Cross Country berjalan Kasut

Cross Country berjalan Kasut

Salah satu sukan terbesar yang saya boleh fikirkan ialah negara salib yang berjalan. Sukan yang popular di sekolah tinggi dan Kolej olahraga, dan juga aktiviti yang popular di kalangan peminat luaran dan pelari secara umum, salib berjalan negara menawarkan peluang untuk keluar ke alam semula jadi dan pengalaman dalam cara yang sangat peribadi dan sengit. Jika anda menikmati berjalan, sama ada untuk manfaat kesihatan atau pelari yang tinggi, anda perlu cuba mendapatkan ke salah satu tempat-tempat kegemaran anda di alam semula jadi, mencari jejak baik, lace sehingga sepasang layak jejak Kasut berjalan dan pergi berlari melalui hutan.

Saya masih ingat Bilakah saya mula-mula pergi untuk membeli sepasang merentas negara menjalankan Kasut sebagai seorang mahasiswi tahun pertama sekolah tinggi. Jualan orang memberitahu saya tentang ketahanan dan ruggedness dan perkara-perkara lain yang beliau tiada pengetahuan tentang dan menjual kepada saya sepasang kasut Tenis kualiti rendah. Juga, dikatakan saya dibayar untuk kesilapan itu dengan kecederaan dan masa yang dahsyat, tetapi saya belajar satu pengajaran yang berharga. Ia adalah penting untuk dimaklumkan sebelum pergi membeli-belah untuk satu item penting seperti Kasut berjalan jejak. Kesihatan dan kesejahteraan boleh bergantung kepadanya, dan anda sentiasa tidak dapat bergantung kerani jualan untuk tahu apa yang beliau maksudkan.

Jika anda akan boleh berjalan merentas negara, anda pasti akan mendapati diri anda berjalan pada setiap jenis rupa bumi yang boleh dipikirkan, dari turapan untuk mengesan untuk rumput untuk laluan melalui hutan. Anda akan sering mendapati diri anda melompat ke atas akar-akar dan batu-batu, membuat inclines secara tiba-tiba atau penurunan dan melintas secara drastik dari satu jenis permukaan seterusnya. Walau bagaimanapun, akhirnya anda masih berjalan dan Kasut berjalan adalah apa yang anda cari.

Kasut berjalan jejak adalah Kasut berjalan yang biasanya sedikit sturdier dan tumpuan memberikan banyak sokongan hidupan marin dan sisian. Laluan sering berlaku khianat dan tidak dapat diramalkan yang merupakan seorang atlet negara salib mengambil memerlukan kasut yang boleh menahan banyak penderaan. Kasut berjalan jejak sering dibuat supaya cuaca lebih sedikit dan tahan elemen, kerana anda sering akan mendapati diri anda meredah Lumpur, basah rumput dan mungkin juga salji.

Jejak pengorbanan seorang pelari akan membuat kadang-kadang adalah berat, seperti perlindungan dan ketahanan yang datang dengan kos bahan yang lebih banyak dan oleh itu lebih berat keseluruhan dalam kasut berjalan lelaki atau wanita. Walau bagaimanapun, apabila anda naik kualiti, laluan berjalan Kasut akan mendapat lebih ringan dan lebih ringan, sehingga anda menemui pelbagai jenis tahan lasak, menyokong, kualiti berjalan kasut yang sesuai yang bunga pada bahagian bawah dan sokongan untuk terus hidup sukan lasak berjalan merentas negara.

Pemasangan kasut berjalan jejak adalah sama seperti pemasangan mana-mana Kasut Olahraga yang lain. Kasut berjalan jejak datang dalam semua jenis kasut berjalan lain, jadi memilih gaya yang sesuai Kasut untuk keperluan tertentu anda. Apabila anda cuba Kasut berjalan, meletakkan kedua-dua pasangan dan berjalan-jalan di gedung sedikit. Crouch dan membengkokkan jari kaki untuk melihat bagaimana fleksibel dan selesa mereka, dan sama ada atau tidak mereka rub sekitar buku lali anda. Cuba mereka dengan sepasang sarung kaki yang seperti orang-orang yang anda jalankan, kerana banyak negara salib pelari akan mempunyai sarung kaki khas yang mereka pakai. Mengalih sisi ke sisi, lompat sedikit dan berjalan dalam jarak yang singkat.

Kasut perlu sesuai snug tetapi tidak pinch kaki anda. Ini adalah penting terutamanya dalam kasut berjalan jejak, kerana anda akan bergerak merentasi rupa bumi jadi berbeza-beza dan tidak sekata. Jika Kasut pinches jari kaki anda, ia boleh mengakibatkan apa-apa dari buku lali yang berpintal bunions kepada stres keretakan. Naib juara di stride bergantung pada pelbagai gerakan untuk beroperasi dengan betul semasa langkah yang tertentu, dan berjalan jejak kasut yang anda pilih harus meningkatkan dan menyokong bahawa pelbagai gerakan, tidak menghalang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *