Cage tatu pejuang – tatu seni mempertahankan diri

Cage tatu pejuang – tatu seni mempertahankan diri

‘Pejuang’ perlu memahami Jistu Jiu Brazil, gusti, Muay Thai, tinju dan lain-lain seni mempertahankan diri. Ini unik berjuang variasi cabaran semua tubuh manusia dengan cara yang berbeza sekali gus meningkatkan stamina, kekuatan letupan dan kecergasan am.

Sebagai sukan yang tumbuh adalah orang-orang yang mendapatkan terlibat dengan sukan dan bersaing pada peringkat amatur.

Walaupun begitu, bagaimana pula anda tidak mempunyai niat untuk sentiasa bersaing?

Pada pandangan saya, MMA pendidikan yang sempurna bagi individu-individu yang tidak berniat untuk bersaing. Ia perlu disebut bahawa latihan tiada majoriti adalah kenalan. Satu faktor pendidikan akan melibatkan berlatih, pasti tahap intensiti bersungguh-sungguh dalam bergantung semua pihak yang terlibat.

Pertama, kepelbagaian persekolahan yang menandakan bahawa mana-mana individu yang prihatin akan mengekalkan berminat sebagai Amerika Syarikat biasanya agak sesuatu yang baru untuk memahami. Di samping itu, kerana terdapat perkembangan yang sihat yang boleh Uruskan penentuan fizikal anda boleh melihat kebolehan anda membangunkan.

MMA latihan juga meningkatkan keyakinan diri, kerana kemahiran dan anda akan mengetahui kaedah yang boleh digunakan untuk pertahanan diri. Kelebihan tambahan persekolahan yang mengejutkan adalah bahawa anda juga dapat digunakan untuk baki doh manakala di penempatan terdiri daripada fizikal, ini jenis seperti di atas lantai dengan sesiapa sahaja pada terbaik anda.

Komponen fizikal udara MMA mengajar adalah melampau – walaupun begitu kerana realiti yang yang lebih banyak secara fizikal perlawanan anda mendapat kurang rumit adalah untuk melaksanakan teknik. Jika terdapat dua pejuang dengan tahap keupayaan sebenar, biasanya, pejuang dengan udara badan yang terbesar akan menang.

Daripada memburu di luar dalam, MMA kejurulatihan boleh menjadi agak menakutkan, Walau bagaimanapun saya cadangkan anda Cari Pusat Kesihatan dan kecergasan dan mencubanya – tetapi berhati-hati, jika anda mendapatkan digigit oleh pepijat, MMA boleh menjadi sebahagian utama hidup anda setiap hari!

Anda mungkin telah menyedari bahawa sejumlah besar dakwat yang sangkar pejuang sukan di Majlis-Majlis seni mempertahankan diri. Pejuang yang mempunyai pelbagai jenis dakwat untuk sebab-sebab yang berbeza, sesetengah individu dan beberapa yang berkaitan untuk melawan. Berikut adalah beberapa sangkar kerap pejuang tatu.

Tatu bintang.

Tatu bintang adalah tipikal sangkar pejuang tatu. Tats bintang mempunyai warisan yang lama kepada mereka, yang dating lagi ke lelaki dalam tentera laut yang akan mendapat bintang nautika sebagai imej laluan dan mencari cara mereka selamat kembali lagi kediaman. Sesetengah pejuang telah mendapat bintang-bintang untuk setanding simbolisme: selamat dan berjaya menjadikan ia melalui pertempuran.

Puak tatu.

Tats puak akan secara meluas dalam seni mempertahankan diri. Terdapat faktor pahlawan kepada tats puak yang menarik perhatian banyak pejuang untuk mendapatkan corak-corak suku besar dan intensif. Tatu puak mempunyai makna tertentu dan sejarah masa lalu sebagai amat baik. Maori, Haida dan Polynesia corak adalah sebahagian daripada Tempahan sangat disukai.

Tatu salib

Tats salib adalah munasabah kerap dalam gabungan seni mempertahankan diri. Beberapa pejuang bersyukur kepada Tuhan tidak lama selepas kemenangan mereka, kerana ini sebab ada banyak perlambangan agama yang pejuang ingin tapak di seluruh tubuh mereka. Pangkah boleh dikenal pasti pada dada, lengan dan betis pun.

Tatu api.

Tats api akan meluas bagi pejuang. Mereka menonjol dan biasanya menemani gaya lain, tetapi kadang-kadang berdiri atas mereka sendiri. Lidah-lidah api boleh mempunyai pelbagai makna. Kebakaran boleh melambangkan hampir segala-galanya dari lahirnya ke melalui pertempuran, “melalui lidah-lidah api”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *