Cari 3 bahan menakjubkan untuk membina kolagen secara semulajadi yang tidak pernah gagal

Cari 3 bahan menakjubkan untuk membina kolagen secara semulajadi yang tidak pernah gagal

Bagaimana boleh anda membina kolagen secara semulajadi? Adakah ubat krim kolagen penyelesaian berkesan? Mengetahui jawapan saintifik kepada soalan-soalan utama dalam artikel ini.

Kolagen dan elastin adalah protein penting dua yang bertanggungjawab menjaga kami firma kulit, pliant, lembut dan elastik. Pada masa kami muda, tubuh badan digunakan untuk menghasilkan mereka dalam kuantiti yang banyak, tetapi bermulanya zaman memperlahankan pengeluaran semulajadi mereka.

Oleh itu, ia menjadi penting untuk membina kolagen secara semulajadi dalam kulit untuk mencapai kulit kedut percuma dan muda. Banyak krim di pasaran mengandungi kolagen sebagai ramuan. Ubat krim kolagen jenis ini adalah tidak berkesan walaupun anda Sapukan pada kulit anda sepanjang hari.

Mereka tidak mempengaruhi secara positif tahap kolagen dalam kulit. Molekul kolagen kerana ia terlalu besar untuk menembusi liang-liang kulit. Dan walaupun sesetengah krim menguruskan pengangkutan molekul kolagen dalam kulit, badan kita mengasimilasikan molekul kolagen kerana struktur yang kompleks.

Jadi, apakah pendekatan yang terbaik dan penyelesaian untuk membina kolagen secara semulajadi di dalam kulit?

Pendekatan yang tepat adalah dengan menggunakan produk penjagaan kulit anti-penuaan yang mengandungi bahan-bahan semulajadi yang telah terbukti secara saintifik untuk membina kolagen secara semulajadi di dalam kulit. Berikut adalah sebahagian daripada bahan-bahan Tempahan luar biasa yang anda perlu mencari–

1) EQ10 H Nano-Lipobelle–adalah versi “nano” dalam Kesihatan tambahan dan antioksidan Koenzim Q10. Ia mempunyai keupayaan unik untuk menembusi tujuh lapisan jauh ke dalam kulit. Ia membantu membina kolagen secara semulajadi dan meningkatkan pembaharuan sel kulit. Ia meneutralkan radikal bebas yang menyebabkan kanser dan penuaan pramatang.

2) Phytessence Wakame–ia adalah cabutan Khas jenis kelp laut Jepun dan merupakan salah satu rahsia kecantikan penjagaan kulit Jepun yang disimpan yang terbaik. Ia mengekalkan asid hyaluronic yang penting di dalam badan, yang penting untuk mengekalkan keanjalan kulit dan kekuatan. Asid hyaluronic bertindak sebagai “gam” yang mengikat serat kolagen dan elastin yang bersama-sama.

Ia mempunyai sifat-sifat anti-radang yang cemerlang. Ianya kaya dengan mineral, vitamin, antioksidan dan kalsium (ia mempunyai 15 kali lebih besar kandungan kalsium berbanding susu). Ia menjadikan kulit lembut, lembut dan berkrim complexioned.

3) Madu Manuka aktif–ia adalah pelembap yang sangat baik dan meremajakan kulit amat. Ia membantu membina kolagen secara semulajadi dan kaya dengan nutrien penting. Ia bersumber dari belukar Manuka di New Zealand dan UMF tinggi (unik Manuka Factor).

Ia meningkatkan sistem imuniti dan kaya dengan enzim aktif yang melegakan kulit yang jengkel dan juga menyembuhkan masalah yang serius seperti ekzema dan psoriasis. Ia menjadikan kulit lembut dan berseri.

Layari laman web saya untuk mengetahui lebih lanjut apa-apa bahan semulajadi yang menakjubkan yang membina kolagen secara semulajadi. Anda harus memberi lebih perhatian mereka dalam remedi krim kolagen terbaik dan produk penjagaan kulit anti-penuaan, supaya anda boleh mencapai kulit yang muda, indah dan bercahaya secara semula jadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *