Buatan sendiri Smoothies – Gantikan makan dan menurunkan berat badan dengan cepat!

Buatan sendiri Smoothies – Gantikan makan dan menurunkan berat badan dengan cepat!

Ia adalah masa itu tahun ini – musim bikini yang ditakuti. awak dah sedia? Kebanyakan daripada kita tidak bersedia dan kami memerlukan satu cara untuk menurunkan pound tambahan cepat dengan cara yang sihat dan berkesan. Smoothies adalah cara terbaik untuk mencapai matlamat ini. Smoothies buatan sendiri discuses artikel ini dan bagaimana untuk menggantikan makan dan kehilangan berat badan segera untuk mencapai matlamat weightloss anda dalam jumlah masa yang singkat.

Smoothies adalah cara terbaik untuk mendapatkan semua nutrien dalam badan anda keperluan semasa kehilangan berat badan. Pelbagai smoothies sihat boleh diwujudkan dengan bahan-bahan yang sihat. Gunakan susu lemak atau kacang soya yang rendah dalam penyediaan dan gula, menggunakan pemanis semulajadi seperti madu atau yang dijual oleh kedai-kedai makanan kesihatan yang jauh lebih sihat daripada gula atau pemanis tiruan seperti Splenda.

Smoothies membolehkan anda untuk memiliki yang diperlukan lima hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran setiap hari tanpa beban yang akan makan buah-buahan sebenar dan sayur-sayuran. Menukar buah-buahan dan sayur-sayuran kepada yang bermulut manis juga membolehkan anda untuk menggunakan keseluruhan buah-buahan dan sayur-sayuran tanpa membuang mana-mana bahagian buah-buahan dan sayur-sayuran yang anda lakukan jika anda makan mereka dalam keadaan semula jadi mereka.

Dengan menggunakan keseluruhan buah-buahan atau sayur-sayuran, anda akan akhirnya menggunakan pulpa yang merupakan sumber yang baik serat diet. Serat membantu anda berasa penuh yang akan bermakna bahawa anda tidak akan makanan lebih yang anda perlu, yang akan membantu anda untuk menurunkan berat badan. Ia juga akan membantu badan anda mencerna makanan dan menghapuskan pembaziran dengan cepat dan cekap.

Matlamat anda adalah untuk menurunkan berat badan atau mengekalkan berat badan anda semasa, Makan yang betul adalah penting dan biasanya adalah perbezaan di antara kejayaan jangka panjang dan kegagalan. Hanya kerana anda sedang diet yang tidak bermakna bahawa anda perlu kebuluran diri sendiri atau melangkau waktu makan dan mengikuti amalan-amalan tidak sihat yang lain. Membuat anda kehilangan lemak dan berat badan yang bekerja untuk anda.

Salah satu cara adalah dengan melaksanakan diet smoothies. Bagi pihak pemikiran yang anda perlukan untuk makan makanan yang unappetizing atau tidak untuk menurunkan berat badan dengan cepat, menambah smoothies membolehkan anda mempunyai sesuatu yang lazat sambil mengurangkan berat badan dalam jumlah masa yang singkat.

Smoothies buatan sendiri juga menjadi padang pasir besar jika anda cuba untuk mendapatkan gula-gula dan kuih-muih yang biasanya terdiri daripada pencuci mulut dan berakhir pada paha dan derriere anda serta meningkatkan lemak perut. Anda juga boleh membuat koktel smoothies dengan menambah gin atau rum. Anda juga boleh menambah kopi jika anda memerlukan sesuatu untuk perk anda kemudiannya.

Bagi pemerhati berat, diet smoothies adalah sangat baik untuk digunakan sebagai pengganti makanan semasa masih memakan semua nutrien yang diperlukan oleh badan. Bermulut manis yang boleh digunakan untuk menggantikan Sarapan Pagi, Makan tengahari atau makan malam. Ia juga boleh digunakan sebagai Snek.

Ia sangat baik terutamanya sebagai gantian Sarapan Pagi kerana ia revs sehingga metabolisme anda di waktu pagi. Meningkatkan metabolisma adalah cara terbaik untuk menurunkan berat badan kerana metabolisme yang tinggi membawa kepada lebih banyak kalori yang dibakar setiap hari. Metabolisme perlahan membawa kepada kurang kalori dan lemak yang dibakar.

Sarapan Pagi merupakan hidangan yang terpenting hari jadi melangkau hidangan ini kerana ini akan menjejaskan berat badan anda. Masa penyediaan smoothies adalah kurang dari dua minit dan anda boleh membuat dan kepala keluar pintu sambil minum dalam perjalanan untuk bekerja jika anda boleh duduk di meja makan kerana anda akan tertekan dengan masa.

Membuat diet smoothies tabiat yang akan meraih keajaiban bagi tujuan kesihatan dan kehilangan berat badan anda. Memakai bikini yang tidak akan lagi tekanan yang mendorong pengalaman.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *