Cna latihan pelajaran yang berbayar dan percuma di epal besar

Cna latihan pelajaran yang berbayar dan percuma di epal besar

Syarat-syarat yang tertentu untuk tumbuh disahkan jururawat Pembantu biasanya berbeza dari rantau ke rantau. Lelaki atau wanita perlu dengan agensi Negeri untuk mendapatkan maklumat khusus mengenai menjadi satu. CNA latihan secara amnya adalah program yang berjalan menggunakan sekurang-kurangnya beberapa minggu untuk anda lebih 2 bulan program ini biasanya meliputi sesi bilik darjah ditambah pula dengan jam klinikal. Program-program ini biasanya disediakan dari Kolej komuniti, sekolah-sekolah vokasional atau sekolah tinggi di kawasan kejiranan anda. Beberapa kemudahan-kemudahan perubatan yang menawarkan kemudahan penjagaan akan datang walaupun Penyewaan freshers tanpa terlebih dahulu jururawat Pembantu pendidikan dan berkongsi latihan termasuk gaji bagi pekerja-pekerja semasa latihan.

Yang paling biasa boleh bekerja di bawah penyeliaan langsung jururawat dan memberikan bantuan yang rutin dan keinginan untuk pesakit. Mereka akan membantu mereka dalam kehidupan seharian termasuk berpakaian, bersenam, dandanan, Makan dan mandi. Di samping itu, boleh memeriksa tanda vital pesakit termasuk mereka hypotension, pernafasan dan kadar nadi, dan suhu badan. CNA yang bertanggungjawab untuk pelarasan laporan keadaan pesakit bagi seorang jururawat. Dengan membantu pesakit dengan pelbagai tugas sedemikian, jururawat akan Pusat boleh fungsi-fungsi lain yang mereka akan dibenarkan untuk melaksanakan sahaja.

Akhirnya beliau melihat untuk menjadikan CNA yang (boleh). Percuma latihan hanya boleh bersetuju untuk dua bulan panjang, dan sebahagian besar daripadanya adalah kemudiannya dilakukan secara atas talian. Kerajaan Persekutuan juga dijelaskan kepadanya untuk kembali ke sekolah. Dia tidak pernah bekerja dalam bidang penjagaan kesihatan sebelum ini, tetapi pada peringkat ini sudah jelas bahawa dia diperlukan satu set baru menarik kemahiran mempunyai apa-apa peluang dalam pasaran pekerjaan itu. Tidak lama kemudian, dia mula percuma beliau boleh latihan dan kelas dalam kejatuhan 2010 boleh. Dia benar-benar menikmati kelas-kelas CNA, dan telah mengikuti CNA yang lulus. Keseluruhan kursus adalah benar-benar percuma, serta kini sudah bersedia untuk mendapatkan kerja.

Semua peserta anda boleh palang merah percuma latihan program mesti: tidak melangkau kelas. 6 jam terlepas kelas dibenarkan untuk setiap pelajar Walau bagaimanapun mereka perlu dibina foralways menjadi timetake dan lulus penilaian lepas. Lulus skor: 80% + pengangkutan dari laman web kursus yang tidak diajar dalam palang merah. Memandangkan kelas-kelas latihan termasuk perlu berlutut dan berbohong di rumput, pelatih perlu pastikan anda memakai pakaian yang selesa.

Percuma video latihan mungkin juga boleh membantu apabila anda mendapati diri anda perancangan peperiksaan Sijil anda. Anda boleh menonton video ini untuk pengetahuan lebih baik semua yang anda lakukan dan anda harus tidak semasa menjalankan pelbagai tugas boleh. Ini membantu bahawa anda anda akan menemui kawasan mereka bertulis ujian dan bahagian kemahiran. Akan lebih berjaya jika anda ingin menunjukkan beberapa kemahiran sepanjang peperiksaan Sijil anda, jika anda boleh mendapatkan video pengajaran sejurus sebelum peperiksaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *