Charles Poliquin Biosignature modulasi A pendekatan yang sangat peribadi untuk Kecergasan

Charles Poliquin Biosignature modulasi A pendekatan yang sangat peribadi untuk Kecergasan

Trend terkini dalam perubatan, kecergasan dan Kesihatan adalah semua tentang jahitan rawatan yang khusus untuk keperluan individu dan modulasi BioSignature merupakan satu pendekatan individualised untuk mengurangkan lemak di bahagian-bahagian tertentu tubuh. Berbeza orang yang meletakkan berat di kawasan yang berbeza dan cara yang berbeza bergantung kepada diet dan gaya hidup mereka. Jika anda melihat pada badan anda, anda akan dapati bahawa anda meletakkan berat dalam bidang-bidang tertentu yang lebih banyak daripada yang lain. Biasanya ini adalah kawasan yang anda ingin mengurangkan berat badan.

Ini adalah untuk hormon anda. Anda boleh memberitahu dari berat badan anda jika anda makan makanan yang betul, mempunyai diet yang betul atau jika tubuh anda disebabkan ketidakseimbangan hormon seimbang. Berita baik adalah bahawa perkara-perkara ini boleh ditukar dan imbangan hormon yang betul boleh dicapai dengan diet yang sesuai dan senaman.

BioSignature modulasi adalah satu teknik yang dibangunkan oleh Charles Poliquin dan ia melibatkan 12 pemeriksaan lemak pada badan anda untuk melihat di mana anda akan lebih cenderung untuk meletakkan berat badan. Bagaimana untuk mendapatkan membuangnya dan apa sebab di sebalik. Keputusan akan mencipta semua ke atas rangka tindakan badan. Pelan tindakan biosignature anda tidak akan sama seperti orang lain, jadi anda dijamin untuk mendapatkan pelan peribadi.

Bersama-sama dengan biosignature anda pelan tindakan adalah satu rejim senaman yang direka untuk menjadi yang terbaik untuk anda dan ini akan dicipta bersama-sama dengan diet yang sesuai yang akan dibuat sesuai dengan tubuh anda. Ini akan membawa kepada pengurangan berat badan berpanjangan dalam semua bidang yang anda percaya adalah diperlukan. Anda akan meninggalkan dengan sebuah badan baru, lebih baik pemakanan dan hormon yang seimbang.

Bagaimana pula dengan keputusan tertentu? Sebagai seorang wanita, anda boleh kehilangan sayap bingo, mengendalikan cinta dan perut itu. Sebagai seorang lelaki, anda boleh kehilangan buah dada, nada bir perut lelaki itu dan mula mencipta otot di lengan anda. Anda akan mempelajari bagaimana untuk berhenti daripada berlaku lagi dan mengapa anda meletakkan berat badan di kawasan-kawasan yang lebih daripada orang lain.

Anda akan mendapati bahawa keputusan yang akan membawa kepada semua atas perubahan badan dan rasa perbezaan fizikal dan mental kesan yang ia akan mempunyai anda. Jika anda mengikuti Pelan biosignature peribadi anda dengan betul, anda akan merasa lebih ramping, Jurugegas, lebih sihat, lebih kuat dan lebih gembira.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *