Crèmes Kesihatan zakar dan meningkatkan produk – bagaimana untuk cuba dan apa yang untuk mengelakkan

Crèmes Kesihatan zakar dan meningkatkan produk – bagaimana untuk cuba dan apa yang untuk mengelakkan

Produk Pembesaran zakar, prosedur pembedahan dan crèmes Kesihatan disediakan secara meluas, dan ia boleh menjadi sukar untuk menentang tuntutan mereka lengthening zakar, meningkatkan kekerasan dan ketebalan dan meningkatkan prestasi seksual. Walau bagaimanapun, beberapa orang ini benar-benar berfungsi seperti yang diiklankan, dan sesetengah daripada mereka sebenarnya mungkin berbahaya.

Maklumat berikut boleh membantu manusia untuk membezakan antara alat dan teknik-teknik yang telah tiada manfaat yang terbukti dan zakar vitamin dan mineral yang boleh meningkatkan nada, rasa dan rupa zakar kulit dan meningkatkan yang responsif kepada rangsangan seksual.

Pam vakum-alat-alat ini kadang-kadang digunakan sebagai rawatan untuk mati pucuk, dan sesetengah lelaki menggunakan mereka untuk menjadikan zakar mereka kelihatan lebih lama dan lebih sukar. Kerana mereka bekerja dengan menarik darah ke dalam zakar, ia boleh membuat zakar lebih besar untuk masa yang singkat. Walau bagaimanapun, kesan ini hanya sementara, dan menggunakan pam vakum secara tetap sebenarnya boleh merosakkan tisu yang memberikan keanjalan kulit. Apabila ini berlaku, ereksi menjadi lebih lembut dan kehilangan sensitiviti zakar mungkin berlaku.

Senaman zakar – lelaki yang mencari cara untuk merangsang pertumbuhan zakar akan menemui banyak tawaran untuk program senaman zakar yang “dijamin” untuk meningkatkan saiz dan keanjalan. Senaman ini, yang kadang-kadang dipanggil “jelqing”, melibatkan menggunakan suatu mosi tangan atas tangan untuk menolak darah daripada pangkal ke kepala zakar. Kajian tidak mendapati teknik ini berkesan. Sebaliknya, ia boleh menyebabkan kecacatan dan parut zakar.

Daya tarikan alat – alat regangan yang khusus yang disertakan pada penghujung zakar mengenakan kesan daya tarikan di kepala, dengan niat regangan zakar dalam tempoh satu minggu. Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa zakar panjang boleh dinaikkan sedikit dengan teknik ini, walaupun tiada keputusan telah menunjukkan peningkatan melebihi ½ inci panjang. Kerana terdapat sedikit maklumat tentang keselamatan dan kesan jangka panjang regangan zakar, kaedah ini tidak disyorkan.

Pembedahan Pembesaran zakar – mengikut klinik Mayo, pembedahan Pembesaran zakar adalah berisiko, dan beberapa orang lelaki akan berpuas hati dengan keputusan. Dengan maksimum dilaporkan pertambahan saiz zakar ½ inci, potensi bahaya – parut, jangkitan, hilang sensitiviti dan kehilangan fungsi – seolah-olah tidak bernilai apa-apa peningkatan yang kecil. Oleh kerana itu, pembedahan biasanya hanya disyorkan untuk lelaki yang mempunyai kecacatan genetik atau lain-lain masalah zakar yang incapacitating.

Pil dan losyen – ubat-ubatan dan herba formula yang menuntut untuk meningkatkan saiz zakar tidak telah terbukti untuk bekerja. Malah, sesetengah bahan ini mengandungi hormon dan lain-lain bahan kimia yang boleh mempunyai kesan sampingan yang tidak menyenangkan atau bahkan berbahaya. Mengambil ubat-ubatan yang mendakwa untuk membuat zakar lebih besar perlu hanya boleh dilakukan di bawah penyeliaan seorang doktor.

Zakar Kesihatan crèmes dan vitamin Formula
Kebenaran adalah bahawa kebanyakan teknik-teknik peningkatan zakar yang meluas dipasarkan hanya tidak berfungsi, dan mereka boleh menjejaskan fungsi seksual dan Kesihatan zakar secara keseluruhan dalam jangka panjang. Berita baik adalah bahawa, mengikut kebanyakan kajian mengenai perkara ini, lelaki lebih penting daripada saiz zakar mereka daripada apa yang dapat dilihat dalam realiti. Tambahan pula, kebanyakan wanita tidak letakkan kepentingan lebih panjang atau ketebalan zakar dan sebaliknya membalas lebih seorang lelaki attentiveness dan usaha untuk Sila.

Mengekalkan kulit zakar yang sihat dengan merawat dengan formula Kesihatan zakar khusus yang (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) mengandungi vitamin yang berkhasiat dan mineral, serta antioksidan dan pelembab semulajadi, boleh memperbaiki rupa dan rasa zakar dan menjadikannya rangsangan yang lebih responsif kepada nafsu. Kulit zakar lembut dan licin adalah umumnya lebih banyak tarikan daripada organ yang lebih besar yang tidak boleh mendapatkan pekerjaan yang dilakukan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *