Cari Semua broker kereta: Dapat mengenali pasukan kami broker Kereta

Cari Semua broker kereta: Dapat mengenali pasukan kami broker Kereta

Superior Cari kereta broker ditubuhkan dan diuruskan oleh Alex harga dan Gary Campbell. Superior Cari kereta broker mempunyai pejabat di Brisbane dan Townsville Walau bagaimanapun mempunyai pelbagai pelanggan di seluruh Queensland dan utara New South Wales.

Pasukan kami dengan berhati-hati dipilih berdasarkan kepakaran tertentu dan di atas semua kerana komitmen mereka untuk menyediakan perkhidmatan yang sangat peribadi, satu demi satu kepada pelanggan dan pelanggan organisasi.

Alex harga adalah pemilik bersama dan Pengarah Urusan
Superior Cari kereta broker yang diasaskan akibat daripada visi untuk meningkatkan reputasi dan imej industri motor dan menyediakan pelanggan dengan tahap perkhidmatan pelanggan yang cemerlang. Hasilnya Alex telah mewujudkan pelanggan yang pelbagai dan setia yang asas di seluruh Queensland dan utara New South Wales.

Gary adalah pemilik bersama dan Pengarah Urusan bersama-sama dengan Alex Price. Gary mempunyai 15 tahun pengalaman dalam industri motor, termasuk urusan Kamarudin Brisbane yang besar. Gary adalah komited untuk membangunkan perniagaan dan yang sentiasa mencari jalan memperbaiki piawaian yang ditetapkan bagi memastikan bahawa Superior Cari Brisbane kereta broker kekal peneraju pasaran dalam industri kita.

Jualan Pengurus Bryan Walters membawa kedalaman pengalaman dalam industri motor kepada pasukan kami. Dengan pengalaman beliau di agen kereta baru dan terpakai.

Trent telah lebih 9 tahun pengalaman dalam industri motor di Australia dan di luar negara. Beliau cemerlang dalam kedua-dua baru dan terpakai dan mempunyai kedalaman ilmu dan banyak membuat kenderaan model.

Di, Pengurus pejabat kami datang kepada kami dengan bertahun-tahun pengalaman dalam pentadbiran, pengurusan orang dan akaun. Kemahiran yang telah diperolehi dari pelbagai industri termasuk insurans kesihatan dan kewangan.

Jessica selain pasukan pentadbiran kami. Dengan 5 tahun di dalam industri kenderaan menjadikan beliau aset yang berharga untuk pasukan kami. Beliau mempunyai pengalaman dalam pendaftaran, kawalan stok dan pemasaran. Beliau adalah dengan kami separuh masa dia selesai Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Psikologi di Universiti Queensland.

Komitmen perkhidmatan yang dibuat oleh Alex dan Gary adalah untuk mencari kereta yang terbaik untuk membeli pada harga yang terbaik mungkin.

Membeli kereta terpakai atau kereta baru harus menjadi satu pengalaman yang menarik dan menyeronokkan. Marilah kita mengambil kekecewaan daripada perbelanjaan jam berjalan seluruh bandar dan cuba untuk berunding dengan salesmen. Kita boleh memastikan anda mengelakkan kemarahan dan kesusahan untuk mencari anda membayar terlalu banyak untuk kenderaan baru anda.

Kami berusaha untuk membina hubungan jangka panjang yang unik dengan pelanggan dan pelanggan di mana komitmen kami untuk memahami dan menghargai keperluan dan menyampaikan perkhidmatan yang disediakan tidak dilupakan sebagai penting untuk kejayaan kami.

Kami sentiasa berusaha untuk menyampaikan kepada standard yang melebihi jangkaan pasaran dan ini adalah mengapa majoriti perniagaan yang diperolehi oleh broker kereta Cari Superior yang disebut oleh pelanggan gembira yang sebelumnya. Kita menganggap rujukan sebagai pujian terbaik yang kita boleh dapat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *