Crèmes Kesihatan semasa – bukan hanya untuk lelaki-katanya

Crèmes Kesihatan semasa – bukan hanya untuk lelaki-katanya

Mengekalkan telinga ditala untuk internet gosip dan tajuk-tajuk Panas, banyak maklumat menarik datang kepada cahaya mengenai faedah-faedah crèmes Kesihatan organ lelaki dan kegunaan yang orang telah menemui mereka. Orang-orang dari seluruh negara berkaitan pelbagai kelebihan dari penggunaan vitamin dan mineral untuk menyokong kesihatan kulit zakar, dari licin, kulit kelihatan lebih muda sensitiviti zakar meningkat dan kegiatan seks. Tetapi “lo dan tiba-tiba”, ia ternyata bahawa sesetengah wanita juga telah menikmati kesan crèmes Kesihatan zakar.

Sebagai contoh, seorang wanita muda Tempahan bercakap tentang menggunakan beberapa Formula vitamin zakar suaminya pada clitoris beliau, hanya untuk melihat apa yang akan berlaku. Dia terkejut, dia mengalami sensitiviti memuncak dan rangsangan, dan dia menikmati seks lebih dia pernah sebelum. Lebih baik lagi, dia tidak menemukan haba tidak selesa dan stinging bahawa beliau telah mengalami dengan sensitiviti wanita gel dan pemanasan losyen.

Seorang lelaki yang lebih tua juga berbicara tentang bagaimana isterinya telah hilang sebahagian minat seks selepas menopaus, dan dia mempunyai kesukaran dalam menjadi membangkitkan. Tetapi pada satu ketika, dia mencecah bagi beliau semasa crème Kesihatan, berharap ia akan membantu beliau isu kepentingan hilang, tetapi dia mengalami kesan yang tidak dijangka. Selepas menggunakan 1 lelaki ke kawasan beliau clitoral, beliau menjadi amat terangsang; Malah, dia mengalami puncak syahwat yang buat pertama kalinya dalam tahun.

Apa yang ada pada Organ lelaki Kesihatan Creme
A semasa Kesihatan crème (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) yang telah digubal untuk menggalakkan kulit yang sihat, tanpa cacat cela dan seks responsif pada zakar, dan meningkatkan sensitiviti zakar, mengandungi pelbagai vitamin, mineral dan nutrien lain, termasuk yang berikut:

• Vitamin A – anti yang semula jadi dan bahan yang biasa di crèmes anti-penuaan dan meremajakan kulit.
• Vitamin C – antioksidan yang kuat yang dikenali untuk menyokong fungsi imun dan penyembuhan. • Vitamin B5 dan D – membantu mengekalkan keseluruhan kulit dan nerve your fungsi.
• Asid Amino acetyl-L-carnitine dan L-arginine – molekul ini adalah penting untuk metabolisme kulit dan sel-sel saraf dan untuk membaiki tisu saraf yang rosak.
• Alpha lipoic asid – lain antioksidan yang membantu menghalang kerosakan oksidatif sel-sel kulit.
• Mentega Shea dan vitamin E – bekerjasama untuk mengekalkan keseimbangan kelembapan kulit.

Adakah Kesihatan lelaki crèmes yang selamat untuk wanita?
Penting untuk diingat bahawa organ lelaki crèmes kesihatan seperti Man1 orang minyak bertujuan bagi lelaki, dan mereka harus digunakan hanya Luaran. Walau bagaimanapun vitamin, antioksidan, dan nutrien lain mereka mengandungi mungkin mempunyai manfaat khas untuk wanita, juga. Semua wanita dinasihatkan untuk berbincang dengan kesihatan mereka profesional sebelum menggunakan sebarang jenis crème atau losyen untuk tujuan meningkatkan sensitiviti. Mungkin bagi wanita untuk mengambil kesempatan daripada produk untuk lelaki tetapi sesetengah wanita akan menemui mempunyai aplikasi khas dan keperluan untuk mereka… hanya mungkin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *