Cara-cara yang hebat untuk senaman di luar di gimnasium

Cara-cara yang hebat untuk senaman di luar di gimnasium

Ramai orang merasa seperti jika mereka tidak membuat ia ke gimnasium daripada rutin senaman keseluruhan mereka ditembak. Hakikatnya, anda boleh terlepas di gimnasium dan masih mendapat senaman yang baik di tempat lain. Mungkin kita telah telah paksa pemikiran di gimnasium adalah satu-satunya tempat kita akan melihat hasilnya, tetapi jika anda berfikir tentang logik, senaman yang boleh dilakukan di mana-mana.

Jadi jika anda bukan seorang penggemar gimnasium, atau jika anda tidak akan dapat membuat ia ke gimnasium untuk seketika, kemudian cuba ini lain cara yang hebat untuk mendapatkan senaman anda.

Naik tangga – tangga kerja kedua-dua kardio anda dan memberikan anda bonus latihan kekuatan terbina dalam. Perkara yang menarik mengenai tangga adalah mereka sentiasa ada. Mereka berada di rumah anda, bekerja, dan bahkan di pusat beli-belah. Cuba menaiki anak tangga dua pada satu masa, atau lunging cara anda menaiki tangga, bersenam badan lebih rendah lebih baik.

Mahu permulaan yang hebat untuk rutin tangga? Mengambil tangga biasanya, dan kemudian kembali ke bawah. Kemudian berjalan kaki tangga sisi, dan kemudian kembali ke bawah. Berjalan kaki tangga dengan pihak lain, dan kemudian berjalan kembali ke bawah. Lunge anda naik tangga seterusnya, dan kemudian berjalan kembali ke bawah. Naik tangga sehingga dua pada satu masa, dan kemudian kembali ke bawah. Menambah apa sahaja yang anda mahu rutin ini dan anda akan merasakan penulisan selepas hanya beberapa minit untuk berbuat demikian.

Kecergasan Video permainan – permainan Video bukan hanya untuk kanak-kanak lagi. Tidak kira apa umur atau kesesuaian tahap anda ada permainan yang boleh membantu anda membakar. Kebanyakan permainan kecergasan yang dibuat oleh tenaga pengajar yang tahu apa yang anda perlu lakukan untuk mendapatkan senaman yang baik, dan mereka boleh meningkatkan keamatan setiap kali anda pop dalam permainan. Saya lebih suka bercampur dengan kekuatan latihan aerobik. Anda boleh menggunakan beberat percuma semasa berikut bersama-sama dengan jurulatih permainan. Ia adalah menyeronokkan dan mendapat latihan yang sama anda akan mendapat di gimnasium. Mungkin juga lebih baik kerana anda bebas untuk menari di antara set!

Menonton TV dan bersenam – apabila baris baru sehingga rancangan TV datang keluar ia mungkin sukar untuk turun punggung anda di sofa dan keluar untuk bersenam. Jadi terus menonton rancangan anda, tetapi Manfaatkan ia dengan bersenam juga. Anda boleh membeli satu langkah bangku dan beberat percuma beberapa, dan melakukan sejam up langkah-langkah semasa dua komedi. Anda tidak akan tahu anda akan bekerja, dan anda akan mendapat manfaat daripada latihan berhubung dengan apa yang berlaku pada Papar kegemaran anda.

Bergerak senaman anda di luar – sama ada anda pergi Kembara Berjalan Kaki, berjalan, berjoging, berenang, atau Berkanu, anda boleh mendapatkan senaman yang hebat di luar dan mendapat galakan daripada kebahagiaan pada masa yang sama. Yang bersifat menenangkan dan membolehkan anda untuk hidup di masa ini. Bagi latihan kekuatan, anda boleh menuju ke Taman dan menggunakan peralatan yang ada untuk melakukan push-ups, pull-ups, papan, dan apa-apa lagi yang anda boleh fikirkan sehingga. Lunge ke bawah satu blok yang kemudian berjalan ke bawah seterusnya. Jika anda ke dalam yoga, Terdapat tiada tempat yang lebih baik untuk melakukannya kemudian di sebelah Sungai atau tasik. Latihan luar yang menyeronokkan dan secara semulajadi anda akan mahu untuk mendapatkan bergerak apabila anda mendapat di luar.

.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *