Clenbuterol, Trend kehilangan lemak yang seronok dan berbahaya?

Clenbuterol, Trend kehilangan lemak yang seronok dan berbahaya?

Nampaknya telah ruam kerugian berat yang tidak dapat dijelaskan, dramatik di dalam Hollywoodland pada lewat, dan ada yang mengesyaki bahawa terdapat lebih daripada sekadar diet yang ketat dan rutin senaman yang punishing di tempat kerja.

Kita semua tahu bahawa wanita yang “biasa” di bawah banyak tekanan untuk menjadi nipis dan melihat cara tertentu untuk memuatkan imej anak patung barbie yang sexiness dan keinginan, tetapi wanita di Hollywood mengalami tekanan yang sama ini tenfold, dan mereka boleh tunduk kepada penggunaan ubat-ubatan yang berbahaya untuk mencapai kesan ini.

Sejenis ubat yang dipanggil Clenbuterol disyaki menjadi di belakang sesetengah daripada pengurangan dramatik saiz Hollywood hari ini, dan ia seolah-olah ia sedang digunakan dengan tidak mengambil kira hakikat bahawa dadah tidak diluluskan walaupun untuk kegunaan manusia, dan mungkin berpotensi mempunyai kesan yang mengancam nyawa.

Bukan itu sahaja, lama masa pengguna secepat mungkin mendapati bahawa Clenbuterol sebenarnya boleh mempunyai kesan yang bertentangan yang dikehendaki, ia sebenarnya boleh membuat mereka mendapat berat badan yang lebih dalam jangka masa panjang, walaupun jika mereka makan sedikit.

Apa Clenbuterol, dan mengapa ini “Kehilangan lemak” pil berpotensi berbahaya?

Clenbuterol, atau “Clen” kerana ia disebut kadang-kadang, adalah sebenarnya haiwan dadah, diluluskan kebanyakannya untuk kuda-kuda dengan masalah pernafasan. Ia dikenali sebagai ths bronchodilator yang pada dasarnya steroid, tetapi kesan sampingan itu sebagai thermogen masa yang lama, atau pembakar lemak, kerana ia menaikkan kadar jantung berehat dan meningkatkan suhu dalaman tubuh.

Ini adalah mengapa ia dikenali untuk membuat orang jatuh berat badan dan membakar lemak, dengan cepat kerana ia meningkatkan kadar jantung dan kadar di mana kalori akan dibakar, walaupun orang yang tidak sedang aktif secara fizikal.

Inilah juga mengapa ianya berpotensi hidup mengancam. Ujian makmal adalah tikus sebenarnya telah menunjukkan bahawa ubat ini mempunyai kesan pengerasan pada dinding jantung, yang boleh membawa kepada apa-apa bilangan masalah jantung dan berpotensi malah kegagalan jantung atau denyutan jantung yang tidak teratur.

Clenbuterol hanyalah undang-undang untuk kegunaan haiwan untuk merawat masalah pernafasan, dan tidak diluluskan untuk kegunaan manusia (sebab), namun orang yang membeli barangan ini melalui internet dengan agak mudah.

Logik akan memberitahu kita bahawa ubat kuat cukup untuk merawat Kuda tidak sihat bagi seorang manusia banyak yang lebih kecil untuk mengambil, dan lagi ia seolah-olah wanita nipis-obses akan masih meletakkan nyawa mereka pada risiko atas nama yang unnaturally nipis.

Ia mendapat terkenal dalam “dalam kalangan” apabila ahli bina badan mula menggunakannya untuk membantu mereka sehingga jisim otot mereka masa yang sama mengurangkan lemak badan mereka. Dalam suatu amaun yang luar tabii masa, pembina badan telah mendapat banyak otot semasa mengurangkan lemak badan mereka.

Untuk meletakkan otot ini dengan cepat semasa juga mengurangkan badan lemak tidak baik untuk jantung, kerana ia boleh meletakkan tekanan yang tidak wajar untuk bersaing dengan kandungan otot yang unnaturally tinggi. Otot pantau membakar lebih banyak kalori daripada lemak, dan ini meletakkan badan ke overdrive, memaksa ia untuk sentiasa membakar rizab tenaga itu (oleh itu, puasa lemak kerugian dan pengurangan saiz).

Kesan jangka panjang Clenbuterol: tidak begitu menarik kepada badan sedar

Dengan apa-apa lagi yang seolah-olah seperti “menetapkan ajaib” dalam satu kawasan, Clenbuterol boleh mempunyai beberapa akibat yang amat negatif untuk kesihatan keseluruhan dan kesejahteraan, dan kesan-kesan sampingan telah tidak dikaji pada manusia lagi, jadi terdapat hampir pasti lebih banyak yang kita tidak tahu tentang.

Satu bahagian daripada ubat ini mungkin tidak akan jadi menarik kepada orang-orang yang sedang ia jelas kelihatan rel yang nipis itu itu kesan ubat ini diambil pada mulanya untuk mungkin benar-benar kembali kepada menggigit anda di hujung belakang kurus.

Nampaknya jangka panjang “Clen” pengguna telah mengalami yang tidak dapat dijelaskan ballooning berat, mungkin kerana kesan ubat itu telah dipakai di dan badan pengguna telah menjadi imun kepadanya, dan cuba untuk mendapatkan kembali lemak amat diperlukan yang kita semua genetik diprogramkan untuk mempunyai (terutamanya wanita).

Walaupun pengguna jangka panjang ini makan hampir apa-apa, atau Apakah akan dikira diet yang cukup ketat, mereka telah dilaporkan mengalami peningkatan berat badan mereka yang tidak terdidik. Jadi, clenbuterol adalah tiada peluru ajaib oleh apa-apa cara yang ia seolah-olah, dan ia juga dapat menjadi ular yang datang kembali untuk menggigit anda di hujung.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *