Buaya – Kasut paling kontroversi

Buaya – Kasut paling kontroversi

Mungkin buaya tersebut akan Kasut hanya di dunia yang kurang Haus tetapi lebih dibahaskan dan dibincangkan. Peliknya, gossipers ini adalah pakar-pakar kesihatan dan alam sekitar, tidak pemakai dan fashioners ini.

Apabila buaya, diperbuat daripada Croslite, yang damar buih, tiba beberapa tahun kembali, tiada siapa dapat membayangkan kontroversi dan perbahasan ini membawa bersama-sama. Kontroversi Tempahan bermula apabila buaya tersebut mendapat beberapa tempat berprestij, Vogue.

Walau bagaimanapun, tidak boleh berhenti Kasut ini dari menjadi hit dan menjadikan pengguna gila, Tempahan khusus anak corak warna, mudah untuk memakai ciri-ciri dan bentuk dan saiz yang melimpah-limpah.

Walaupun disokong oleh ramai podiatrists sebagai kasut yang selamat bagi manusia kaki, ini telah kerap dikritik oleh persekitaran banyak, pakar-pakar kesihatan dan lain-lain lagi.

Salah satu kritikan yang popular adalah dibuang ultra-softness dan bentuk yang sangat besar. Itu adalah benar walaupun, kerana banyak pemakai, kanak-kanak, tidak boleh mengendalikan saiz yang lebih besar dan mendapat cedera kerana buaya mereka mendapat terperangkap dalam Saud. Hasilnya, banyak untuk kehairanan, mereka bentuk besar yang lembut telah menyalahkan

Banyak Hospital di seluruh Eropah mengharamkan penggunaan mereka di premis mereka memetik bahaya berpotensi untuk pesakit. Ramai percaya bahawa buaya yang mungkin merosakkan peralatan hidup-membantu kerana mereka mampu membina elektrik statik di sekitar.

Buaya yang sentiasa menjadi mangsa seorang pembangkang yang dianjurkan oleh pengkritik fesyen, Blogger dan media. Mereka meninggalkan batu tidak unturned untuk menjadikan mereka saham laughing. Ada yang digelar mereka sebagai bencana fesyen. Perbuatan, buaya tersebut telah menduduki senarai Maxim di worsts tahun lepas.

Walau bagaimanapun, mereka tidak datang dengan negatif sepanjang masa. Ramai pakar-pakar kesihatan telah digelar versi Khas buaya sebagai Kasut kencing manis. Ia berlaku kerana mereka mendapati Reka bentuk buaya ini cukup berguna untuk menyelamatkan kaki daripada kecederaan, terutama kaki pesakit kencing manis.

Lebih-lebih lagi, mengekalkan kelulusan perubatan apart, buaya tersebut telah menjadi Kasut istilah popular dalam bidang seperti golf dan menaiki bot. Kasut ringan ini disukai oleh pemakai semua kumpulan umur. Ini adalah tidak cenderung mendapatkan kotor dengan mudah, jadi buaya yang sentiasa kekal bakteria yang percuma.

Dijual berjuta-juta pasangan setiap tahun, populariti seolah-olah menyentuh skala baru sebagai pembuat buaya datang ke hadapan untuk membuat mereka lebih mesra alam. Mereka akan mendapat lebih baik bersedia untuk mendapatkan dikitar buaya digunakan dan terbiar, supaya mereka boleh digunakan lagi dan lagi mengurangkan sampah.

Jadi jika anda suka fesyen dan selesa, dan tidak perdebatan, kemudian melompat keluar ke kedai kasut yang berdekatan dan Rebutlah sepasang secepat mungkin. Lagipun, ada beberapa perkara yang boleh diperdebatkan, bukan?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *