Ciri-ciri & faedah menonton gelang sukan Ion

Ciri-ciri & faedah menonton gelang sukan Ion

Salah satu jam tangan tersebut ialah jam tangan Ion sukan gelang. Jika anda ke dalam sukan dan senaman, maka ini adalah betul-betul jenis peranti yang anda mahu pada pergelangan tangan anda bila anda akan mendapatkan sihat fizikal.

apa dia?

Jam tangan Ion sukan gelang adalah lebih daripada hanya sebuah jam tangan. Ia mempunyai fungsi yang lebih banyak daripada apa yang anda telah pernah bermimpi. Ciri-ciri yang menarik perhatian adalah keupayaan untuk membantu anda menyeimbangkan badan anda kira-kira elektrik melalui sesuatu yang dipanggil sinar inframerah jauh dan tolak Ion. Barang-barang yang dikeluarkan daripada kakitangan PPKBSM dan serbuk ion. Kakitangan PPKBSM dicampurkan ke dalam bahan getah silikon yang menonton itu dibuat. Bahan-bahan lain dalam campuran yang dipanggil MAGMA-Q dan ianya jenis anion bahan yang boleh mengeluarkan inframerah dan ion negatif ini. Jadi apa yang ini lakukan? Ia membantu anda untuk menenang dan melegakan fikiran anda kerana anda akan melalui latihan tekanan. Ini adalah betul-betul jenis minda anda perlu di apabila anda berada dalam senaman yang sangat berat. Ia mungkin kelihatan sukar untuk percaya tetapi kerana kesan ini pada fikiran anda, jam tangan juga boleh membantu melegakan ketegangan dalam badan anda. Selain bersenam, ia boleh membantu anda untuk tidur dengan lebih mudah, meningkatkan penumpuan anda, membuat anda fungsi imun yang lebih kukuh dan bahkan meningkatkan tenaga yang telah anda sepanjang hari. Ini adalah jenis masalah besar semua datang dari jam tangan Ion sukan gelang.

Perkara yang menarik tentang jam tangan ini adalah bahawa ia tidak hanya membosankan mencari sekeping peralatan. Ia adalah sebenarnya lebih ringan daripada yang anda boleh bayangkan, berat, sudah tentu pada 10 gram, bergantung kepada model. Anda boleh mendapatkan pelbagai warna-warna yang berbeza dan mereka benar-benar boleh menjadi agak bergaya bagi kedua-dua lelaki dan wanita. Pada Nota yang lebih teknikal, pancaran ion negatif dari pelbagai jam tangan ini dari 1700 untuk 1900 dan pancaran sinar inframerah jauh adalah lebih daripada 90%. Getah lembut dan tidak menyebabkan apa-apa jenis kerosakan kulit serta.

Sekarang, jika anda melakukan sedikit penyelidikan di pasaran anda akan juga mendapati bahawa terdapat pelbagai jenis gelang sukan Ion watch produk luar sana yang dibuat dengan Germanium dalam campuran. Ini adalah yang sama dan perbezaan hanya sebenar adalah dalam reka bentuk, warna dan pengeluar produk. Tetapi anda boleh mengharapkan semua ciri-ciri yang sama seperti yang dinyatakan di atas termasuk, sudah tentu, perkara biasa yang anda harapkan di sebuah jam tangan seperti memaparkan skrin LCD yang menunjukkan jam, minit, bulan dan tarikh. Ini bukan jam tangan saiz percuma dan mereka datang dalam pelbagai saiz yang berbeza supaya anda tidak perlu risau tentang mendapat sebuah jam tangan yang tidak sesuai anda. Sudah tentu, dengan pelaburan minimum, anda boleh juga yakin waranti dalam kes bahawa anda melihat masalah dengan unit yang dibeli.

Jadi dengan semua ciri-ciri ini yang semua dibungkus ke dalam hanya satu gelang sukan Ion watch, anda mungkin berfikir bahawa ini adalah jenis pelaburan yang anda mahu mengelakkan. Lagipun, jam ini berbunyi lebih mahal daripada yang anda fikirkan kerana semua ciri-ciri dan faedah-faedah yang anda dapat daripadanya. Shockingly cukup, ini adalah betul-betul jenis jam tangan yang sesiapa sahaja yang mampu. Hanya di bawah 20 dolar ini adalah sesuatu yang anda boleh mendapatkan untuk diri sendiri dan juga rakan-rakan anda jika anda melihat bahawa kesan-kesan yang benar-benar membantu anda dengan latihan fizikal anda. Mengapa anda tidak mahu keluar itu sedikit sejumlah wang pada sesuatu yang akan memastikan kesihatan anda uang dan kesejahteraan? Jam tangan Ion sukan gelang sememangnya produk elektrik kecil yang anda mahu sekitar pergelangan tangan anda jika anda ingin memperbaiki cara anda menjalani kehidupan walaupun dalam cara yang terkecil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *