Bukit Mockingbird Hotel di Jamaica yang dianugerahkan Hospitaliti berprestij yakin pensijilan

Bukit Mockingbird Hotel di Jamaica yang dianugerahkan Hospitaliti berprestij yakin pensijilan

Hotel Mocking Bird Hill di Jamaica telah diiktiraf bagi kecemerlangan dalam perkhidmatan dan perniagaan dan telah dianugerahkan pensijilan Hospitaliti yakin (HA).

Hotel butik ini adalah satu destinasi yang hebat bagi cuti Jamaica mesra alam dan ia kini telah dianugerahkan satu pengiktirafan terkenal dalam industri pelancongan dan hospitaliti.

Yakin Hospitaliti adalah satu program pensijilan yang dimiliki oleh Institut hospitaliti di United Kingdom dan menggalakkan Perkhidmatan dan kecemerlangan perniagaan dalam syarikat-syarikat dalam sektor pelancongan dan hospitaliti seperti Hotel, Resort, Lapangan Terbang, organisasi penjagaan kesihatan dan pendidikan.

Hotel Mockingbird Hill juga menerima sebulat dalam organisasi pelancongan Caribbean kecemerlangan dalam pertandingan Anugerah yang mampan.

Pengarah sumber manusia bagi The Caribbean organisasi pelancongan, yang menyelia program HA di Caribbean, Bonita Morgan, dinyatakan: “Saya gembira kerana perniagaan seperti Hotel Mocking Bird Hill yang sedar manfaat besar akan diperolehi daripada yakin Hospitaliti pensijilan. Kami berharap untuk banyak-banyak perniagaan pelancongan Caribbean yang mengambil kesempatan daripada program untuk membantu meningkatkan kualiti perkhidmatan dan meningkatkan kesetiaan pelanggan.”

Barbara Walker, pemilik bersama Hotel Mockingbird Hill, menjelaskan bagaimana program latihan membantu pasukan itu merealisasikan apa memegang mereka kembali dan ia memaksa mereka untuk memecahkan proses untuk mencapai matlamat mereka ke langkah yang lebih kecil boleh dicapai.

“Jika proses kajian kami membawa kita membuat kesimpulan bahawa beberapa prosedur perlu pengubahsuaian, ini telah dicapai melalui perbincangan Kumpulan dan persetujuan sebulat suara,” komen Cik Walker. “Ia adalah satu proses yang panjang dan berterusan dan ia membantu apabila seseorang mempunyai satu pasukan yang mempunyai hubungan yang baik antara mereka dan boleh terbuka melibatkan diri dalam dialog itu untuk menilai Komen Tetamu, terlibat dalam analisis yang positif dan kritikal dan datang dengan idea-idea bagi penambahbaikan.”

Perakuan baru lagi menyerlahkan Hotel Mockingbird Hill sebagai salah satu hotel Jamaica yang paling mewah.

Terletak di atas 6.5 ekar di Bukit Hijau, topik di Port Antonio, eco-chic harta adalah pilihan yang hebat untuk percutian yang tenang di Jamaica.

10-Yg telah dikhaskan kakitangan yang sentiasa bersedia untuk memastikan tetamu akan membuatkan mereka berasa selamat datang pada semua masa dan pemandangan yang menakjubkan yang menghadap ke Laut Caribbean biru berkilau dan nikmati.

Jamaica hotel menggunakan bahan semula jadi di mana-mana dan perabot buatan tempatan telah dihasilkan menggunakan kayu tropika dan buluh dari hutan yang mampan. Bilik-bilik tetamu yang terang secara semulajadi dan luas dan mempunyai kemudahan moden, dan kemudahan termasuk restoran organik yang memenangi anugerah, sebuah bar dan sebuah kolam renang.

Cuti ke Jamaica pelancong boleh melawat pantai pasir putih di Frenchman Cove, segar di bawah jatuh Reich yang dihasratkan, mendaki melalui ladang-ladang kopi, Selami Antonio Port yang bersejarah atau menikmati burung di Taman hotel di mana lebih daripada 40 spesies burung boleh dilihat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *