Cara-cara yang cepat dan mudah untuk jatuh satu saiz pakaian dalam seminggu

Cara-cara yang cepat dan mudah untuk jatuh satu saiz pakaian dalam seminggu

Penurunan berat badan adalah salah satu daripada idea-idea yang paling penting dalam masyarakat Amerika semalam. Orang yang sentiasa mencari jalan untuk mengurangkan berat badan dengan cepat. Sama ada anda mahu sesuai ke pakaian tarikh pada Sabtu malam, atau anda hanya mahu kelihatan baik untuk perjumpaan akan datang kelas anda, Terdapat beberapa cara yang anda boleh menurunkan berat badan lebih cepat.

Salah satu cara yang baik untuk singgah saiz pakaian itu minggu depan adalah untuk menambah sedikit air ke dalam diet anda. Ini adalah tip yang agak baik untuk Diet apa-apa, tetapi kehilangan berat badan yang cepat bermaksud anda perlu minum lebih banyak air daripada anda terfikir anda boleh mengendalikan. Badan mengekalkan empat hingga enam paun air pada mana-mana hari yang diberikan. Badan ini, pada dasarnya, mendinding air untuk beberapa kegunaan masa depan.

Sekiranya anda pernah menjadi incapacitated dan tidak memberi badan anda dalam air yang diperlukan untuk hidup, badan anda akan mempunyai beberapa rizab untuk hidup. Jika, Walau bagaimanapun, anda memberi tubuh anda air yang diperlukan secara kerap, anda akan kehilangan berat badan air agak cepat. Ini akan memberikan anda sekurang-kurangnya empat pound ditolak pada skala apabila anda bangun untuk memakai pakaian baru anda.

Satu lagi cara yang baik untuk mengurangkan saiz pakaian itu oleh malam Sabtu seterusnya adalah untuk memastikan untuk mengambil cukup protein. Badan anda memerlukan protein supaya ia tidak berasa ia kelaparan. Jika badan anda terasa seperti ia kelaparan, ia akan mula mendinding pound. Semua paun ini akan ditukarkan kepada lemak, tidak kira apa yang anda makan. Hasilnya, jika anda membenarkan badan anda cukup protein, anda tidak akan mempunyai masalah itu.

Anda harus mengambil protein setiap tiga jam. Sudah tentu, anda perlu cuba untuk mendapat beberapa auns protein sebelum anda pergi tidur setiap malam. Terdapat beberapa cara yang anda boleh mendapatkan protein yang anda perlukan. Daging adalah sumber protein yang sangat baik. Anda perlu cuba untuk hanya membeli dan makan bahagian lemaknya daging. Ayam berfungsi baik. Kacang dan kekacang adalah satu lagi besar sumber protein untuk menambah kepada diet anda. Telur adalah sumber protin yang baik.

Peluang untuk anda mendapatkan sumber-sumber protein yang tradisional, sakit walaupun, adalah agak baik sepanjang minggu anda kehilangan berat badan yang intensif. Hasilnya, ia mungkin perlu untuk melawat kedai pemakanan tambahan atau lorong tambahan Mart mega tempatan anda. Protein tambahan apa-apa jenis, sama ada di bar, pil, atau bentuk serbuk, akan membantu anda.

Tip penurunan berat badan cepat yang penting yang lain adalah untuk makan banyak hidangan yang lebih kecil sepanjang hari. Jika hari biasa anda tersusun sekitar tiga kali setiap hari, anda perlu cuba untuk tumpukan semula ia sekitar lima hingga enam banyak menu yang lebih kecil sepanjang hari. Ini akan membantu anda mengambil kalori yang lebih sedikit sepanjang hari. Selain itu, mengambil kalori yang lebih sedikit pada bila-bila masa yang diberikan akan membantu untuk merangsang metabolisme anda dan membantu anda membakar kalori yang anda benar-benar mengambil.

Pastikan anda bersenam sekurang-kurangnya 30 minit setiap hari. Jika anda ingin menurunkan berat badan dengan cepat, anda harus meningkatkan masa anda untuk sekurang-kurangnya dua jam setiap hari. Cara yang sebenar hanya untuk menurunkan berat badan adalah untuk membakar kalori yang anda ambil dalam. Hasilnya, dua jam latihan keras setiap hari akan membantu untuk membatalkan kalori yang anda telah dimakan sepanjang hari.

Salah satu cara yang akhir untuk menurunkan berat badan dengan cepat ialah untuk mengurangkan karbohidrat anda seberapa banyak yang mungkin. Karbohidrat adalah kalori kosong. Anda perlu makan lebih kalori dalam karbohidrat daripada apa yang anda lakukan dalam lain-lain sumber nutrisi seperti protein untuk membantu tubuh anda berasa kenyang. Sebagai hasilnya, anda hanya tidak boleh memproses kalori yang anda mengambil apabila diet anda berasaskan di seluruh karbohidrat. Menukar kepada asas protein diet, dan anda akan kehilangan berat badan lebih cepat.

Anda harus berhati-hati dengan setiap satu daripada kaedah-kaedah yang disenaraikan di sini. Ia adalah penting untuk mengingati bahawa penurunan berat badan yang tahan lama hanya boleh dicapai melalui kerja keras dan benar perubahan diet dan gaya hidup anda. Peluang yang cukup baik bahawa jika anda kehilangan saiz pakaian dalam tempoh satu minggu, anda akan mengembalikan berat badan anda dalam masa tiga minggu. Hasilnya, jika anda benar-benar mahu mengekalkan berat daripada, anda mempunyai beberapa perubahan yang serius dalam hidup anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *