Cara-cara yang hebat untuk anda kembali retak

Cara-cara yang hebat untuk anda kembali retak

Belakang anda adalah salah satu bahagian terpenting tubuh. Ia mempunyai fungsi-fungsi penting yang begitu banyak.

Ia berfungsi sebagai Dewan bagi tulang belakang. Tulang belakang anda membuat hidup yang mungkin dan menghubungkan semua bahagian badan anda supaya mereka boleh semua berkomunikasi antara satu sama lain.

Ia juga berfungsi sebagai pelindung yang bagi bahagian-bahagian badan yang penting anda. Ribcage anda tidak banyak itu, tetapi anda kembali juga membantu anda bahagian-bahagian yang kekal selamat.

Yang positif bagaimana anda kembali untuk badan anda, ia juga boleh mempunyai jumlah sama negatif untuk badan anda.

Ia boleh menyebabkan sedikit kesakitan tempahan tidak selesa, sengit yang manusia telah pernah dirasai. Ramai orang di seluruh dunia telah mengalami sakit ini.

Banyak kesakitan itu adalah sangat serius. Ia boleh memberi kesan serius kepada anda kembali, dan bahkan menjejaskan kawasan-kawasan badan yang lain.

Itulah sebabnya terdapat difinisi dan pakar bedah seluruh dunia yang dilatih untuk mengurangkan kesakitan ini. Difinisi boleh selia dan membantu tulang anda, dan jika ia adalah masalah yang lebih serius, pakar bedah boleh masuk dan beroperasi untuk membaiki penyakit.

Pada masa yang lain, masalah belakang boleh lebih kurang mengancam, tetapi ia akan menyebabkan ketidakselesaan. Inilah kawasan yang akan diberi tumpuan semalam.

Mari kita mengatakan bahawa anda akan merasa sedikit ketidakselesaan di kawasan itu. Rasanya ketat dan sakit, tetapi anda tidak tahu apa yang perlu dilakukan tentang hal itu.

Anda tidak boleh pergi ke kiropraktor kerana anda merasakan bahawa yang akan menjadi satu pembaziran besar. Tetapi anda tidak boleh hanya meninggalkan tidak dilayan kerana kesakitan yang cukup bahawa ia akan mengganggu anda.

Jadi, apa yang anda lakukan dalam keadaan ini? Nasib baik, ada cara yang anda boleh menyelesaikan banyak masalah-masalah ini sendiri di rumah anda sendiri secara percuma.

Ia melibatkan “retak” anda kembali. Walaupun ia mungkin melibatkan keretakan harfiah bahagian anda, ia melibatkan bergerak mereka dalam apa-apa cara bahawa ia akan meringankan beberapa kesakitan yang terasa.

Jika anda ingin retak pada bahagian belakang anda, anda perlu bermula dengan melakukan sedikit regangan. Retak tidak bekerja sama sekali melainkan otot anda akan longgar dan malleable.

Seterusnya, anda perlu mencari kerusi dan duduk di dalamnya. Pastikan kerusi telah belakang tinggi, dan duduk di dalamnya dengan kaki anda rata atas lantai.

Teruskan dengan memulas bahagian atas badan ke kanan. Berpegang kepada kerusi dan terus berpusing ke kanan sehingga anda berasa anda bahagian pop atau membuat bunyi bising.

Sekarang pergi ke posisi asal dan mengulangi perkara yang sama, kecuali masa ini pusingkannya dengan cara yang lain. Twist ke kiri sehingga anda mendengar bunyi yang retak atau hingar yang popping.

Ini boleh membantu mengurangkan kesakitan untuk suatu tempoh masa yang singkat. Ia mungkin mencukupi, tetapi jika tidak ia sekurang-kurangnya akan membantu anda sehingga anda boleh sampai ke chiropractor yang diperakui yang boleh membantu anda lagi.

Seterusnya, Terdapat juga cara untuk memecahkan bahagian atas badan anda. Anda juga perlu memulakan prosedur ini dengan regangan otot atas.

Anda boleh melakukan ini dengan mempunyai seseorang urut bahagian badan anda. Atau anda boleh mengumpul senjata anda dan menggulung bahu anda untuk berehat otot-otot di kawasan itu.

Sebaik sahaja anda telah dilakukan bahawa, anda kini bersedia untuk prosedur. Anda boleh sama ada Adakah ia duduk atau berdiri, tetapi pastikan anda seperti lurus yang mungkin.

Teruskan ke tarik lengan dan bahu di belakang anda seolah-olah anda mempunyai bilah bahu anda menyentuh. Kemudian ambil tangan anda dan meletakkan mereka sebagai tinggi atas anda kembali yang mungkin.

Jika anda boleh mendapatkan tangan anda untuk menjadi antara bilah bahu anda, yang akan menjadi besar. Dengan tangan anda di kedudukan tersebut, anda kini boleh pop anda kembali.

Tolak ke hadapan dengan tangan anda supaya bilah bahu anda terus menjadi lebih rapat. Jika anda melakukannya dengan betul, anda akan dapat mendengar bunyi-bunyi yang popping; ini bermakna bahawa anda telah berjaya melakukannya.

Mereka adalah sebahagian daripada ubat-ubat yang anda boleh cuba untuk diri sendiri. Mudah-mudahan, mereka bekerja untuk anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *