Bulatan Geo warna kanta kenalan, rahsia mata indah di Jepun & Korea

Bulatan Geo warna kanta kenalan, rahsia mata indah di Jepun & Korea

“Dengan mata yang prihatin, buat masa ini setiap tahun mempunyai Kecantikan tersendiri, dan dalam bidang yang sama, ia beholds, setiap jam, gambar yang tidak pernah dilihat sebelum, dan yang hendaklah tidak pernah dilihat lagi”

Ralph Waldo Emerson

Mata sudah pasti aspek paling sensitif dan ekspresif personaliti manusia. Mereka memberi kita alasan untuk mencintai orang lain dan disayangi oleh orang lain, kerana anda akan sedar keindahan sekeliling anda tanpa mereka. Selain penggunaannya yang utama, iaitu untuk melihat, mereka juga menambahkan lagi keindahan keperibadian seseorang. Sementara sesetengah mempunyai mata yang cantik dan berwarna-warni secara semula jadi, orang lain tidak mempunyai hadiah ini alam semula jadi dan membuat usaha mencantikkan mata mereka.

Kanta kenalan memainkan peranan yang besar dalam membuat rakyat meningkatkan daya tarikan mata mereka. Pada masa kini, penggunaan kanta kenalan adalah sangat popular di kalangan gadis-gadis remaja, dan mereka boleh didapati dalam warna-warna yang berbeza. ‘ Geo warna bulatan hubungi kanta ‘ adalah satu produk yang tak terhingga popular seluruh Asia dan terutamanya di Korea dan Jepun. Gadis-gadis Jepun dan Korea telah menggunakan Geo Korea warna bulatan contact lens selama bertahun-tahun untuk meningkatkan kecantikan mereka.

Kesan menakjubkan yang menawarkan kanta kenalan bulatan warna Geo membuat mata anda kelihatan lebih besar dan lebih cantik, tetapi tanpa menunjukkan tanda-tanda penggunaan mana-mana produk tiruan. Cara ia berfungsi adalah bahawa ia mempunyai diameter 14 mm, yang secara purata 2mm lebih daripada diameter purata iris. Ini bererti kanta kenalan Geo warna bulatan akan meliputi iris dengan satu diameter purata tambahan 2mm, yang adalah mengapa ia membuatkan mata kelihatan lebih besar.

Geo Angel warna bulatan contact lens adalah pelbagai yang indah dari Geo warna bulatan kanta kenalan Keluarga, yang memberikan Mata anda lebih halus dan dah lihat. Kembarnya siri yang Geo Nudy lens hubungi bulatan warna juga memberikan rupa yang menarik dan merayakan kepada mata anda. Geo malaikat, Nudy dan lain-lain jenis kanta kenalan bulatan warna yang sedang digunakan oleh kanak-kanak perempuan lebih 1 juta di Korea. Geo Korea warna bulatan contact lens adalah yang terbaik yang menjual kanta kenalan warna mata besar bulatan di Jepun dan Korea, walaupun popularitinya semakin meningkat di kalangan remaja perempuan sekitar Asia.

Geo warna bulatan contact lens boleh didapati dalam pelbagai warna yang menarik seperti hitam, coklat, kelabu, biru, hijau dan violet. Satu lagi sebab untuk populariti daripada Geo warna bulatan contact lens adalah kelulusan Keselamatan oleh badan-badan antarabangsa seperti pentadbiran ubat-ubatan & makanan Korea, Jepun Kementerian Kesihatan, buruh dan kebajikan, pertubuhan Standard Antarabangsa dan Conformité Européenne. 38% Hingga 42% air kandungan dan berion dyes juga memberi keselesaan yang lebih kepada mata, manakala mencegah sebarang kemungkinan kerengsaan dan gatal-gatal.

Manakala Geo warna bulatan contact lens boleh didapati dengan mudah di kedai-kedai runcit di Jepun dan Korea, ia adalah dengan mencari jarang keluar dari negara ini. Ianya biasanya hanya tersedia dalam talian. Ada yang cukup bilangan kedai dalam talian dan penjual yang menawarkan. Walau bagaimanapun, hanya sebilangan kecil yang membawa sedia stok untuk penghantaran segera.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *