Crystal Wine Glasses Tutorial

Crystal Wine Glasses Tutorial

Jika apa-apa yang merosakkan kesihatan perempuan dewasa dan kanak-kanak, saya akan menjangka ia berbahaya kepada semua orang, walaupun ia sedang melaksanakan cedera lebih kurang. Atas sebab bahawa orang yang menggunakan cermin mata Kristal wain setiap hari untuk mengambil dinnertime mereka akan semakin terkumpul padat dos plumbum, akan tidak mereka? Kebanyakan jawatan tidak fokus ini, tetapi saya akan menggunakan berhati-hati apabila ia datang untuk membawa gelas Kristal wain.

Berita baik ialah, anda benar-benar tidak perlu menjurus kepada membuat kaca yang lebih jelas. Memandangkan risiko kesihatan yang mungkin terlibat dengan gelas Kristal tiba kepada cahaya dekad dahulu, perniagaan telah mengukuhkan pembuatan gelas Kristal plumbum. Walaupun ini tidak dilihat sebagai Kristal yang tulen, mereka juga adalah sangat cemerlang. Menggantikan plumbum yang paling kerap digunakan ialah barium oksida, yang mempunyai keputusan yang tidak menguntungkan keseluruhan Kesihatan plumbum.

Walaupun bahaya, gelas Kristal terus ditawarkan dan orang terus mendapatkan mereka. Jika anda bayangkan kebimbangan tentang plumbum dalam kaca larut lesap ke dalam wain dan memasuki badan kita adalah overblown, anda masih mempunyai banyak jenis gelas Kristal wain untuk dibuat. Yang paling baik mengakui nama jenama yang telah lebih kurang terpanjang adalah Waterford. Waterford crystal gelas di luar sana dalam beberapa jenis dan bagi segala maksud yang tersendiri.

Memilih yang stemware bagi orang-orang pelbagai sepatutnya menjadi asas. Anda tidak boleh salah dengan kaca Kristal champagne baik stemware Kristal lain. Ianya hanya membuat perbezaan pemikiran tentang Apakah jenis label di luar sana. Yang mereka digalakkan, apa yang baru dan yang tidak.

Jika anda sedang memikirkan apa yang stemware, ia adalah jenis kaca yang mempunyai batang yang sangat panjang, slim, mangkuk kaca itu diletakkan. Ia boleh juga bertindak sebagai take care, digunakan di antara mangkuk anda ke pangkal kaca anda. Batang khusus ini adalah tepat apa membezakan kaca jenis ini dari barangan kaca yang bergaya pilihan. Selain dari susun atur tersendiri batang, penduduk juga dapat mengelakkan memegang bahagian luar mangkuk yang boleh tinggalkan cap jari, dan juga akan mengembangkan suhu di consume.

Stemware yang paling terkenal di pasaran semasa adalah gelas wain Kristal, brendi snifters, cermin mata cordial, champagne flute, dan juga cermin mata koktel. Mereka adalah stemware Tempahan digunakan. Antara 5, suling champagne (atau kaca Kristal champagne), dan juga gelas wain jenis awal untuk ditempah.

Apabila memilih gelas wain atau champagne Kristal kaca, Terdapat pelbagai mata untuk berfikir untuk menjadi. Perhatikan bahawa cermin mata bagi individu kegemaran merah wain ciri RIM yang lebih besar yang dicampur dengan mangkuk daripada semua orang untuk wain putih. Yang gelap arak akan lebih besar disambungkan mangkuk kaca akan. Sebaliknya, wain yang manis sepadan dengan mangkuk yang lebih padat. Kepentingan ini adalah hakikat bahawa gelas besar rimmed membiarkan arak untuk bernafas walaupun cermin mata memakan tidak bercorak berbingkai yang dikontrakkan menumpukan perhatian bau zarah di dalam arak.

Masa depan anda yang memutuskan untuk mencuba dan mencapai segelas champagne Kristal atau segelas wain, terus diingat beberapa idea-idea ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *