Colosan yang baik untuk anda!

Colosan yang baik untuk anda!

Mana-mana manusia dikatakan berjalan dengan 6-12 paun unsur-unsur yang tidak hadam dalam usus kecil dan usus besar mereka. Penghadaman adalah proses di mana anda memberi karbon dioksida, haba dan sulfur dioksida. Apabila bahan-bahan ini tidak hadam mula membina dan juga memulakan untuk menghuraikan, badan anda akan melindungi mereka di mucous untuk membolehkan mereka daripada mempengaruhi badan anda. Colosan akan bertukar akruan dan mucous ke dalam air dan karbon dioksida yang akan kemudian membuangnya, dengan cara yang lembut. Hakikatnya adalah bahawa orang sangat tidak kerap bersih tempat di mana mereka tidak dapat melihat dan ini adalah di mana masalah mula timbul.

Unsur-unsur yang terjejas mungkin menjadi asas kepada banyak ancaman berbahaya dan berisiko kepada kesihatan anda. Elemen-elemen yang memberi kesan kepada ini adalah tempat di mana bakteria dan virus dapat menyembunyikan apabila sistem imun anda jejak mereka daripada aliran darah. Mereka akan mula membiak dan kemudian akan mula menjangkiti anda lagi. Perkara yang lain adalah bahawa ia adalah tempat yang sempurna untuk overgrowth tidak diingini parasit dan flora seperti Candida. Apabila anda menggunakan Colosan untuk menyingkirkan unsur-unsur ini terjejas, anda akan dapat menghapuskan mereka dari badan anda benar-benar dan oleh itu akan dapat juga menjaga diri anda selamat dari ancaman tersebut berisiko kepada kesihatan anda.

Colosan adalah sangat disyorkan dan dicadangkan oleh kebanyakan pakar-pakar dan pengamal Kesihatan kerana mereka menggunakan dan mengimbangkan proses semulajadi oksidatif penghadaman dalam badan anda. Adalah lebih baik untuk melakukan sesuatu dengan cara yang asli dan juga mengikut kaedah-kaedah tradisional dan konvensional yang digunakan manusia untuk ikuti dahulu. Dengan cara ini, menggunakan oksigen untuk sistem penghadaman adalah kaedah yang terbaik yang telah diikuti oleh manusia di zaman dahulu dan sebagainya menggunakan satu perkara yang serupa seperti Colosan, yang membantu dalam melakukan proses yang sama seperti itu, dianggap perkara yang terbaik yang pernah anda boleh lakukan untuk memastikan diri anda sihat dan menjauhkan diri dari ancaman kepada kesihatan anda.

Ia adalah pembersih yang lengkap. Ia akan membantu anda mengosongkan bahan-bahan yang tidak diingini dan tidak perlu dari usus kecil dan usus besar, anda sebaik sahaja mereka akan dikurangkan ke dalam air dan karbon dioksida. Anda boleh mengharapkan banyak dan air najis tetapi anda tidak perlu rasa gas kerana semua tindak balas berlaku dalam penyelesaian. Ini hendaklah dibezakan dari cirit-birit kerana terasa segera maka hanya kerana badan anda membuang sendiri cecair yang berharga disebabkan oleh serangan mikrob atau tindakan diuretik. Apabila anda menggunakan Colosan, anda tidak akan berasa apa-apa kecemasan perasaan tersebut dan ini juga untuk membuktikan satu lagi sebab mengapa anda perlu menggunakannya untuk mengekalkan usus yang bersih. Sesungguhnya, sebahagian hydrotherapists usus besar menggunakan ia dalam bentuk appendage untuk usus irrigations atau colonics, mereka kerana ia membenarkan dan membolehkan mereka untuk mencuci dan membersihkan usus dan usus besar juga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *