Cara yang terbaik untuk menyembuhkan radang paru-paru dengan minyak kelapa

Cara yang terbaik untuk menyembuhkan radang paru-paru dengan minyak kelapa

Ada banyak orang yang berfikir bahawa dalam kebanyakan situasi itu adalah lebih baik untuk mengubati perkembangan kesihatan yang khusus dengan produk-produk yang asli bukannya dengan preskripsi atau lebih ubat kaunter. Mereka percaya bahawa banyak perkara yang kita memasak dengan atau tumbuh-tumbuhan yang kita lihat Tempahan setiap hari mempunyai sifat-sifat yang bekerja lebih cepat dan lebih baik untuk kita penyembuhan.

Salah satu bahan tersebut adalah minyak kelapa. Meningkat menunjukkan laporan bahawa terdapat sambungan yang kuat yang boleh digunakan untuk merawat kanak-kanak yang menyakiti dari radang paru-paru. Mereka percaya bahawa ia membawa sifat-sifat antibiotik yang dapat melegakan gejala-gejala lebih cepat maka biasa perubatan kaedah. Pneumonia adalah masalah yang menjangkit paru-paru. Penoreh dan beberapa orang dewasa ia adalah jangkitan yang kritikal yang mungkin boleh membawa maut jika ia tidak dikendalikan dengan betul.

Semasa kajian mereka tersebar remaja-remaja di kepada dua kumpulan yang berasingan; salah satu yang digunakan minyak kelapa dan orang-orang yang tidak mengamalkannya. Anak-anak yang menggunakan minyak dengan antibiotik lain mempunyai keupayaan untuk menampung lebih cepat datang. Kadar pernafasan dan demam mereka bertambah baik dan mereka telah lebih baik ketepuan oksigen di dalam darah.

Rantau berkenaan digunakan minyak secara lisan setiap hari mengharapkan berapa banyak mereka ditimbang. Mereka menggunakan ini untuk tiga hari secara berterusan dan mendapati bahawa kadar pernafasan mereka menjadi biasa selepas hanya 32 jam. Kumpulan lain mengambil masa 48 jam untuk menjadi lebih baik.

Pakar kesihatan percaya bahawa minyak mempunyai keupayaan untuk berfungsi dengan ampicillin – ubat ubat-ubatan yang biasa diberikan untuk menjaga radang paru-paru. Ia memiliki asid laurik – yang diketahui mempunyai ciri-ciri antimikrobial berbeza yang bekerja dengan baik dengan ampicillin itu.

Ini adalah semata-mata satu kaedah bahawa anda mempunyai keupayaan untuk mengubah Kesihatan anak-anak anda dengan minyak kelapa. Sifat penyembuhan itu akan membantu untuk membantu mereka menampung dari Kesihatan syarat-syarat lain.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *