Cabaran haba memindahkan percetakan Flexo percetakan China – fasa tunggal Inverters – Suria

Cabaran haba memindahkan percetakan Flexo percetakan China – fasa tunggal Inverters – Suria

Sekarang, farmaseutikal pembungkusan perlu cetak lebih banyak dan lebih boleh ubah maklumat, syarat-syarat tersebut akan memaksa syarikat-syarikat untuk mula berfikir tentang haba yang memindahkan percetakan pembungkusan. Jadi, terdapat Flexo percetakan ada ruang untuknya?
Percetakan yang fleksibel adalah setakat farmaseutikal paling banyak digunakan kaedah percetakan pembungkusan. Tetapi kini, pemindahan haba yang pesat serangan sedang semakin diduduki pasaran percetakan yang fleksibel. Semakin banyak syarikat ingin menjadi menjual perniagaan global, bagi memenuhi keperluan pasaran Eropah, pembungkusan produk hendaklah dicetak dengan nombor lot produk dan tarikh tamat tempoh, jadi bahasa yang dicetak pada pembungkusan dan bilangan simbol-simbol yang biasa juga meningkat. Percetakan fleksibel adalah untuk Cetak maklumat berbeza, perlu Tukar sekali setiap kali plat percetakan, sangat ekonomi. Untuk mengurangkan kos, sesetengah syarikat perubatan mula menggunakan pemindahan haba percetakan. Pemindahan haba yang Cetak boleh direka untuk mempunyai gaya pengaturcaraan, plat percetakan tidak terikat, boleh dipindahkan secara terus daripada pangkalan data maklumat dan lain-lain kelebihan pembolehubah, jadi salah satu akan cepat digantikan dengan penggunaan percetakan yang fleksibel.
Tetapi tidak semua flexo percetakan mesin pengeluar dan pengguna yang telah ditinggalkan teknologi percetakan lama, kerana beberapa dakwat baru dan percetakan plat masih akan dapat mengagihkan percetakan yang fleksibel untuk menarik tentera yang baru. Flexo Mesin Cetak untuk kecil untuk menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan kecil-jumlah pengeluaran bagi maklumat tetap yang dicetak pada kotak atau pembungkusan makanan. Majalah “Moden cetak” dalam koleksi, analisis domestik dan antarabangsa percetakan industri pakar dan pendapat, membuat kesimpulan bahawa: pemindahan haba yang fleksibel percetakan, dan kedua-dua adalah pelengkap hubungan kerjasama.
Teknologi dua bersaing berasaskan Flexo percetakan teknologi Persatuan statistik, nilai dolar AS 18 bilion dalam filem pemprosesan industri, kira-kira 70% daripada filem menggunakan percetakan yang fleksibel.
Produk kesihatan tolas, sebuah syarikat farmaseutikal pembungkusan, filem pembekal khidmat pembungkusan. Berkata syarikat percetakan pembungkusan fleksibel farmaseutikal adalah sangat biasa, sangat biasa dengan ini, operasi dalam pelbagai bentuk, dan harga yang rendah, oleh itu Syarikat perniagaan ke percetakan fleksibel yang utama. Syarikat-syarikat Philadelphia Perfecseal yang lain di Amerika Syarikat telah lama digunakan flexographic percetakan, syarikat percetakan pengurus operasi RonFortunato, berkata: “Jika ia di dalam Kerajang logam, filem atau dicetak di DuPont Tyvek, digunakan flexo lebih haba dipindahkan mengikut kesesuaian.” DuPont Tyvek
Jabatan WazirNobbee Jurutera kanan ditambah yang diterima pakai di dalam Tyvek ini bukan sahaja flexo kualiti yang baik, dan kelajuan percetakan cepat, biasanya dicetak setiap minit ~ 40 meter 30 meter. Nobbee flexo yang dikenakan lebih daripada pemindahan haba, katanya: “untuk mencetak-volume tinggi, kaedah ini adalah sangat ekonomi, anda boleh menyimpan berterusan roll bahan pembungkusan yang bercetak, bukan sahaja adalah lebih pelbagai format percetakan dan jauh lebih cepat kelajuan, sangat sesuai untuk percetakan jalur halus atau logo. dan kaedah percetakan lain mungkin perlu berjalan kaki dan kurang cekap. ”
Fleksibel percetakan walaupun ekonomi, pantas, tetapi apabila perubahan kandungan percetakan, pemindahan haba boleh tidak boleh dibandingkan dengan yang. Apabila kandungan atau kod perlu digantikan dalam proses percetakan, plat percetakan yang fleksibel mestilah digantikan, dan kadang-kadang perlu satu lagi versi India baru sistem, dan setiap blok versi bercetak yuran plat akan memerlukan kira-kira 500 dolar. Tetapi apabila pengendali dalam teks semakan, atau tarikh berkuatkuasa, jika menggunakan mod pemindahan haba, mereka perlu lakukan adalah hanya untuk masuk ke kandungan yang sesuai pada papan kekunci dan boleh hantar ke pencetak.
Kini, percetakan dan pembungkusan perusahaan sering menghadapi situasi seperti ini, dalam proses percetakan memerlukan penggantian bercetak kandungan, kerana pasaran yang berbeza memerlukan produk kod bar cetak, nombor lot produk atau tarikh tamat tempoh, dan sebagainya, tetapi juga memerlukan pelbagai percetakan teks. Seperti Medtronic Inc. dalam ubat kardiovaskular yang memerlukan pembungkusan pelbagai teks bercetak, perbelanjaan Tahunan atas plat sebanyak 150,000 hingga 20 juta.
Kebanyakan syarikat farmaseutikal pembungkusan bahawa kelajuan percetakan flexo bukanlah satu kecacatan utama, tetapi Bilakah pakej rumah dipenuhi isu-isu farmaseutikal pembungkusan. Ada pakar ini menjelaskan bahawa, membentuk, mengisi dan menutup Mesin di tempat kerja satu biasanya berselang-seli, dan oleh itu Kewujudan berterusan operasi berkelajuan tinggi teknologi percetakan tidak lagi adalah penentu pilihan Moreover, kelajuan pemindahan haba tidak seperti siput yang merangkak jadi lambat. Sebagai contoh, loceng-Mark Corporation, sistem pemindahan haba yang menggunakan tepi muncung, di cetak pada satu sudut, tidak berserenjang percetakan, jadi anda boleh membentuk substrat dalam sebarang operasi yang berkelajuan tinggi. Tetapi sesetengah orang berfikir bahawa kos pemindahan haba adalah terlalu mahal. Satu industri berkata begitu “fleksibel daripada pemindahan haba yang mencetak lebih mudah dan lebih berkesan dari segi kos.”
Lebih menarik, sila lihat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *