Cara terpantas untuk menurunkan berat badan adalah penipuan pembersihan usus besar atau Legit apa yang anda fikir

Cara terpantas untuk menurunkan berat badan adalah penipuan pembersihan usus besar atau Legit apa yang anda fikir

Ramai orang hari ini mencuba semua jenis Diet yang berbeza dan senaman rutin untuk menurunkan berat badan tetapi gagal teruk Kenapa? Kerana apa yang berlaku di dalam menghalang mereka daripada kehilangan berat badan dan menghentikan kesan yo-yo itu. Doktor dari Denmark Institut Kesihatan melakukan kajian dan mendapati bahawa daripada pelaku Diet 3,003 hanya 15% yang berjaya mengurangkan berat badan dan menyimpannya, saya tahu itu dicouraging tetapi saya mempunyai penyelesaian.

Anda mungkin tidak fikir ini tetapi cara terpantas untuk menurunkan berat badan adalah pembersihan kolon kehilangan berat badan. Jika anda tidak tahu apa-apa tentang pembersihan usus maka anda akan terkejut apa yang saya beritahu anda. Mendengar ini, setiap hari ketika anda bangun dan pergi ke kerja dan akhirnya perasaan yang buruk sekali mungkin anda plugged sehingga kolon.

-Selalu menjadi letih dan lembap
-Tidur terganggu
-Berat
-Aches dan menyakitkan
-Awal kedutan kulit
-Ruam kulit tidak dapat dijelaskan
-Sakit kepala

Dan ini adalah hanya sebahagian kecil daripada apa yang kolon toksik yang plugged sehingga boleh lakukan untuk anda.

Dalam kolon berfungsi dengan normal, kita meletakkan makanan menjadi rosak, nutrien diserap dalam kecil dan usus besar, mesra flora hasil b-vitamin dan nutrien akan dihantar ke seluruh badan di mana sel-sel yang makan. Ini seterusnya menjadikan hormon yang anda perlukan dan terus membakar metabolisme anda dan untuk pengurusan berat badan yang lebih mudah. Besar menetapkan semula untuk anda adalah alam sekitar dan bahan-bahan kimia yang toksik, racun perosak dan bahan cemar di udara, tanah, dan air yang dapat tandingi turun badan anda setiap hari
Satu lagi masalah adalah mans keinginan untuk tinker dengan perkara-perkara dan yang termasuk makanan yang anda masukkan ke dalam usus anda begitu, Semua untuk keuntungan syarikat-syarikat besar makanan barangan makanan anda dengan bahan pengawet, pewarna dan pewarna. Mengubah wholsomeness yang membantu anda. Keuntungan besar pemegang corp makanan pam anda penuh crap yang menyebabkan kesihatan untuk menginap di mana. Thats mengapa pembersihan kolon kehilangan berat badan yang perlu dilakukan.

Apa yang anda perlu lakukan adalah melihat sekeliling dan jawapan yang ada untuk anda lihat. Makanan seperti tepung putih, beras, pasta, produk tenusu, hormon diisi daging dan hiris daging penuh dengan sodium nitrat dan makanan diproses mendatangkan malapetaka dengan sistem pencernaan.

Makanan yang tidak hadam mula tersumbat di usus besar anda menjadikan ia sukar untuk menyerap nutrien yang anda perlukan. Anda boleh benar-benar mempunyai 4 hingga 20 paun lama tinja dan mengecil laluan supaya masa depan penyingkiran Syarikat menjadi sukar dan sembelit set dalam. Pembersihan kolon kehilangan berat badan yang baik akan menjaga ini.

Jika diet kekal miskin, usus kekal tersumbat dan badan menjadi terdesak untuk mengepam keluar akan menyebabkan pembentukan toksik. Ia meletakkan tekanan yang besar pada hati dan buah pinggang dan bahkan boleh nyata dirinya dengan cuba untuk menyingkirkan toksin melalui kulit dan muncul ruam ganjil yang tidak dapat dijelaskan. Pra-matang kedutan boleh berlaku dan melambatkan metabolisme yang menjadikan ia sukar untuk menurunkan berat badan. Ini adalah sebab untuk penurunan berat badan pembersihan kolon.

Penafian: Di atas ditawarkan sebagai maklumat sahaja dan tidak bertujuan untuk mendiagnosis atau merawat sebarang penyakit. Sentiasa berunding dengan seorang pengamal penjagaan kesihatan yang berkelayakan sebelum mencuba apa-apa program detox.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *