Cinta yang sejati di dek kad Tarot

Cinta yang sejati di dek kad Tarot

Anda fikir anda akhirnya menemui ‘seorang’. Namun, masa depan hubungan anda masih tanda soal yang besar. Boleh membaca tarot meletakkan tempoh untuk keraguan anda?

Ramai telah bergantung kepada kuasa tarot untuk mendapatkan gambaran sepintas lalu apa yang hendak melihat ke hadapan dalam hubungan peribadi mereka. Tidak diketahui terlalu banyak, tarot Kad sebenarnya bertujuan untuk bermain permainan. Ianya hanya sepanjang abad-abad ke-18 dan kad tarot yang dikaitkan dengan kepentingan matematik dan sihir. Di awal penggunaan tarot penilikan disusur kembali di Bologna, Itali sekitar 1750.

Asal Kad tarot bertujuan untuk memainkan permainan, dengan kaedah-kaedah asas pertama yang muncul dalam manuskrip Martiano da Tortona sebelum 1425.[1] Tarot Kad akan kemudian menjadi dikaitkan dengan dunia mistik dan keajaiban.[2] Tarot tidak dikenali diterima oleh mistikus, occultists dan kongsi gelap sehingga abad ke-18 dan 19. Terawal diketahui penggunaan Kad tarot penilikan adalah di Bologna, Itali, sekitar 1750, menggunakan satu set divinatory makna sama sekali berbeza dari tarot divinatory moden.

Membaca Tarot berkisar kepada kepercayaan bahawa Kad yang boleh digunakan untuk mendapat pemahaman tentang situasi semasa dan kemungkinan masa depan subjek (atau querent), iaitu cartomancy. Ada yang percaya mereka berpandukan yang kuasa rohani, seperti Gaia, manakala yang lain percaya Kad membantu mereka meneroka sendiri kreatif, percambahan fikiran bawah sedar atau yang tidak sedarkan diri secara kolektif. Walaupun tema-tema utama yang tertentu berterusan seolah-olah tidak berubah, makna divinatory Kad ini diperolehi daripada sumber-sumber yang banyak dan berbeza secara signifikan berdasarkan tempoh masa dan budaya yang dihasilkan dek. Ia umumnya diterima bahawa pembaca yang diperlukan untuk membangunkan pemahaman peribadi mereka sendiri makna-makna Kad, menggunakan makna biasa diiktiraf sebagai panduan kasar.

Tarot Kad membaca dan melihat masa depan anda

Membaca kad Tarot adalah salah satu kaedah yang paling popular bagi psikis membaca. Terdapat banyak orang-orang yang percaya bahawa setelah membaca kad tarot yang membantu mereka dengan kasih sayang, kekayaan dan kesihatan. Mereka berfikir bahawa membaca kad tarot boleh meramalkan masa depan mereka. Orang yang mempunyai nasib yang kukuh dalam Astrologi cenderung lebih berharap dan bersemangat apabila ia datang kepada kehidupan harian mereka. Tarot Kad bacaan boleh diketahui banyak pada subjek isu-isu yang anda berurusan dengan dalam hidup anda. Kad Tarot mengandungi banyak lapisan untuk memahami mereka. Terdapat beratus-ratus pelbagai reka bentuk dan seni berasal pada dek tarot, setiap orang yang memaparkan sekeping Tarot yang tertentu mereka peribadi. Connotations asas asas Kad adalah berdasarkan fakta tidak kira apa dek kad yang digunakan. Pembaca yang dicapai akan menyedarkan bukan sahaja makna permukaan, Walau bagaimanapun serta meletakkan bersama-sama pelbagai lapisan makna di bawahnya yang kompeten.

Membaca kad Tarot dikatakan berguna di antara orang-orang yang tidak mempunyai harapan berhubung dengan kehidupan harian mereka. Setelah membaca positif baik pada kad tarot mereka membuat mereka sedar bahawa ada sesuatu yang lebih baik jangkakan dalam hidup. Sebagai contoh mencari pasangan jiwa dan suami atau isteri mereka, ini adalah hanya satu sebab mudah mengapa orang cenderung untuk sia-sia membaca kad tarot.

Terdapat banyak dan nilai yang boleh diperolehi dari bacaan Kad Tarot. Tarot merupakan salah satu terbesar jumlah bentuk bacaan psikik dan faedah ini terus berkembang. Hal ini terutama berlaku dengan yang rumit, cepat berubah, realiti yang orang sedang mengalami. Psikik melakukan apa yang mereka lakukan kerana mereka ingin membantu orang ramai, dan orang akan mencari bantuan itu sekarang lebih daripada dahulu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *