Ceramah Toolbox boleh membantu anda memenuhi keperluan undang-undang anda untuk kesihatan dan Keselamatan

Ceramah Toolbox boleh membantu anda memenuhi keperluan undang-undang anda untuk kesihatan dan Keselamatan

Kesihatan dan Keselamatan adalah dua perkataan yang anda akan datang untuk mengetahui dengan lebih baik sekiranya anda mempunyai perniagaan anda sendiri. Ini adalah dengan sebab yang baik. Anda mahu pekerja anda, pelanggan-pelanggan anda, dan sesiapapun anda datang ke dalam kenalan dengan tidak dijaga dengan baik, supaya gambaran perniagaan anda meninggalkan dunia adalah satu perkara yang positif yang diterjemahkan ke dalam pembangunan dan pertumbuhan eksponen. Tapi Keselamatan dan Kesihatan boleh menjadi konsep-konsep yang rumit di tanah legalese ini. Ia adalah penting bahawa anda menunjukkan kerajaan yang anda akan lakukan semua yang anda boleh untuk memenuhi keperluan undang-undang mereka. Menjaga diri anda dan lain-lain yang dilindungi – dalam erti kata lain, Balut selimut hangat perlindungan sekitar perniagaan anda dan orang-orang yang penting kepada anda dengan ceramah Toolbox. Ceramah Toolbox memberikan anda satu cara untuk membuat rumit yang mudah untuk memahami. Ia melakukan ini melalui perkara-perkara berikut:

Kemudahan: Jika ia adalah terpulang kepada anda untuk penyelidikan, berfikir dan menulis semua Keselamatan dan dokumen-dokumen Kesihatan, maka anda hampir tidak akan ada masa untuk menjalankan perniagaan. Apa yang pihak berkuasa harapkan anda adalah semata-mata terlalu besar daripada beban yang mencapai matlamat tanpa bantuan. Pastikan bahawa anda dan pekerja anda mempunyai semua dokumen undang-undang yang anda perlukan, bersedia dan menunggu sekiranya anda sekiranya memerlukan mereka.

Undang-undang Keselamatan Am: Selain mengikuti undang-undang, adalah lebih baik untuk mengetahui undang-undang. Ceramah Toolbox anda perlu sentiasa menyediakan maklumat ini, bukan sahaja untuk manfaat pekerja-pekerja anda, tetapi untuk anda sendiri sebagai baik.

Tanggungjawab undang-undang majikan: majikan yang saksama akan mendukung tanggungjawab undang-undang. Ia adalah pintar perniagaan kerana ia mengekalkan talian komunikasi yang terbuka antara anda dan pasukan anda, dan ia boleh menjimatkan banyak masalah di hujung jalan. Ceramah Toolbox anda harus mempunyai tanggungjawab-tanggungjawab yang disertakan.

Ketua kesihatan & keselamatan tapak: Tidak kira apa perniagaan anda berada dalam, ia memang memberi manfaat kepada mempunyai peraturan-peraturan am Keselamatan dan kesihatan di tempat bila-bila masa anda atau pekerja anda dapati kamu dalam keadaan berisiko. Dalam walaupun kecemasan, prosedur-prosedur ini juga boleh membantu anda tahu di mana untuk pergi, apa yang perlu dilakukan dan siapa yang harus menghubungi, supaya tenang kepala yang diguna pakai.

Pencegahan kemalangan dan kawalan: cara terbaik untuk menangani kecemasan, sudah tentu, adalah tidak mempunyai salah satu di tempat pertama. Anda boleh mengelakkan banyak bahaya yang anda akan jumpa dengan mendidik pekerja anda mengenai pencegahan kemalangan dan kawalan. Ini memastikan bahawa sepatutnya yang piawai untuk mengelakkan risiko atau bahaya. Dan patut misstep yang berlaku, ia boleh menyimpan kakitangan dan harta lain selamat sehingga isu boleh lanjut (dan lebih selamat) ditangani.

Ini adalah sebahagian daripada asas-asas yang perlu disediakan dalam ceramah Toolbox anda. Ia terpulang kepada anda untuk berhati-hati memastikan bahawa perniagaan anda mematuhi undang-undang. Tetapi ramai pembekal di luar sana untuk membantu menunjukkan jalan dan mengambil tekaan itu semua. Menggunakannya untuk keuntungan anda. Hanya selepas itu anda akan dapat mengelakkan risiko dan mencapai ganjaran!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *