Buku-buku bahasa Gujerat penjual yang terbaik

Buku-buku bahasa Gujerat penjual yang terbaik

Buku Jangan sekali-kali akan menipu kita. Buku ini memberikan maklumat tentang segala-galanya. Sekarang hari kebanyakan kanak-kanak duduk di hadapan TV. Setiap atur cara ini tidak begitu baik. Jadi kanak-kanak meneruskan tabiat buruk dengan menonton TV kanak-kanak menonton terbitan bersiri kualiti rendah ini, filem – dengan lebihan tindakan, filem-filem yang menunjukkan keganasan. Untuk menghalang aktiviti ini kanak-kanak semakin ketagih TV-menyemai tabiat membaca. Berikan buku jenaka yang baik. Jadi, mereka boleh menikmati dan mendapat pengetahuan dengan. Ada supaya buku-buku penulis yang baik yang banyak tersedia di pasaran.

Membaca juga membuat otak anda sihat. Seorang lelaki memerlukan kawan yang baik. Buku adalah seperti suka sebagai kawan. Membaca buku adalah lulus masa yang baik dalam perjalanan. Dia tidak pernah berasa bosan. Dia berasa gembira dalam bacaan. Membaca memberikan jenis keseronokan. Sesetengah buku yang kita Baca mudah untuk keseronokan dan hiburan sebagai contoh, baik novel dan buku-buku imaginasi mesti mempunyai tempat mereka dalam badan setiap bacaan.

Secara amnya kita membaca buku-buku pengetahuan dan hidangan ringan jenis ini:
Navalkatha, cerpen, Drama, esei – rencana, puisi, Vivechan, biografi, pelancongan, Kesihatan, inspirasi, Palmistry, terjemahan, Vastusashtra, pengetahuan am, pendidikan Bahasa Inggeris, kamus Bahasa Melayu, pendidikan seks, pendidikan Bahasa Gujerat, perempuan berkaitan, komik, penjagaan kanak-kanak.

Terdapat beberapa penulis yang buku-buku adalah penjual yang sangat popular dan terbaik kini merupakan hari.

Kaajal Oza Vaidya: Kaajal Oza Vaidya adalah seorang penulis zaman baru. Beliau sangat terkenal dalam semua golongan pembaca. Terdapat buku-buku 25 Kaajal Oza Vaidy telah dilancarkan. Beliau telah menulis novel 23 (Navalkatha), Lekhsangrah, Navlika, Poems.Some, Surat-surat yang sangat terkenal seperti Krishnayan, Vahli Astha, Ekbijane Gamta Rahie, Maunraag, Tara Chaherani Lagolag dan Yog Viyog.
Tarak Mehta: Tarak Mehta adalah penulis yang sangat terkenal sekarang hari.Masih beliau mencecah umur 80 tahun tetapi tulisannya seperti 20-an. Beliau Tarak Mehta Na Undha Chashma adalah buku yang sangat popular.Siri Tarak Mehata ka Ulta Chashma siaran TV SAB yang penuh dengan humor.Ini semua akan semua masa anda Tarak Mehta, Bagicha Ni Halvi Hawa Ma, bahagian mainan semula tindakan 1 & 2, Jethalal No Jekpot, Tarak Mehta No Tapudo, Tarak Mehtana Undha Chashma dan banyak lagi…
Zavechand Meghani: Zavechand Meghani adalah satu nama terkemuka sangat penulis.Dia mengarang lebih daripada 100 jenis yang berbeza daripada buku-buku biografi 19, drama buku, novel 14 9 puisi, cerita pendek 10, 11 lagu 13 Falk Tals, 13 Others.His Saurashtrani Rasdhar adalah sangat baik buku.

Gunvant Shah: Shah Gunvant dilahirkan di Rander (Surat) pada 12 Mac 1937; mendapat pendidikan dalam Surat dan Baroda.He adalah bekerja sebagai pensyarah dan pembaca di dalam M. S. Universiti of Baroda, Profesor Pelawat di University of Michigan, Ann Arbor (Amerika Syarikat) HeWrites liris esei, puisi, novel-novel dalam Bahasa Gujerat. Menerbitkan banyak buku-buku Sastera dan pendidikan.Buku-buku beliau yang terkenal adalah Tahuko, Ghandhi Na Chashma, Krishna Mari Drashtie dll…

Jika anda sedang mencari buku-buku bahasa Gujerat pada harga berpatutan maka anda berada di tempat yang betul. Kedai online kami mempunyai koleksi semua buku-buku bahasa Gujerat dan buku Bahasa Inggeris.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *