Carta kelahiran pakatan di talian; Sifat-sifat watak yang kukuh dari tarikh lahir anda

Carta kelahiran pakatan di talian; Sifat-sifat watak yang kukuh dari tarikh lahir anda

Tertanya-tanya mengapa orang dengan tanda Astrologi sama atau nombor jalan hidup yang begitu berbeza? Dalam pakatan, sebahagian daripada alasan adalah bahawa jalan hidup anda terdiri daripada kombinasi yang berlainan nombor pada tarikh lahir anda. Sesetengah orang mempunyai sifat-sifat watak yang kuat yang diramalkan oleh kehadiran baris-baris yang lengkap dalam bagan kelahiran mereka. Adakah anda salah seorang daripada mereka?

===> Mencipta Carta kelahiran

Carta kelahiran pakatan yang dibina menggunakan (3) oleh square (3); dengan kedudukan yang bernombor dari bawah ke atas, dan kiri ke kanan. Nombor bulat digit digunakan, manakala (0) adalah dikecualikan. Dataran yang menunjukkan kedudukan bagi setiap angka yang ditunjukkan di bawah:

( 3 )( 6 )( 9 )
( 2 )( 5 )( 8 )
( 1 )( 4 )( 7 )

Untuk merangka sebuah Carta kelahiran individu, kami mengambil setiap angka dalam tarikh lahir mereka Gregory, dan meletakkannya di dataran sesuai Carta kelahiran. Sifar akan diabaikan, jadi maksimum bilangan digit dalam sebuah Carta yang lengkap (8), walaupun ramai orang mempunyai digit yang lebih sedikit.

Sebagai contoh, pelakon Johnny Depp dilahirkan 9 Jun, 1963; Jadi Carta kelahiran beliau akan kelihatan seperti berikut:

( 3 )(66)(99)
( _ )( __ )( __ )
( 1 )( __ )( __ )

===> Menentukan kelahiran carta garis

Satu siri nombor pada carta kelahiran anda yang membentuk baris, lajur, atau diagonal dipanggil garisan Carta kelahiran. Menyiapkan garisan menunjukkan faktor-faktor yang memperkukuhkan watak anda dalam beberapa cara. Kehadiran tiga atau lebih banyak garisan menunjukkan keperibadian yang kukuh dengan potensi untuk kejayaan mudah pada jalan hidup anda.

Ambil perhatian bahawa Johnny Depp, (ditunjukkan di atas) telah siap dibina melintang baris (3-6-9) menunjukkan bahawa beliau mempunyai barisan intelek yang wujud dalam carta beliau.

Berikut huraian rancangan apa setiap baris siap bermakna.

===> Jenis Perancang (1-2-3)

Talian ini pada bagan kelahiran anda membolehkan anda berfikir sebelum bertindak. Anda mempunyai perniagaan yang baik akal, kemas, teratur, dan bekerja dengan baik dengan orang lain. Anda tahu bagaimana untuk menetapkan matlamat dan merancang dengan lebih berkesan untuk mencapai mereka.

===> Talian akan (4-5-6)

Talian ini pada bagan kelahiran anda memberi anda kuasa akan luar biasa. Anda akan cenderung untuk berpegang kepada satu tujuan dalam hidup anda. Apa sahaja yang anda inginkan, apa jua impian anda, anda akan menumpukan pada mereka dengan mengenepikan segala-galanya. Kanak-kanak walaupun anda keinginan yang cenderung untuk tinggal bersama anda sepanjang hidup anda.

===> Jenis tindakan (7-8-9)

Talian ini pada bagan kelahiran anda membuatkan anda secara kuat dan penuh tenaga. Hidup ini berterusan bergerak. Manakala lain-lain hanya merancang atau impian, anda mengambil tindakan. Apabila anda telah mencapai keputusan, anda akan bertindak serta-merta. Stamina fizikal anda adalah teramat tinggi. Rehat, diet yang betul dan senaman adalah penting untuk anda.

===> Jenis akal (3-6-9)

Talian ini pada bagan kelahiran anda membolehkan anda berfikir secara logik dan menjadi seorang penyelesai masalah yang baik. Anda mempunyai fikiran yang seimbang, cenderung untuk dibaca dan mempunyai ingatan yang baik. Anda adalah kreatif dan bijak. Anda perlu bekerja menjadi pesakit dengan orang-orang yang kurang pintar daripada diri sendiri.

===> Talian emosi (2-5-8)

Talian ini pada bagan kelahiran anda membolehkan anda untuk memberi kasih sayang dan kegembiraan rohani kepada orang-orang di sekeliling anda. Anda mempunyai empati yang kukuh untuk masalah orang lain. Anda mungkin mempunyai beberapa keupayaan dalam seni persembahan. Engkau kuat keperluan emosi dan kasih sayang, dalam semua bentuk, adalah amat penting untuk anda.

===> Garisan fizikal (1-4-7)

Talian ini pada bagan kelahiran anda memberikan anda asas kesihatan yang baik dan stamina fizikal. Anda tidak mungkin sangat baik dengan tangan anda dalam beberapa cara. Cuba untuk tidak boleh dimakan oleh kerjaya pilihan anda; Ia mungkin bercanggah dengan pandangan anda terhadap kehidupan.

===> Talian penentuan (1-5-9)

Talian ini pada bagan kelahiran anda memberikan anda kekuatan akan dan ketabahan untuk melakukan banyak perkara yang baik. Anda akan berterusan dalam menghadapi kesusahan dan mengatasi halangan hidup. Negatif, anda mungkin mempunyai masalah melepaskan idea-idea yang ketinggalan zaman dan pelan-pelan.

===> Talian belas kasihan (3-5-7)

Talian ini pada bagan kelahiran anda memberikan anda ketenangan jiwa dan ketenangan untuk menerima hidup apa pun. Aliran ini juga merupakan petunjuk bagi beberapa bentuk kebolehan psikik yang terpendam. Anda mempunyai belas kasihan yang hebat dan kefahaman bagi orang-orang di sekeliling anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *