Ciri-ciri 21 minda jutawan

Ciri-ciri 21 minda jutawan

1. Mempunyai satu sebab yang besar mengapa

Tanpa sebab yang besar mengapa anda akan roadkill yang berlaku! Perlu ada sesuatu di dalam kamu yang terus memandu anda sehari-hari cukup kuat untuk mengatasi semua gangguan hidup.

2. Memilih beberapa sasaran peribadi yang benar-benar memberi motivasi kepada anda

Sasaran ditakrifkan sebagai tujuan utama yang pasti. Pilih beberapa sasaran dan menumpukan perhatian kepada mereka sepanjang hari. Dengan berbuat begitu anda akan sentiasa mempunyai sasaran untuk memukul. Tanpa sasaran adalah tidak berbeza maka sebuah kapal yang tidak mempunyai sesuatu kursus atau pun Peta untuk melihat di mana mereka akan.

3. Mempunyai mentaliti keras kerja-kerja yang

Apa-apa yang benar-benar besar pernah telah dicapai tanpa kerja keras. Tidak sehingga anda sanggup memberi 100% akan anda pernah melihat kejayaan.

4. Mempunyai pemikiran tindakan yang

Luqman Al-Hakim adalah satu contoh yang baik mempunyai minda tindakan. Lihat apa yang dia capai? Tindakan adalah bahan utama untuk kekayaan dan kepelbagaian dan juga apa yang memisahkan mereka yang kaya daripada miskin.

5. Jangan hanya mengambil tindakan, mengambil F.O.C.U.S. besar-besaran ‘ ed tindakan

Kewangan peribadi terbaik menjual penulis Robert Kiyosaki menggunakan singkatan F.ollow O.ne C.ourse U.ntill S.uccessful. Mari kita hadapi, hidup menyerap masa dari kita & ianya begitu mudah untuk mendapatkan bahagian yang dikesan dan itulah sebabnya ia adalah sangat penting untuk berpegang kepada salah satu jalan dan menyalurkan semua tenaga anda dengan laser fokus sehingga berjaya. Hanya selepas itu anda perlu mengambil kursus lain.

6. Aktiviti bukanlah apa hasil cipta, pemikiran positif

Sama besar seperti pemikiran positif adalah untuk menjaga dengan emosi yang positif, tanpa aktiviti anda tidak berjaya. Itulah sebabnya mengapa positif berfikir sahaja tanpa tindakan aktiviti adalah mati.

7. Mempunyai perspektif jangka panjang

Majoriti orang-orang yang dinyatakan untuk kejayaan gagal kerana orang hanya berhenti pada diri mereka sendiri. Lihat, menjadi seorang jutawan bukanlah sesuatu yang akan menjadi mudah atau berlaku dalam sekelip mata. Ia memerlukan mempunyai perspektif jangka panjang. Anda mesti bersedia untuk berada di dalamnya bagi jarak jauh.

8. Anda mesti benar-benar suka produk atau perkhidmatan anda

Jika anda tidak boleh menjadi ghairah tentang perniagaan anda bagaimana anda boleh menjangkakan kejayaan daripadanya? Mencari sesuatu yang anda benar-benar menikmati. Jika anda benci menjual produk-produk kesihatan tetapi anda suka melancong, kemudian pilih produk atau perkhidmatan dalam industri pelancongan supaya anda boleh menikmati ia.

9. Anda perniagaan akan menjadi cara anda mengendalikan

Jika anda merawat perniagaan anda seperti hobi, maka ia akan membayar anda seperti hobi. Sebaliknya melayan perniagaan anda seperti seorang multi jutawan perniagaan dan ia akan membayar anda dengan sewajarnya.

10. Jangan takut kegagalan, menerimanya

Besbol LEGAND dan Dewan meneruskan “Babe Ruth” adalah Raja jangka rumah selama beberapa dekad dan kau tahu apa?… Beliau juga adalah terkenal untuk menarik. Ia adalah melalui kegagalan yang berulang-ulang kali yang membuatkan anda berjaya. Jangan pernah takut kegagalan tetapi menyambut hal itu. Anda mempunyai apa-apa takut tetapi rasa takut itu sendiri.

11. Sendiri realiti-kebanyakan orang tidak akan membeli atau mengambil apa yang anda tawaran

Mendapatkan ini melalui kepala anda sekarang kerana lebih cepat anda memahami ini lebih baik. Realiti kebanyakan orang tidak akan membeli atau mengambil apa yang anda tawarkan, saya tidak peduli bagaimana ia yang menakjubkan. Hakikatnya kebanyakan orang hanya tidak ingin membeli dari anda.

12. Menjadi seorang yang sedia diajar

“Apabila anda hijau anda berkembang, Bilakah anda masak anda busuk.” Sebahagian besar mempunyai minda jutawan mempunyai kaitan dengan sentiasa menjadi seorang yang sedia diajar. Kejayaan ialah satu perjalanan dan bukan satu destinasi, tidak pernah fikir anda tahu semuanya atau anda akan reput dari dalam.

13. Pastikan paip anda sepenuhnya pada setiap masa

Tanpa pelanggan atau prospek anda tidak boleh mengembangkan perniagaan anda maka sebab mengapa perancangan anda mestilah dipenuhi pada setiap masa jika anda ingin mengalami momentum.

14. Bertanya, apa yang akan ia mengambil untuk ___ terbaik?”dan”Apa satu perkara yang boleh saya lakukan untuk membina perniagaan saya secara besar-besaran?”

Inilah yang sangat kuat teknik yang anda boleh gunakan setiap hari. Saya mencabar anda untuk berpegang kepadanya selama sekurang-kurangnya 1 bulan pepejal dan saya berjanji kepada anda sebaik sahaja anda menahan diri sendiri bertanggungjawab kepada komitmen anda anda akan melihat kejayaan.

15. Telefon adalah kawan baik anda

Golongan miskin membenarkan ketakutan mengawal minda mereka secara semulajadi mereka menjadi takut untuk memanggil prospek atau bercakap dengan orang-orang tertentu. Minda jutawan telah mengatasi rasa takut ini dan menggantikannya dengan iman yang telefon adalah salah satu alat paling berkesan untuk mengembangkan perniagaan mana-mana.

16. Jangan bercakap orang ke apa anda mempunyai

Pemasar yang benar tidak perlu meyakinkan orang ramai untuk menyertai Perjanjian mereka atau menjadi pelanggan mereka. Pemasar yang baik semata-mata membekalkan permintaan di pasaran yang tidak berbeza maka cara Coca-Cola atau McDonalds. Hanya BURUK salesmen membuang masa cuba untuk meyakinkan orang.

17. Mulakan di mana anda berada pada masa sekarang

Kebanyakan orang menunggu masa yang sesuai untuk menjadi berjaya dan meneka orang apa? Masa itu tidak wujud, masa yang tepat adalah tidak lain daripada sekarang.

18. Hendaklah jujur dan mengelakkan semua peluang berdasarkan tamak

Jika perniagaan atau peluang tidak berdasarkan integriti dan kejujuran yang jalankan lain cara secepat anda boleh. Semua perkara-perkara yang berdasarkan tamak tidak akan sekitar bagi panjang supaya tidak terperangkap di dalamnya.”

19. Mempunyai minda mencari gali

Jutawan menjadi jutawan kerana mereka sentiasa mempunyai topi perniagaan mereka. Untuk lihat pemasar yang baik di dunia dari perspektif yang sama sekali berbeza dan menggunakan yang untuk keuntungan beliau. Peluang semua yang ada di sekeliling kita, di mana-mana Itulah mengapa ia begitu penting untuk sentiasa mempunyai minda mencari gali.

20. Melihat kepada perisikan yang tak terhingga untuk bantuan

Tanya dan anda akan menerima, kenyataan ini tidak boleh mana-mana daripada kebenaran. Saya tidak peduli jika ia adalah Tuhan, Buddha, The Dao, tenaga atau kecerdasan Universal, memanggilnya apa yang anda mahu tetapi hakikat hanya bertanya dan mempunyai iman dalam menerima dan anda akan selalu mendapat apa yang anda minta.

21. Seperti yang anda telah berjaya, bersyukur dan mengucapkan kasih itu secara umum

Ia adalah amat penting untuk sentiasa mempunyai sikap kesyukuran. Walaupun sebelum anda berjaya ini memegang benar dan ia tidak sehingga anda dalam keadaan bersyukur fikiran bahawa anda boleh MEMBESAR dan berjaya. Teknik khas untuk diingati ialah untuk sentiasa Ingatkan diri anda apa yang ia adalah anda perlu Daftar dan berterima kasih kepada orang lain sama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *