Craigslist Akita – salah satu tempat terbaik untuk mencari anjing Akita anda hari ini

Craigslist Akita – salah satu tempat terbaik untuk mencari anjing Akita anda hari ini

Dalam dunia di mana selagi anda tersambung ke internet, anda boleh mendapatkan apa sahaja maklumat yang anda mahu, ia juga adalah benar bahawa ia akan menjadi lebih mudah untuk mencari anjing Akita untuk menerima pakai atau untuk membeli?

Jawapan mudah kepada soalan ini adalah ya. Internet menyediakan pelbagai peluang baru di mana anda boleh membeli atau mengguna pakai satu anjing Akita. Walau bagaimanapun, sumber-sumber yang tidak semua anak-anak anjing Akita akan membawa kepada mimpi haiwan kesayangan yang anda impikan. Kedai-kedai haiwan peliharaan yang internet beberapa penipuan, sebahagian daripada mereka adalah anjing kilang-kilang di mana ibu bapa anjing digunakan untuk membiak di dalam keadaan yang menyedihkan, manakala yang lain adalah sekadar tidak boleh dipercayai.

Salah satu jalan terbaik untuk mengambil adalah untuk anak-anak anjing Craigslist Akita. Walau bagaimanapun, ia bukanlah sentiasa selamat untuk menjawab untuk iklan Craislist, khususnya, untuk iklan Craigslist Akita kerana perkhidmatan ini adalah percuma dan anda tidak akan tahu jika orang yang meletakkan iklan Craigslist Akita mungkin sakit jiwa yang gila.

Berikut adalah beberapa cara di mana anda masih boleh mengambil kesempatan daripada Craigslist Akita iklan tetapi pada masa yang sama menjaga diri anda pada jarak yang selamat daripada individu-individu yang tidak diingini.

Tidak terlalu mempercayai dalam apa jua yang anda lakukan. Tidak memberikan nama sebenar kepada orang anda menjalankan dengan, tidak memberikan alamat penuh, tarikh lahir anda atau apa-apa maklumat yang dia boleh gunakan untuk mencuri identiti anda. Dengan cara ini, anda tidak akan biarkan anda pengawal lain dan profesional “penipu,” jika pernah anda memenuhi satu semasa mencari iklan Craigslist Akita, tidak akan dapat mengambil kesempatan daripada anda.

Menggunakan e-mel yang dibuat khas untuk acara ini jika anda akan bertanya pada iklan Craiglist. Ini akan melindungi anda jika alamat email yang sebenar mempunyai nama penuh padanya dan pada masa yang sama, melindungi anda daripada e-mel spam.

Jangan sesekali menghantar wang melalui Pindahan Kawat terutamanya jika anjing Akita tidak lagi di tangan anda. Ianya masih baik untuk bertemu orang di tempat awam kursus dan lakukan transaksi anda tangan pertama. Memandangkan anda adalah kira-kira untuk menerima atau membeli untuk anjing Akita.

Semasa kita berada di dalam topik ini, jika anda bertemu orang yang anda akan menjalankan dengan, pertaruhan t mempunyai seorang kawan dengan anda untuk menemani anda dalam pengalaman pahit ini. Lagipun, terdapat Keselamatan dalam nombor.

Jika anda akan membeli untuk anjing Akita dan anda akan menjadi Mesyuarat puppy terlebih dahulu, anda mungkin mahu mengambil doktor haiwan dengan anda supaya dia boleh memeriksa Kesihatan anjing tersebut. Ini mungkin kedengaran kejam seperti yang anda ingin menyemak anjing yang suka kereta tetapi ia hanya adil bahawa anda akan mendapat nilai wang anda.

Jika memperkatakan mengenai Craigslist Bunyi terlalu baik adalah benar bahawa ia berkemungkinan adalah satu penipuan, bukan risiko. Jika anda rasa anda boleh mengendalikan penipu, anda tidak boleh, mereka sangat licik dan ianya sukar untuk lawan mereka, terutamanya jika mereka adalah profesional. Terbaik untuk selamat daripada Maaf supaya menjauhkan diri daripada iklan yang boleh conning anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *