Centerpointe dan rentak Binaural boleh mengubah hidup anda

Centerpointe dan rentak Binaural boleh mengubah hidup anda

Anda boleh mengoptimumkan otak anda melalui fon kepala stereo dan rakaman Centerpointe? Mempunyai Centerpointe yang mencipta produk utama untuk mengubah hidup anda menggunakan rentak binaural?

Centerpointe menggunakan sesuatu yang dipanggil otak entrainment dan rentak binaural untuk mencapai matlamat mereka. Centerpointe bergantung binaural rentak untuk mencapai matlamat ini. Rentak binaural akan bunyi berasingan yang dicipta dalam cara yang boleh re-adjust frekuensi-frekuensi yang dikaitkan dengan gelombang otak pendengar dengan tidak berusaha. Melalui kaedah yang telah dinamakan entrainment otak, rentak binaural boleh menyesuaikan keadaan fizikal dan mental sesiapa yang mendengar. Walau bagaimanapun, Centerpointe mendakwa bahawa rakaman binaural rentak mereka juga mengubah kehidupan!

Ujikaji telah bekerjasama bahawa syarikat itu ilham yang tertentu, yang mudah dicipta oleh Centerpointe yang menggunakan rentak binaural, boleh mencipta kelonggaran yang pekat. Negeri-Negeri santai ini telah terbukti lebih baik untuk belajar dan memegang maklumat baru, menggalakkan menyegarkan santai tidur dan ditingkatkan idea-idea yang kreatif – untuk nama tetapi beberapa.

Ciptaan teknologi binaural rentak atau Centerpointe, satu-satunya cara untuk mencipta perubahan tertentu dalam pola-pola itu ilham yang anda pernah melalui meditasi yang mendalam. Sebelum sekarang ini jenis seni ini telah boleh didapati untuk pengamal meditasi dengan lebih dua puluh tahun amalan – seperti sami Buddha Zen. Tapi mungkin sekarang untuk melakukannya dengan bantuan atau Centerpointe dan binaural rentak.

Melalui penggunaan binaural beats dan Centerpointe rakaman itu boleh didapati bagi tiap-tiap orang untuk menyertai semua jenis syarikat menuntut ilmu kebatinan dalam minit semata-mata dengan menggunakan fon kepala baik dan direkodkan secara khusus pre-made entrainment otak mengesan.

Walaupun Sains yang menerangkan proses di belakang Centerpointe program dan otak entrainment melalui rentak binaural adalah terlalu rumit untuk meneroka, hipotesis asas adalah mudah untuk sampai ke genggaman dengan.

Konsep rentak binaural, yang menggunakan Centerpointe, ditemui oleh Heinrich Wilhelm Dove apabila beliau adalah Profesor Madya di Universiti di Berlin. Beliau mendapati bahawa apabila dua bunyi yang sama, tetapi berbeza sedikit dalam kekerapan, didengar secara berasingan ke kiri dan kanan telinga (Binaural) mereka akan menyebabkan pulsation yang atau mengalahkan hadir di otak – binaural berdegup.

Centerpointe berhutang kewujudannya kepada a 1973 Scientific American penerbitan kertas penyelidikan rentak binaural oleh Dr. Gerald Oster dipanggil “Auditori berdegup di dalam otak” yang tertumpu pada rentak binaural. Laporan ini menunjukkan bagaimana Dr. Oster mengambil penemuan Dove dan melalui kajian yang mendapati bahawa menggunakan rentak binaural ini beliau dapat mengubah corak itu ilham seluruh orang yang mendengar untuk dipadankan dengan rentak dalaman yang dicipta oleh rentak binaural. Bilakah ini berlaku gelombang otak pendengar mula bergema untuk kekerapan rentak binaural. Oleh itu Oster mendapati bahawa melalui kaedah teknologi menggunakan rentak binaural beliau boleh menukar frekuensi itu ilham pendengar dan Syarikat serebral bertujuan menghasut. Centerpointe berminat sangat dalam kajian ini.

Setakat yang kami adalah berkenaan penggunaan binaural rentak atau Centerpointe hanya akan menjadi satu lagi penemuan saintifik yang tiada kepentingan yang besar kepada kehidupan secara umum atau tugas-tugas harian yang telah di tidak kerana segala-galanya yang anda lakukan dalam kehidupan mempunyai corak itu ilham yang sepadan. Banyak kali matlamat anda berusaha untuk bergantung keadaan gelombang otak anda yang berada di ketika itu. Perkara-perkara yang anda mempunyai frekuensi dominan itu ilham yang berkaitan dengannya. Centerpointe telah menggunakan teknologi binaural rentak ini sebagai asas untuk program Holosync mereka.

Apabila anda sangat santai, ketika tidur, otak anda mempunyai kekerapan yang tertentu yang berkaitan dengan dengan corak yang khusus seperti gelombang Theta. Apabila anda dalam fizikal negeri di mana anda akan berjaga-jaga dan sangat fokus otak anda memaparkan Beta atau bahkan Gamma corak. Frekuensi-frekuensi yang mudah mendorong dengan menggunakan rentak binaural – teknologi di sebalik Centerpointe.

Selepas anda berada dalam keadaan santai fokus seperti Bilakah anda sudah terpikat oleh TV, mengelamun atau semasa di bawah pengaruh hypnosis, anda masukkan ke dalam keadaan Alpha. Ini juga adalah keadaan yang dimeterai dengan bentuk-bentuk meditasi dan Centerpointe program. Walau bagaimanapun orang dengan dekad pengalaman menuntut ilmu kebatinan, seperti sami Buddha Zen, yang mampu memasuki Syarikat Theta dan Delta sambil mengekalkan sangat pekat. Ini juga boleh dicapai dengan binaural beats dan program-program Centerpointe!

Jenis Syarikat, yang biasanya akan mengambil lebih daripada 20 tahun untuk mencapai dengan amalan meditasi, boleh diminta dalam tempoh masa yang singkat menggunakan binaural beats dan Centerpointe program.

Jadi anda boleh mendorong negara-negara yang menuntut ilmu kebatinan di akan menggunakan rentak binaural. Sebahagian daripada manfaat meditasi biasa, menggunakan atur cara Centerpointe atau rentak binaural ialah:

1. Mendalam merehatkan mental dan fizikal negara.
2. Lebih mendalam tidur lebih tenang dan bertenaga.
3. Lebih banyak kreativiti.
4. A perlahan daripada proses penuaan.
5. Penyingkiran lepas negatif emosi gangguan.
6. Pelepasan dari tekanan.
7. Meningkatkan tahap tenaga.
8. Lebih baik fokus dan tumpuan.
9. Lebih mengingat maklumat yang dikaji.
10. Lebih cepat selepas pembedahan pemulihan times.

Senarai di atas adalah hanya satu contoh kecil daripada manfaat meditasi, Centerpointe atur cara dan rentak binaural.

Ianya kemudian terbukti bahawa manfaat bertafakur adalah sangat wajar. Kita akan sangat diberkati untuk hidup dalam satu-satu masa di mana ianya mudah untuk mendapatkan pelbagai bentuk teknologi ini dari Centerpointe individu binaural rentak rakaman.

Eksperimen menggunakan binaural beats dan Centerpointe menunjukkan bahawa otak entrainment jenis ini amat berkesan dan boleh digunakan sangat berjaya oleh sesiapa sahaja. Saya ada disenaraikan beberapa sumber lain tentang binaural beats dan Centerpointe untuk bacaan seterusnya. Walaupun rentak binaural telah digunakan untuk mencipta Syarikat yang merehatkan, tenaga memuncak, nyenyak dan Centerpointe lebih banyak telah membangunkan cara untuk menggunakannya untuk isu-isu utama peningkatan diri seperti mengalih keluar lampiran emosi kenangan lalu dan meningkatkan ambang toleransi seseorang. Pendekatan Centerpointe rentak binaural mempunyai asas-asas yang kukuh dalam pertumbuhan peribadi.

Sebelum adanya rakaman binaural rentak, seperti menghasilkan Centerpointe, cara-cara yang hanya untuk mendorong perubahan tertentu seperti ini adalah amalan meditasi yang mendalam. Beribu tahun ini bentuk meditasi telah boleh didapati untuk pengamal dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman. Centerpointe telah mencipta produk binaural rentak yang tidak dalam beberapa minit!

Dalam masa beberapa minit menggunakan program binaural rentak Centerpointe, anda boleh mengalami Tafakur Zen-seperti menggunakan hanya sebuah pemain cd, set fon kepala dan rakaman Centerpointe!

Jadi Apakah faedah menggunakan binaural beats dan Centerpointe?

Apa yang kita mencapai sasaran dalam kehidupan adalah sentiasa mengikut perkadaran terus apa yang kita rasa kita layak dan boleh mencapai. Lepas kegagalan, gangguan emosi dan negatif pengalaman semua memainkan peranan dalam bagaimana kita melihat dunia dan tempat kami di dalamnya. Centerpointe Tafakur (dan semua transcendental Tafakur) direka untuk menghapuskan semua sambungan emosi antara kenangan, pemikiran dan kepercayaan supaya kita bebas daripada preconceived idea dan lebih yakin dalam kekuatan kita sendiri. Pendekatan Centerpointe yang membolehkan anda untuk mencapai keputusan yang sama dari meditasi yang biasanya akan mengambil masa seumur hidup!

Apabila pencipta Centerpointe Rang undang-undang Harris menyedari nilai besar pengantaraan dan menggunakan binaural dapat tandingi beliau memutuskan untuk menghasilkan rakaman yang boleh mendorong ia dengan mudah. Sejak 1980-an, Bilakah Centerpointe mengeluarkan atur cara yang Holosync, mereka telah sentiasa telah diperhalusi dan diperbaiki di atasnya.

Selepas bertahun-tahun menguji binaural beats dan program Centerpointe beliau untuk diri sendiri saya boleh mengatakan secara jujur bahawa mereka melakukan segala-galanya yang mereka berkata mereka akan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *