Cabaran menjadi guru tarian tiang

Cabaran menjadi guru tarian tiang

Tiang yang menari dengan sendirinya adalah kerja yang sangat sukar. Ia memerlukan banyak bakat dan banyak kekuatan badan atas dan bawah. Untuk mendapatkan kelayakan pengajar menegak tarian anda, anda pasti mempunyai untuk menjadi yang terbaik dari yang terbaik. Mereka tidak akan menyelesaikan “okay”. Terdapat kursus tiga hari anda perlu hadir jika anda mahu untuk mendapatkan kelayakan pengajar menegak tarian anda.

Sebelum kursus ini mereka akan menghantar anda panduan dan buku kerja, buku kerja ini menunjukkan anda semua langkah-langkah yang anda perlu dapat dilakukan sebelum kursus. Apabila datang kursus ini anda akan diminta untuk melakukan langkah-langkah ini tanpa teragak-agak.
Kursus ini juga menghuraikan kesihatan dan Keselamatan menari tiang, ini mungkin kedengaran pelik tetapi menari tiang adalah sangat berbahaya, bahkan jika anda berpengalaman. Apabila anda adalah seorang pengajar menari tiang anda mesti memaklumkan semua pelanggan-pelanggan anda tahu tentang tiang yang menari kesihatan dan Keselamatan, bukan kerana jika akan jatuh pada anda jika pelanggan tidak cedera, anda perlu memaklumkan kepada mereka supaya ia tidak jatuh pada anda jika pelanggan tidak cedera. Bilakah anda latihan untuk menjadi penari tiang yang disyorkan bahawa anda mempunyai kutub sendiri untuk digunakan apabila anda menerima manual dan buku kerja anda, jika tidak ada kemungkinan slim anda semakin menegak anda pensijilan pengajar penari.

Bahagian yang lain sudah tentu mereka akan bagaimana untuk memanaskan dan menyejukkan dalam menari tiang. Sesetengah orang tidak mengambil serius menari tiang dan hanya pergi untuk cuba untuk melakukan helah pada tiang tersebut dan mencederakan diri mereka sendiri. Sebab mereka akhirnya mencederakan diri adalah kerana mereka tidak tahu bahawa anda dikehendaki untuk meregangkan dan bermula secara perlahan-lahan apabila anda mula menari di kutub itu. Apabila anda latihan untuk menjadi tiang yang menari pengajar anda akan mengetahui bahawa anda perlu membuat satu titik besar kepada pelanggan anda. Selain itu, anda perlu mengajar mereka tempoh yang sesuai dan “Pemanasan sehingga” “penyejukan ke bawah”, kerana ramai orang tidak memahami konsep ini.

Satu lagi perkara yang anda akan menerima manual dan buku kerja adalah DVD, anda menerima ini kerana daripada gambar dan arahan akan ada satu tiang sudah disahkan yang menari pengajar untuk menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melakukan langkah-langkah keras ini khusus dengan selamat. Tarian tiang ini tidak mudah, ia adalah satu sukan yang sangat keras lagi menyeronokkan dan spontan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *