Carta kelahiran Taurus atau Rishba di India Astrologi

Carta kelahiran Taurus atau Rishba di India Astrologi

Penampilan fizikal

Taurus yang dilahirkan mereka (kedua-dua jantina) adalah pendek tengah visi, dahi yang luas dan terang mata, tebal dan menjerit leher, rambut hitam, jelas, kulit, badan juga maju.

Kecenderungan mental
Persevering, malar, konservatif, ditentukan, degil, bercita-cita tinggi untuk kuasa, namun sosial, kasih sayang dan kasih sayang tetapi juga boleh menjadi sangat munasabah dan prejudis. Apabila marah tidak akan berhenti pada apa-apa. Perlahan tetapi pekerja tetap baik.

Personaliti

Lelaki: Orang-orang yang sedemikian akan menahan, sangat pesakit, ganas dan tinggi. Mereka harus berfikir sebelum mereka bertindak. Apabila menentang boleh menjadi degil dan teguhnya. Ikhlas, boleh dipercayai dan boleh dipercayai. Mereka gemar kasih sayang, keseronokan, keindahan alam semula jadi, seni, muzik dan Sastera. Gemar kemudahan, keselesaan, bertentangan dengan seks dan akan mempunyai banyak hal ehwal cinta. Mereka menikmati kesihatan yang baik. Perceraian adalah jarang berlaku dengan mereka. Koperasi dan cinta kehidupan.

Perempuan: Wanita dilahirkan Taurus adalah praktikal, menjadi marah dan ganas apabila teruk menimbulkan kemarahan. Rahsia dan terpelihara. Mereka adalah boleh dipercayai, Amanah dan ikhlas. Bersetuju pada alam semula jadi, dalam taat, baik dan pastikan rumah kemas dan moden. Terpelihara dan clam. Wanita itu tidak perlu meragui watak suami mereka. Bimbang untuk wedded hidup harmoni. Intelek dan berterusan dalam kasih sayang dan kesetiaan. Baik mothers juga. Mereka mengharapkan penjagaan daripada suami mereka dalam semua aspek. Seorang wanita yang boleh dipercayai dan boleh diramal.

Suami: Suami Taurus dikhaskan untuk isteri-isteri mereka dan memuja mereka. Boleh dipercayai, murah hati dan setia. Mereka tidak pernah mengabaikan rumah dan keperluan rakan kongsi. Koperasi dalam kehidupan.

Ciri-ciri yang perlu diperbetulkan
Mereka hendaklah tidak menjadi degil, tidak lambat dalam tindakan, dan tidak mementingkan diri sendiri dan vindictive. Mereka tidak harus mengekalkan kemarahan untuk masa yang lama. Elakkan meragukan orang lain.
Butiran di atas menyebut Taurus yang diberikan oleh ahli nujum terkenal dunia ji Hemant Sharma.Beliau mempunyai beribu-ribu pelanggan dan penganut di seluruh dunia yang memerlukan perundingan beliau.
Anda boleh menghubungi di + 91 9936111075 INDIA Astrologi percuma,
dalam talian percuma perundingan, menambah ahli nujum Hemant Sharma ji

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *