Bullworker senaman – menghilangkan sakit siku!

Bullworker senaman – menghilangkan sakit siku!

Banyak Bullworker pengguna mengadu tentang mendapat sakit siku dari melakukan senaman Bullworker. Apa yang ia benar-benar tertakluk ke bawah untuk adalah cara mereka menjalankan dengan Bullworker mereka semua salah!

Apa yang kebanyakan pengguna Bullworker ini, Everlast kuasa Bow dan lain-lain jenis Isometric bersenam Adakah peralatan adalah tersilap berpegang penguncupan pelepaan setiap pengulangan.

Apa yang saya maksudkan itu adalah apabila anda berada dengan memampatkan Bullworker yang anda mahu untuk memampatkan sepanjang jalan sehingga anda tidak boleh pergi mana-mana lagi… betul?

Dan Itulah mengapa begitu ramai orang mendapat “Tenis siku” dari latihan Bullworker mereka.

Cara yang betul untuk melatih dengan Bullworker jenis peranti atau apa-apa kelengkapan isometrik adalah untuk melakukan penahanan pelepaan hanya 1.

Bertentangan dengan kaedah senaman Bullworker yang menggalakkan… KERETA API SETIAP HARI!

Saya suka latihan pelepaan.

Ia adalah salah satu cara terpantas untuk meningkatkan saiz otot dan kekuatan tanpa perlu menghabiskan berjam-jam bekerja. Hanya Masalahnya ialah, tubuh manusia bertindak balas kepada pelbagai bentuk latihan. Duduk di sini dan menafikan ia akan menjadi tidak masuk akal… walaupun melakukan banyak “pelepaan Purist”.

Mereka telah mengambil mantra “Isometric-ism.” Saya percaya dalam falsafah Jeet Kune Do Bruce Lee.

Saya quote kegemaran beliau adalah “Menggunakan sahaja yang bekerja, dan mengambil dari mana-mana tempat yang anda boleh mencarinya.”

Program latihan “ISO-SYNERGY” revolusi mengambil semua yang pelbagai, latihan yang terbukti secara saintifik mampu protokol dan menggunakan mereka untuk latihan Bullworker.

Saya akan posting lebih banyak mengenai perkara ini kemudian.

Sekarang dengan cara tidak berbilang pelepaan memegang dengan apa-apa jenis Bullworker jenis peralatan isometrik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *