segera. Sekiranya anda didiagnosis dengan cirit-birit, yang merupakan sebab utama daripada najis keras, kemudian mengambil nasihat dari doktor tetapi meneruskan diet yang sihat. Cirit-birit dengan najis yang sangat membahayakan dan menyebabkan kemudaratan yang teruk kepada tisu-tisu dubur.

Sebagai suatu remedi rumah anal fissures, menggunakan sesetengah krim yang mengandungi vitamin A & maut Ini akan melembutkan kawasan ini dan membantu anda untuk lulus najis biasanya. Ia adalah dinasihatkan untuk berjumpa doktor sebelum membeli apa-apa krim. Gunakan bantal untuk duduk dengan betul. Kertas tandas perlu kualiti yang terbaik dan sangat lembut supaya ia tidak mencederakan fissures tersebut. Anda boleh membersihkan kawasan dubur dengan menggunakan infusi Hazel dan Chamomile.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *