Bukit Persekutuan di Baltimore mendapat tempat baru yang mudah, profesional dan harga yang berpatutan

Bukit Persekutuan di Baltimore mendapat tempat baru yang mudah, profesional dan harga yang berpatutan

Gina Frazier-Tomblin dan Tyrone Stephenson pertama mendapat ke francais Spa urut iri hati sebagai para pecinta spa. Selama bertahun-tahun, pasangan telah spa-pengunjung gemar dan menikmati menerima Perkhidmatan. Frazier-Tomblin telah bekerja dalam dunia korporat dan Stephenson dimiliki untuk francais makanan, tetapi apabila pasangan pertama kali cuba urut dengki di Atlanta, mereka bertambah yakin bahawa mereka ingin memiliki satu. Keseronokan mereka merebak ke Sharon Stephenson, yang tidak sabar-sabar untuk menjadi sebahagian daripada francais tersebut.

“Kami melawat spa di beberapa bandar-bandar, tetapi ada sesuatu yang istimewa tentang Perkhidmatan Urutan iri hati; Ia tidak hanya harga — ia adalah suasana, teknik, “kata Frazier-Tomblin. “Ia adalah selesa, menarik dan menyeronokkan. Satu pengalaman yang kami ingin menjadi sebahagian daripada menyediakan. Kita mula dengan menghubungi Perkhidmatan Urutan dengki Pengarah Wilayah dan usaha ini berkembang dari situ.”
Ketiga-tiga Tempahan dibuka Spa dengki Perkhidmatan Urutan di Baltimore meriah, kawasan Maryland Persekutuan Bukit-Locust Point. Kakitangan mereka berbakat terdiri daripada terapi yang dilesenkan, profesional fokus terhadap memenuhi setiap keperluan individu pelanggan. Vibe pasukan telah ditetapkan untuk mereka Perkhidmatan Urutan Spa iri hati adalah persekitaran yang santai, selesa, yang kedua-duanya menjemput dan biasa, mendorong pelanggan untuk kembali lagi dan lagi untuk pengalaman tidak dapat dilupakan.

Luar menyediakan terapi urut premier di Bukit Persekutuan, Baltimore, MD, urutan dengki Spa Persekutuan Bukit-Locust Point menawarkan pelbagai rawatan muka jenama Murad. Dengan empat muka tandatangan Murad untuk dipilih — dalam persekitaran perisai Vitamin C Facial, menjelaskan enzim jerawat muka, muka anti-penuaan dan muka kulit sensitif — ada sesuatu untuk setiap jenis kulit. Penduduk telah memberi respons yang menggalakkan ke spa di Bukit Persekutuan, Baltimore, MD dan gembira dengan perkhidmatan profesional yang diberikan pada harga yang berpatutan.

Frazier-Tomblin dan Stephenson, matlamat utama adalah untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan mereka dalam suasana yang selesa dan menarik. Selain itu, urutan dengki Spa Persekutuan Bukit-Locust Point menawarkan urutan disesuaikan di Bukit Persekutuan, Baltimore, MD kepada semua para tetamu mereka, serta rawatan wajah. “Manfaat daripada melihat keputusan yang memberangsangkan dari sesi terapi urutan dan rawatan muka kami pada tetamu kami cemerlang,” kata pemilik bersama Gina Frazier-Tomblin. “Saya seronok melihat wajah-wajah yang santai, penuh kegembiraan apabila tetamu datang selepas sesi. Pelanggan-pelanggan kami di luar gembira dengan perkhidmatan kami dan kami amat teruja untuk memberi kepuasan pelanggan yang melangkaui jangkaan mereka. ”

Frazier-Tomblin dan kedua-dua Stephenson memandang ke hadapan untuk membuat dengki urut mereka sebahagian daripada masyarakat Baltimore. Pasukan menguasai Mesyuarat penduduk dan pemilik perniagaan setempat di kawasan yang mereka mengembangkan perniagaan mereka. Dengan matlamat jangka pendek mereka yang mencecah satu ribu ahli, pasangan ini yakin bahawa cara pembukaan mereka telah berlaku, mereka boleh mengatasi matlamat ini dan membuat setiap pelanggan yang ingin kembali lagi dan lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *