Crèmes Kesihatan zakar – boleh mereka benar-benar manfaat kesihatan zakar?

Crèmes Kesihatan zakar – boleh mereka benar-benar manfaat kesihatan zakar?

Setiap hari, ia seolah-olah seperti ada produk baru di pasaran yang dipuji bagi keupayaannya untuk “mengubati” segala macam masalah kesihatan zakar, menjanjikan faedah yang menakjubkan dan intimating orang yang menggunakannya akan mengalami peningkatan prestasi seksual. Malangnya, dakwaan-dakwaan ini jarang disandarkan oleh mana-mana bukti saintifik, dan beribu-ribu lelaki mendapati diri mereka membelanjakan wang losyen dan makanan tambahan yang hanya tidak berfungsi.

Berita baik adalah bahawa terdapat crèmes Kesihatan zakar yang memberikan manfaat yang sebenar dan boleh menghalang atau mengurangkan pelbagai zakar masalah kesihatan umum, dari kulit kering dan jengkel kemerahan, ruam, kesakitan dan jangkitan kulit yang kecil untuk kehilangan sensitiviti zakar. Crèmes zakar yang dirumus khas yang dicipta menggunakan zakar khusus vitamin dan mineral yang diterangkan di bawah ini, telah menunjukkan manfaat dermatologi yang boleh membantu untuk meningkatkan ton kulit zakar dan tekstur dan membantu mencegah jangkitan yang biasa dan kerosakan sel dari bahan cemar alam sekitar.

Vitamin A

Vitamin A, yang juga dikenali sebagai retinol, sering digunakan dalam produk penjagaan kulit yang mewah. Selama beberapa dekad, dermatologi telah menyedari sifat-sifat penyembuhan dan kolagen-bangunan nutrien penting ini, yang digunakan untuk merawat kecacatan, kedutan, dan parut. Vitamin A boleh membantu melahirkan lancar, sihat dan muda mencari kulit zakar.

Vitamin B5

Vitamin B5 adalah salah satu nutrien yang paling penting apabila ia datang untuk penjagaan zakar. Vitamin ini adalah terkenal sifatnya mengekalkan kehidupan; adalah perlu bagi meningkatkan keupayaan penyembuhan semulajadi kulit, dan juga mempromosikan edaran sihat. Produk penjagaan zakar yang mengandungi B5 boleh membantu untuk melindungi daripada jangkitan bakteria yang kecil, yang sering menyebabkan kemerahan, kesakitan dan flaking kulit, mengekalkan integriti lapisan derma luar dan menghalang organisma berbahaya dari memasuki badan.

Vitamin C

Vitamin C adalah dinyatakan untuk pelbagai manfaat kesihatan, terutama apabila ia datang untuk melawan penyakit. Apa yang ramai orang tidak tahu adalah bahawa ia juga diperlukan untuk membina dan membaiki kolagen, tisu yang memberikan kulit dan keanjalan dan ton. Merawat zakar dengan persediaan yang mengandungi vitamin C dapat membantu menghindari kerengsaan kulit dan meremajakan sel-sel kulit penuaan.

Vitamin D

Vitamin D sering dirujuk sebagai vitamin “keajaiban” oleh pakar-pakar penjagaan kulit; nutrien penting ini, yang tidak boleh didapati di dalam diet, adalah memainkan peranan penting dalam meningkatkan kesihatan dan membaiki kulit yang rosak. Lelaki yang mengalami kehilangan sensitiviti zakar kerana isu-isu berterusan kulit sering bertukar kepada produk-produk yang mengandungi vitamin D untuk melembutkan kulit dan memulihkan zakar sensasi.

Vitamin E

Vitamin E adalah perlu untuk menjaga kulit zakar moisturized dan sihat, mengelakkan pengeringan, mengelupas dan kerengsaan yang mungkin disebabkan oleh pengendalian yang kasar atau sensitiviti detergen, pembersih atau pewarna dalam pakaian.

Mentega shea

Produk penjagaan kulit terbaik di pasaran mengandungi mentega shea, pelembap semulajadi untuk yang diperolehi dari pokok shea. Minyak berkualiti tinggi kulit ini sering digunakan untuk merawat kulit kering, wrinkling dan juga parut dan boleh membantu untuk menggalakkan kulit zakar lembut, lembut dan halus.

Asid amino

Asid amino seperti acetyl L carnitine, alpha lipoic asid dan L-arginine mempunyai sifat-sifat penyembuhan yang pelbagai. Mereka yang diperlukan untuk pembaikan sel-sel kulit yang rosak, bagi mengekalkan sistem imun dalam yang berfungsi untuk melawan jangkitan dan penyakit lain, dan untuk mengekalkan saraf yang sihat. Nutrien ini dinyatakan untuk rawatan sel-sel saraf yang menjadi peka dengan melancap kerap dan agresif hubungan seks.

Oleh merawat kulit dengan crèmes khusus yang mengandungi nutrien penting ini, lelaki semua peringkat umur boleh mengalami Kesihatan zakar yang bertambah baik, menghalang isu-isu biasa yang zakar dari berlaku dan membantu untuk melegakan kulit kering, jengkel, serta meningkatkan fungsi seksual yang sihat. Nutrien ini boleh didapati dalam berkualiti tinggi tertentu zakar Kesihatan crèmes (profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) yang direka khusus untuk menangani isu-isu zakar seperti yang diterangkan di sini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *