Coklat CocoPure teh untuk penurunan berat badan

Coklat CocoPure teh untuk penurunan berat badan

Teh Cocopure coklat adalah produk baru, revolusi yang menggabungkan ekstrak teh hijau dan Resveratrol dengan Koko untuk membentuk satu minuman kaya dengan antioksidan yang boleh dihidangkan sama ada panas atau sejuk. Lupa tentang stereotaip yang terlintas di fikiran Bilakah anda rasa Koko – Bar coklat, kek coklat, dan sebagainya. Cocopure adalah minuman sihat yang mengandungi jumlah kalori (sepuluh setiap gram 7.4) yang sangat rendah ketika berkhidmat sehingga jumlah yang super-sized tenaga, sambil menyediakan faedah-faedah lain seperti Kesihatan kardiovaskular dan arteri, tahap kolesterol yang sihat, dan rangsangan kepada sistem imun anda. Jangan fikir anda akan mengaitkan faedah dengan koko, anda pula?
Jika anda seorang yang sentiasa pada jangka, tetapi anda telah berkembang daripada fasa minuman berkarbonat, dan tidak seorang pencinta kopi, teh Cocopure coklat adalah jawapan yang besar. Atau, jika anda masih suka kopi anda, mengapa tidak membuang Cocopure beberapa teh coklat untuk memperindah rasa tanpa menambah gula dan karbohidrat yang datang dari pemanis lain? Ini adalah kombinasi sempurna kesihatan dan tenaga, kedua-duanya adalah sebagai peneraju minda di Amerika Syarikat apabila ia datang kepada produk-produk pengguna. Dan tidak seperti minuman tenaga yang tidak sihat, apabila Cocopure menyampaikan ledakan tenaga, anda tidak perlu bimbang tentang jatuh betul-betul tidur, atau terhempas.
Kerana Cocopure terdiri daripada Koko yang tulen, ini menjadikan ia minuman yang sesiapa (Ya, malah pesakit kencing manis) boleh menikmati! Masalah dengan coklat diproses ditemui di gula-gula dan merawat ialah Sirap jagung, minyak dan unsur-unsur lain yang digunakan dalam membuat mereka. Ini membawa konotasi yang negatif kepada Koko perkataan atau apa-apa yang berkaitan dengannya, walaupun ia telah terbukti bahawa Koko dalam keadaan yang tulen menyediakan beberapa manfaat kesihatan. Satu-satunya perkara yang sukar untuk percaya tentang Cocopure adalah berapa lama ia telah diambil kerana ia dibangunkan! Ia adalah sukar untuk membayangkan sesiapa sahaja akan berubah ke bawah cuba minuman merasa hebat dan sihat untuk beberapa makanan “Amerikanisasi” yang kita tahu semua terlalu baik hari ini.
Akhir sekali, Cocopure pemaju tawaran percuma ujian produk, jadi sebagai clich? kerana ia berbunyi, ada apa-apa kehilangan. Sama ada anda sedang mencari untuk gantian hidangan yang baik, tenaga tambahan, atau hanya ingin alternatif yang lebih sihat kepada makanan yang kita dikelilingi oleh hari masuk dan hari keluar, teh Cocopure coklat adalah penyelesaian.
Minum sejuk dengan beberapa yogurt untuk seorang makan awal pagi, melambungkan sudu dalam kopi anda untuk memberi rangsangan, atau hanya hangat sehingga secawan pada malam cili. Teh hijau yang pekat di Cocopure menyediakan badan dengan beban (beberapa kali amaun setiap hidangan lebih kerap teh hijau), antioksidan yang membantu menghindari radikal bebas di dalam sistem, dan meningkatkan sistem imuniti.
Perbezaan Cocopure adalah semua tentang-pemprosesan dan keadaan semulajadi di mana ia dihidangkan. Anda boleh mendapatkan beberapa faedah Koko dari minum secawan susu coklat, tetapi ia bernilai Semua tambahan lemak dan kalori yang datang bersama-sama dengan ia? Cocopure adalah terkenal dengan rasanya yang hebat juga, jadi anda benar-benar tidak mempunyai apa-apa kehilangan dengan mencuba.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *