Capricorn ramalan 2011

Capricorn ramalan 2011

Orang yang mempunyai keazaman, Libra Moon Sign, membuat jalan anda ke beberapa ciri baru tahun 2011. Merancang sendiri mengikut strategi dan meraih manfaat maksimum yang ada memang untuk anda.

Anda orang pasti akan bakau dapat berunding segala-galanya dengan penjagaan dan tanggungjawab. Anda melakukan segala macam hal penjagaan untuk meminimumkan risiko. Anda berhati-hati, analitis, realistik dan berazam untuk sampai ke atas kebolehan anda.

Anda akan mampu pengorbanan dan ketahanan. Anda rasa lucu yang membuatkan anda unik dan anda kata-kata lucu mungkin astound dan juga menggembirakan.

Sebaik sahaja anda komited anda akan banyak setia. Anda tidak boleh percaya pada pintasan yang anda mempunyai sejumlah besar kesabaran, ketabahan, kesungguhan dan ketegasan.

Anda belajar dengan cepat dan boleh pergi jauh ke dalam kawasan pengetahuan anda ingin yang terbaik. Anda boleh mengendalikan tugas-tugas yang pelbagai secara serentak dan Keluarga, Romantik dan rakan-rakan bermakna banyak kepada anda.
Anda yang bercita-cita tinggi, dikagumi, penyayang, pandai, kritikal, Melankolik, degil dan masuk akal.

Sekarang mari kita kita lihat apa yang ada di kedai untuk anda di tahun baru akan datang. Panduan ini akan membantu anda dalam perancangan hal-ehwal anda supaya ciri-ciri yang disebutkan di atas kerja terbaik untuk anda.

Jupiter akan bergerak dalam tanda Pisces sehingga Mei 2011 dan selepas daripada itu akan Arian yang mendaftar sehingga akhir tahun ini. Transit Musytari tahun ini tidak akan menjadi kerancakan untuk anda. Anda mungkin menyinggung perasaan orang-orang yang anda suka atau penjagaan dan mungkin ada masalah dalam mendispens dengan kerja-kerja yang biasa kerja. Lewat tahun boleh meningkatkan kekuatan musuh yang kuat. Jadi Waspada mereka.

April, Mei dan Ogos 2011 adalah bulan Bilakah sesetengah manfaat tambahan dan positivity mendapat diselitkan oleh Marikh transiting. Peribumi boleh mendapat manfaat dengan kemenangan ke atas musuh-musuh lama, lama harta pertikaian dapat diselesaikan dan penawar untuk penyakit juga disiarkan.

Penempatan Zuhal di dalam rumah yang kesembilan daripada natal bulan bagi sebahagian besar tahun bukanlah juga kedudukan yang sesuai bagi Saturn dalam. Anda boleh menikmati sendiri dalam kerja-kerja bukan keagamaan dan juga boleh meningkatkan beban Karmas tidak Suci pada anda. Jadi berhati-hati perkembangan ini.

Rahu akan kekal di dalam rumah yang kedua belas daripada natal bulan hingga Mei 2011 dan seterusnya ia akan slip masuk ke rumah kesebelas. Seluruh transit Rahu di bahagian kedua tahun ini akan dapat menguntungkan kerana incomings, kebahagiaan dan kekayaan akan tumbuh.

Ketu di keenam daripada natal bulan dan kemudian berhijrah ke kelima adalah juga satu keadaan apabila transit awal hendaklah daripada Ketu, hendaklah membayar dari segi kekayaan dan kebahagiaan manakala pada lewat kenaikan ini tidak akan ditanggung oleh anda.

Marilah kita pastikan bahawa pelbagai aspek kehidupan perilaku untuk Capricorn yang tahun 2011.

• Keseluruhan personaliti dan pencerobohan:-Kesihatan perlu diambil penjagaan yang baik oleh Capricorn yang asli tahun ini. Anda boleh menghubungi penyakit yang mungkin mengambil tempoh yang lebih lama untuk reda. Perangai yang boleh terus lesu dengan serangan kemarahan yang mungkin akan memudaratkan kesihatan mental anda. Simpan diri anda yang dikawal dengan semua kejahatan yang berkaitan dengan kesihatan anda secara keseluruhan.

• Kejayaan kekayaan dan bahan-bahan:-aspek ini perlu juga perlu juga dijaga tahun ini. Disyaki bahawa lubang yang wujud dalam guni anda pendapatan yang mengalir kekayaan anda dari sini, lubang ini akan menghidupkan lebih besar. Pastikan cek anda komitmen kewangan dan tidak lebih menikmati rundingan kewangan kerana ia boleh membahayakan anda untuk membawa.

• Adik-beradik, keberanian dan perjalanan kecil anda: – hubungan dengan adik-beradik anda mungkin tidak hebat tahun ini tetapi kebijaksanaan yang kecil dari pihak anda benar-benar boleh memperbaiki hubungan. Bertindak bijak, mengelakkan altercations. Perjalanan kecil yang dilakukan yang akan pergi benar-benar sebagai satu pembaziran. Anda akan mendapat manfaat daripadanya, tetapi tidak untuk kepuasan anda.

• Rumah anda, keluarga dan kenderaan:-Bahagian keluarga anda mengalami sedikit pada tahun ini. Merancang masa anda supaya anda menghabiskan masa yang berkualiti bersama mereka untuk membaiki hubungan anda. Keadaan boleh diperbaiki jika terdapat beberapa perkara yang positif dalam carta natal anda. Bahagian kedua tahun benar-benar boleh beberapa manfaat seperti Musytari yang datang kepada ke rumah daripada natal bulan. Sangat berhati-hati semasa mengendalikan kenderaan, membeli perkara-perkara yang tidak perlu boleh membiak untuk masalah anda.

• Pendidikan & kanak-kanak: – orang-orang yang akan mengambil peperiksaan mereka sebelum Mei harus sangat berhati-hati dengan pelajaran dan perlu merancang dan melaksanakan kajian mereka dengan cara yang luar biasa sebagai tuntutan masa untuk lebih daripada apa yang anda bercadang untuk memberi. Selepas Mei keadaan hendaklah memperbaiki dan usaha-usaha yang anda masukkan ke dalam belajar tidak pergi sisa. Memahami dan berdamai dengan anak-anak anda sebagai permulaan beberapa dari anda hendaklah ajaib.

• Cinta dan romantik: – Jika anda bercadang untuk memulakan hubungan baru tahun ini berbanding Percayalah bahawa anda mungkin tidak akan mendapat apa yang anda inginkan. Terdapat peluang yang kukuh yang yang memilih satu yang salah atau yang anda suka mungkin tidak bertindak balas. Peluang anda untuk berjaya dalam usaha ini amat meningkat selepas Jun tahun ini.

• Penyakit:-aspek kamu akan Sila anda banyak. Anda akan mengekalkan kesihatan yang baik dan jika terdapat apa-apa penyakit yang anda boleh berharap untuk pulih daripadanya. Anda akan dapat mencari doktor yang boleh merawat anda, sekiranya anda memerlukan Nya.

• Pasangan:-hubungan dengan pasangan hendaklah baik bagi sebahagian besar tahun 2011. Memupuk humor baik dan menikmati hubungan dengan pasangan anda. Ini juga akan menjadi keamanan memberi. Anda berpeluang baik untuk membaiki reputasi anda. Hubungan dengan rakan-rakan juga akan bertambah baik dan anda akan menikmati pembangunan ini. Mengelakkan salah-faham yang boleh bertukar serius pada bulan-bulan akan datang.

• Penyakit hutang dan Terminal: – Get a pelbagai dan kesihatan yang komprehensif check – up. Keperluan adalah cukup untuk tempoh yang agak lama. Sebarang masalah yang dikesan sekarang boleh dinyatakan dalam langkah pembetulan. Reput masalah kerana keputusan boleh menjadi teruk.

• Fortune: – tidak lebih dilakukan dalam bidang apa-apa dan pergi dengan perasaan usus anda. Walaupun aspek ini kamu tidak akan dapat yang besar tahun ini tetapi masih berpeluang baik untuk mengemudi diri sendiri dari sesetengah keadaan yang tidak kemas. Pelan anda bergerak sangat strategik dan tidak pergi kerja yang hati nurani anda dalam tidak membenarkan.

• Profesion dan pekerjaan: – kerana nasib akan mengelakkan anda sedikit, merancang langkah-langkah yang anda sangat berhati-hati. Mendapatkan nasihat dari ahli permainan. Dua kali ganda yakin diri anda sebelum memulakan kerja/tugasan yang baru.

• Keuntungan: – keuntungan akan datang tetapi kuantum yang dapat mungkin tidak difahami oleh anda. Pulangan tersebut mungkin mengambil masa yang baik dalam paparan warna yang tetapi fikiran anda dari segi kewangan tahun ini akan menjadi baik untuk anda. Melabur wang secara bijak kerana anda mungkin kehilangan tanpa disedari dan wang ini boleh mengambil dengan wang yang diperolehi sebelum ini juga.

• Kerugian: – adalah praktikal dan untuk Allah demi tidak Manjakan diri anda dalam eksperimen baru tahun ini kerana keuntungan yang diperoleh di atas boleh cepat hilang arah yang salah. Kesihatan dan kekayaan yang terkumpul anda boleh mengambil yang mengalahkan. Anda perlu sangat berhati-hati semasa membuat keputusan dalam menjual dan membeli hartanah. Begitu juga nagging masalah kesihatan perlu segera dirujuk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *