Contoh Kesihatan elektronik Bariatric rekod objektif dan skop projek

Contoh Kesihatan elektronik Bariatric rekod objektif dan skop projek

Sistem rekod kesihatan elektronik semakin popular sebagai pembekal bergerak dari kertas dan spreadsheet excel. Sistem dan sistem rekod perubatan elektronik Bariatric ini khususnya, membolehkan pembekal untuk banyak lebih daripada sekadar menyimpan maklumat pesakit dengan cekap. EHR yang direka dengan baik dan mantap boleh membenarkan pembekal lebih baik menguruskan amalan mereka, menawarkan perkhidmatan yang lebih baik dan lebih baik menjejaki pesakit dan membolehkan mereka untuk membandingkan keputusan mereka dari semasa ke semasa kepada pembekal lain dalam rangkaian EHR yang pakar bedah. Semua fungsi ini menyumbang kepada peningkatan tahap keselamatan dan kualiti penjagaan kesihatan yang diberikan semasa menjana pulangan pelaburan untuk pembekal yang positif. Kunci kepada kejayaan pelaksanaan yang bermula dengan menggariskan dengan jelas skop projek dan objektif dan penilaian yang kritikal terhadap keupayaan penjual EHR keupayaan untuk memenuhi keperluan tersebut tepat pada masanya dan mengikut bajet.

Sebagai contoh, satu amalan yang sedia ada boleh menentukan Objektif projek mereka sebagai visi adalah untuk diiktiraf sebagai pemimpin negara dalam kualiti dan pengalaman pesakit. Mendapatkan untuk tujuan itu, amalan mungkin memerlukan keupayaan untuk mengumpul, menawarkan dan menganalisis data pesakit perlu compehensive yang berkaitan dengan hasil pesakit. Di samping itu, amalan ditentukan bahawa bahagian penting dalam pendekatan mereka adalah melibatkan pesakit lebih secara langsung dalam proses. Oleh itu, amalan memerlukan elektronik sistem rekod perubatan yang dapat memberikan maklumat yang diperlukan dalam yang mudah untuk mengikuti dan tepat pada masanya secara langsung kepada pesakit yang sedia ada. Di samping itu, amalan menekankan bahawa untuk terus berkembang dan mengatasi persaingan potensi, ia adalah imperitive bahawa EHR yang dapat mengesan kemajuan pesakit sedia ada semasa juga membolehkan untuk mencapai pelanggan yang berpotensi yang boleh menyatakan kepentingan dalam mendapatkan perkhidmatan bariatric suregery secara timly.

Amalan keperluan segera ditakrifkan sebagai mengekalkan pengiktirafan Pusat Kecemerlangan dengan menghasilkan data yang tepat dan pada hasil pesakit; meningkatkan kecekapan melalui pengurangan kemasukan data dari sistem berbilang (melalui pembangunan antara muka) kepada salah satu; meningkatkan kepuasan pelanggan; dan akhirnya, meningkat kefahaman dan pesakit mereka semasa asas, pengalaman mereka dan tahap kepuasan mereka dengan susulan.

Kerana BariEHR RemedyEHR yang telah dibangunkan khusus untuk amalan Bariatric ia menawarkan syarat-syarat yang dinyatakan di atas. Ia adalah sistem yang pertama untuk antaramuka dengan pangkalan data Kebangsaan berani. Ia menguruskan perkembangan pesakit; Ia menjana Surat susulan, Surat-Surat Terima kasih, rujukan dan peringatan dan ada potensi untuk mengurangkan memasukkan data ke dalam sistem tunggal dari sehingga tujuh sistem yang digunakan di kebanyakan Hospital dan klinik. Di samping itu, BariEHR perubatan rekod sistem elektronik membolehkan luas ENGAN kebolehan untuk menghasilkan laporan daripada mana-mana sistem dalam industri.

BariEHR terus menjejaki anak setiap aspek rawatan pesakit dari pendaftaran melalui susulan selepas pembedahan. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila layari www.remedyehr.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *