Colombia adalah kelas pertama

Colombia adalah kelas pertama

Pembedahan plastik di Colombia adalah Sat lagi untuk pelancongan perubatan. Konsep penerbangan ke luar negeri untuk menjimatkan wang dari kos pembedahan plastik adalah perkara baru kepada Colombia. Bogota, ibu kota yang merupakan pusat pembelajaran penjagaan kesihatan yang canggih dan Inovasi perubatan selama bertahun-tahun. Ini bandar kosmopolitan menawarkan satu yang paling dicari selepas pembedahan plastik dengan harga yang berpatutan di dunia. Beberapa bandar sepanjang Colombia mempunyai sejumlah besar pakar bedah yang bertauliah dan profesional perubatan pembedahan plastik dengan harga yang berpatutan bahawa amalan. Profesional ini menggalakkan penuh Keselamatan dan keselesaan pesakit akan biasa dengan di rumah.

Majoriti pesakit yang melawat Colombia yang dibawa masuk oleh pembekal perubatan pelancongan dari negara mereka sendiri. Agensi-agensi ini menyediakan pakej pelancongan yang membolehkan pesakit untuk dijaga oleh pengamal perubatan bertaraf dunia di negara ini. Dengan cara ini, pelancongan kesihatan pembekal bertindak sebagai perunding dan berkomunikasi pesakit kepada pakar bedah atau sebaliknya. Sebagai pembekal, mereka penyelidikan bagi kos pembedahan plastik, pemilihan dan hanya Tempahan sangat mahir doktor pakar bedah yang dapat menawarkan pembedahan plastik dengan harga yang berpatutan tetapi berkualiti tinggi dan akhir sekali, memperkenalkan pesakit untuk penginapan mewah dan peluang-peluang pelancongan luar biasa semasa menginap di Colombia.

Ini beberapa tahun yang lepas bilangan pesakit asing yang memilih untuk menjalani pembedahan plastik di Colombia semakin meningkat. Seperti Brazil, memudahkan perjalanan dan saudara dekat dari Amerika Syarikat dan Kanada adalah kelebihan. Colombia menawarkan tambang yang lebih murah dari Amerika Syarikat dan Kanada (dan sesetengah negara Eropah) daripada lain-lain destinasi yang lebih jauh dan tidak mempunyai sekatan visa dari negara-negara lain sedang dalam pasaran pelancongan kesihatan. Dari segi kos, Colombia boleh melakukan penggantian lutut bagi kira-kira US$ 5,000, kira-kira satu perlima daripada kos di Amerika Syarikat. Kos pembedahan plastik juga adalah sama, pesakit boleh Simpan sehingga 50-70 peratus daripada prosedur elektif dari Amerika Syarikat jika mereka memilih untuk menjalani pembedahan plastik di Colombia.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pembedahan plastik di Colombia, sila lawati GoSculptura Colombia dan mendapatkan pakar bedah anda percuma rundingan dan preview percuma bagaimana anda akan kelihatan seperti selepas pembedahan. Gosculptura menawarkan pakej percutian perubatan dan akan menjaga semua keperluan utama di Colombia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *